روحانی: نباید دنبال هوچی‌گری باشیم

کد خبر: 411420

حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر امروز در جمع علما، نخبگان، برگزیدگان و ایثارگران گیلان با ابراز خرسندی از حضور در گیلان اظهار کرد: سخن گفتن در این جمع کار آسانی نیست، اما هر آنچه که خواهیم داشت در سایه علم و دانش است.

فارس: رئیس جمهور گفت: باید راه سازنده تعامل با دنیا را پیدا کنیم.

حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر امروز در جمع علما، نخبگان، برگزیدگان و ایثارگران گیلان با ابراز خرسندی از حضور در گیلان اظهار کرد: سخن گفتن در این جمع کار آسانی نیست، اما هر آنچه که خواهیم داشت در سایه علم و دانش است.

وی ادامه داد: اینکه قلم عالم با خون عالم مقایسه شده، نشانه این است که علم و ایثار باید در کنار یکدیگر قرار گیرد و اگر در میدان‌های جنگ از طراحی دقیق و ابزار دقیق استفاده نمی‌کردیم در کنار ایثار و فداکاری، به هدف نمی‌رسیدیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در ماه، به طور متوسط یک عملیات در دوران جنگ داشتیم، خاطرنشان کرد: برای انجام عملیات یک سال تمام کار می‌شد؛ به طور مثال تعداد کمی از عملیات والفجر خبر داشتند، چراکه ضامن این عملیات حفاظت اطلاعات بود.

روحانی، برنامه‌ریزی در کنار جبهه و ایثار را موجب پیروزی در جنگ عنوان کرد و یادآور شد: در طول دوران نهضت اسلامی از سال 41 تا بهمن 57 اگر رویکرد و هدف و برنامه امام خمینی(ره) نبود، نمی‌توانستیم به پیروزی برسیم.

وی اضافه کرد: رویکرد امام خمینی (ره) این بود که باید افکار عمومی را برای یک انقلاب آماده کنیم و همواره دنبال این رویکرد بود و هرگز بدون مشورت حتی با شاگردانش تصمیم مهم اتخاذ نمی‌کرد و در انقلاب در اواسط سال 57 شعار «استقلال، آزادی حکومت اسلامی» بود و مشورت‌های زیادی امام (ره) با شهید بهشتی و بزرگان دیگر داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه امام (ره) با مشورت در پاریس اعلام کرد که حکومت ما جمهوری اسلامی خواهد بود، تأکید کرد: شعار از حکومت اسلامی به جمهوری اسلامی تغییر یافت و امام (ره) پرچمدار این نهضت بود.

روحانی با اشاره به اینکه در دورانی که شرق و غرب علیه ایران بودند مردم روی پای خود ایستادند و در دفاع مقدس هم چنین بودند، عنوان کرد: از سال 41 تاکنون سه حادثه مهم رخ داد؛ یکی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود که ملت بزرگ ایران فداکاری جانانه کردند و همه دست به دست هم دادند و پیروز شدند.

وی با بیان اینکه نباید دنبال هوچی‌گری باشیم اما باید دنبال نقد باشیم و نقد دلسوزانه به نفع کشور است، یادآور شد: به نظر بنده امروز در کارزار دیپلماسی که سرداران دیپلماسی ما در مقابل دنیا قد علم کردند بسیار کار پیچیده‌ای انجام شده است و به دلیل اینکه پایان نیافته نمی‌توانیم تمام موارد آن را اعلام کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه نمی‌توانیم تمام بخش‌های مذاکرات را اعلام کنیم، متذکر شد: کار عظیمی در این 17 ماهه انجام شده و از اینکه در مقابل 16 کشور دنیا بنشینیم و حرف بزنیم کار آسانی نیست.

روحانی بیان داشت: ما می‌توانیم مسیر خود را برای موفقیت با هزینه کمتر انتخاب کنیم و نخبگان و برگزیدگان استان گیلان نقش مؤثری دارند.

وی با اشاره به اینکه باید راه سازنده تعامل با دنیا را پیدا کنیم، توضیح داد: اگر کسی نقد دارد جمع‌بندی کرده و نظرش را اعلام کند؛ از نظر منتقدان استفاده می‌کنیم، چراکه نقد دلسوزانه یاری کردن دولت است.

رئیس جمهور به کمک‌های شرق و غرب به صدام در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و متذکر شد: عربستان یک بندر ویژه کمک به صدام ایجاد کرده بود و تمام پول‌های مرتجعان منطقه و امکانات دنیا از شرق و غرب در اختیار صدام بود و ما تنها بودیم و روی پای خود ایستادیم.

روحانی اضافه کرد: فرزندان ملت در دوران دفاع مقدس زیارت عاشورا می‌خواندند که هیچ‌کس فراموش نمی‌کند و عنایت حق، ما را در جنگ تحمیلی پیروز کرد.

* جبهه دیپلماسی ایران ادامه همان مبارزه دفاع مقدس است

وی با بیان اینکه امروز جبهه دیپلماسی ما ادامه همان مبارزه دفاع مقدس است، تصریح کرد: این حادثه بسیار مهمی است و با حمایت مردم و مقام معظم رهبری کار دقیق دیپلمات‌ها پیروزی و موفقیت ملت ایران است و پایان خیر و پربرکتی دارد.

رئیس جمهور، انتخاب تعامل عزت‌مندانه با جهان را مهم دانست و اضافه کرد: احزاب، گروه‌ها و جناح‌ها ممکن است دارای نظرات مختلف باشند و در جامعه ممکن است نظر ما مانند یکدیگر نباشد و باید با هم بحث کنیم.

روحانی، منتقد دلسوز را مانند حامی دلسوز خواند و بیان داشت: در سال همدلی و همزبانی باید حداکثر استفاده را ببریم و اینکه چگونه می‌توان همدلی و همزبانی را بیشتر کرد و این امر با علم، گذشت و ایثار امکانپذیر است.

وی عنوان داشت: گاهی باید به خاطر منافع ملی و کشور گذشت کنیم و در مسائل نظری و بحث‌های سیاسی باید نظر خود را به قصد غربت انجام دهیم و راه ایثار را برگزینیم.

رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه به پیشگامان ایثار افتخار می‌کنیم و باید این راه را ادامه دهیم تا جامعه ما به اوج برسد، گفت: یکی از طرح‌هایی که باید برای سلامت مردم دنبال شود، موضوع فاضلاب و زباله بوده که در استان‌هایی مانند گیلان سخت‌تر است.

روحانی با بیان اینکه دولت مصمم است تا مشکلات کشور را برطرف کند، گفت: تصمیم‌های دولت تاثیرگذار است و این تصمیم‌ها فردی نیست.

وی، تصمیم‌های اساسی در اقتصاد را تأثیرگذار خواند و یادآور شد: در این مسیر نخبگان و تمام صاحب‌نظران باید کمک و یاری کرده و مسئولان با آنها جلسه برگزار کنند.

رئیس جمهور با تصریح بر اینکه سال گذشته 32 هزار میلیارد تومان صرف طرح‌های عمرانی کردیم، متذکر شد: هنوز در حال تحریم هستیم و امسال رقم بالاتری اجرا می‌کنیم، اما کشور سرمایه کلان می‌خواهد و باید سرمایه را جذب کنیم.

روحانی، گیلان را استان امنی برای جذب راحت سرمایه دانست و یادآور شد: طرح‌ ماهی قفس شیوه بسیار خوبی است و توسعه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در بحث فاضلاب و زباله بخش‌خصوصی می‌تواند سرمایه‌گذاری و به دولت کمک کند و باید تشویق کنیم و همه را به استان بیاوریم.

رئیس جمهور در پایان با تأکید بر اینکه برای کشور بسیار کار و فداکاری شده است، عنوان داشت: باید قدردان ایثار و فداکاری خانواده‌های شهدا باشیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد