پرده‌ای دیگر از تناقض‌گویی‌های اصلاح‌طلبان برافتاد/ پس "زنده باد مخالف من" چه شد؟ + تصاویر

کد خبر: 404236

اخیرا در جریان همایش انتخاباتی «اسفند تا اسفند» اصلاح‌طلبان در کرمان اتفاقی افتاد که این ادعای متمایز زیر سئوال رفت. در حاشیه این مراسم بود که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی به سخنان عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات اعتراض کرد.

پرده‌ای دیگر از تناقض‌گویی‌های اصلاح‌طلبان برافتاد/ پس "زنده باد مخالف من" چه شد؟ + تصاویر
سرویس سیاسی «فردا»؛ فضای باز سیاسی، دمکراسی، آزادی بیان، آزادی عقیده و ... از جمله شعارهایی است که همواره اصلاح‌طلبان سر می‌دهند و خود را معیار تمام عیار این واژه‌ها و رقیب را تندرو قلمداد می‌کنند. اما ادعای متمایز (شعارهای که وجه متمایز اصلاحات با جریانات سیاسی دیگر است) اصلاح‌طلبان گاهی از کنار این شعارهای رنگارنگ آنچنان بیرون می‌زند که بنیان خود را بر باد می‌دهد. اخیرا در جریان همایش انتخاباتی «اسفند تا اسفند» اصلاح‌طلبان در کرمان اتفاقی افتاد که این ادعای متمایز زیر سئوال رفت. در حاشیه این مراسم بود که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی به سخنان عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات اعتراض کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این نشست زمانی که سید عبدالواحد موسوی‌لاری درباره ویژگی‌های اصلاح‌طلبان گفت: «اگر عنوان اصلاح‌طلبی را پذیرا شدیم به‌ معنای شکستن ساختارهای نظام نیست و اصلاح‌طلب ساختارشکن نیست، یکی از پیشکسوتان و جانبازان دفاع مقدس که از همرزمان سردار سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه است در جواب این سخنان گفت، «پس چه کسانی بودند که فتنه را ایجاد کردند.» در این هنگام چند نفر اصلاح‌طلبان به سمت این جانباز جنگ تحمیلی رفته و وی را مورد ضرب و شتم قرار داده و در حالی که وی در اعتراض به این عمل آنها شعار مرگ بر فتنه‌گر سر داده بود، او را از این مراسم بیرون کردند.
جالب اینجاست که این فرد تنها به سخنان موسوی لاری بنا بر حق ذاتی که اصلاح‌طلبان همواره شعار آن را سر داده‌اند، اظهار نظر کرده بود اما به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان در مقام عمل به مانند واعظ غیر متعظ عمل می کنند و شیرینی این شعارها را از آن خود و تلخی آن را برای دیگران می‌خواهند و تحمل حرف مخالف را بر خلاف شعار " زنده باد مخالف من" که همواره سر می دهند، ندارند. البته اصلاح‌طلبان که همواره آزادی را به صورت منفی و در قالب ساختارشکنانی‌های خود توصیف می کنند پیش از این نیز چنین رفتارهایی از خود نشان داده‌اند. اعضای این جریان سیاسی زمانی که در فضای دوم خرداد در دانشگاه تهران حضور پیدا می‌کردند و شاهد حمله مخالفان به حاکمیت بودند از این موارد استقبال می‌کردند اما وقتی در همین دانشگاه با آرای مخالف روبرو می شدند با عتاب و سرزنش خطاب به فرد منتقد بیان می‌داشتند که " آدم شو وگرنه می‌دهم آدمت کنند."
حال اما پرده دیگری از انحصارطلبی‌های این جریان فرو افتاده است. جالب اینجاست که در این همایش موسوی لاری به جای اینکه به فرد معترض پاسخ دهد بدون اشاره به حادثه اعتراض و بیرون کردن این جانباز جنگ تحمیلی جریان اصلاحات را عاری از ساختارشکنی توصیف و بیان می‌کند:" آن چیزی که نیاز به اصلاح دارد روش‌هایی است که ممکن است روند پیشرفت کشور را به محاق برده باشد." نکته جالب توجه دیگر اینکه این نوع حوادث در حضور افرادی رخ می‌دهد که خود را لیبرال آنهم از نوع لیبرال دمکرات مسلمان( که مشخص نیست چه نوع از لیبرایسم است؟!) می‌نامند. درحالی که خود دستور بیرون راندن منتقدین را می‌دهند و آزادی بیان وی را سلب می‌کنند. اما همین افراد در ماجرای فتنه سال 88 اردوکشی‌های خیابانی را تحت لوای آزادی بیان قانونی توصیف می‌کردند درحالی که طبق قانون هر نوع آزادی باید با در نظر گرفتن مسئولیت اجتماعی و حفظ نظم و امنیت عمومی همراه باشد. البته با معنای لیبرالی که اصلاح‌طلبان از آزادی بیان مد نظر دارند، به هر جهت بایستی در برابر صدای اعتراضی در این گردهمایی با سعه صدر بیشتری برخورد می‌کردند و به طور محترمانه با فرد منتقد برخورد می‌کردند. به هر جهت پرده‌ دیگری از تناقض گویی‌های اعضای این جریان سیاسی برافتاد اما آنچه بیش از همه این موارد در فضای سیاسی کشور حیاتی است، شفافیت، صداقت و رعایت اخلاق سیاسی است که با عمل به شعارها و وعده‌های سیاسی تحقق می‌یابد نه شعارگرایی صرف و این موضوعی است که بیش از همه موارد به رشد و بالندگی سیاسی کشور کمک می‌کند و کمبود آن ممکن است پیشرفت کشور را به محاق ببرد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت