جهانگیری:ایران قویترین تیم‎ مذاکره‌ را دارد

کد خبر: 398700

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایران قویترین تیم مذاکره کننده را دارد، گفت: زبده ترین دیپلمات ها در این تیم حضور داشته و به آنها اعتماد داریم.

مهر: اسحاق جهانگیری دوشنبه شب در جلسه شورای اداری استان کرمان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر خواستار حضور پررنگ ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد و گفت: حضور پررنگ و حماسه آفرینی در این روز باعث یاس و ناامیدی دشمنان نظام می شود.

وی با اشاره به اینکه با وحدت و همدلی می توان از بسیاری از مشکلات عبور کرد، افزود: در غرب ایران؛ عراق و سوریه دچار بحران بوده و در غرب نیز افغانستان و پاکستان شرایط خاصی دارند.

داعش گروه تروریستی صهیونیستی ضد اسلام است

جهانگیری شرایط منطقه را پرالتهاب دانست و افزود: امروز با پدیده ای جدید به نام داعش مواجه هستیم که با هدف تقویت اسلام هراسی شکل گرفته و فعالیت می کند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: داعش در واقع گروه تروریستی صهیونیستی ضد اسلام است که در صدد ارئه تصویری خشن و نادرست از اسلام به جهانیان است.

وی با اشاره به انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گفت: در کنار این مسائل می بینیم که امام راحل(ره) تصویر بسیار زیبا و سرشار از رحمت و عطوفت از اسلام ناب محمدی را به جهانیان عرضه کردند.

جهانگیری گفت: امروز امنیت داخلی ایران مطلوب بوده و غرب به خوبی می داند اگر به دنبال حل مشکلات در منطقه است فقط ایران می تواند کمک کند و نمونه واضح آن زمانی است که مردم عراق اراده کرده و با کمک ایران توانستند از پیشروی داعش جلوگیری کنند.

معاون اول رئیس جمهور؛ ایران را قدرت بزرگ منطقه معرفی کرد و بیان داشت: سیاست ما با جهان سیاست تعامل سازنده و مثبت با دنیا است.

جهانگیری تصریح کرد: ایران اسلامی با علم به اینکه تحریم های ظالمانه علیه ملت اعمال شده است اما باز راه تعامل و گفتگو را برای رفع مشکلات انتخاب کرده است.

حضور زبده ترین دیپلمات ها در تیم مذاکره کننده ایران

وی با اشاره به اینکه ایران قویترین تیم مذاکره کننده را دارد، گفت: زبده ترین دیپلمات ها در این تیم حضور داشته و به آنها اعتماد داریم و مقام معظم رهبری نیز همواره در تایید تیم مذاکر کننده سخن گفته اند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در مذاکرات هسته ای حقوق هسته ای ایران را به اثبات رساندیم، افزود: با مذاکرات صورت گرفته توانستیم بخشی از بنیان های تحریم ها را بهم بزنیم.

جهانگیری یکی از تحریم های اعمال شده اروپایی ها علیه ایران را مذاکره با ایران در سطح مدیران کل دانست و ابراز داشت: اما بعد از فعالیت تیم مذاکره کننده شاهد بودیم که زمانی که رئیس جمهور در نیویورک حضور داشت خودشان برای مذاکره با وی اقدام کرده و برای لغو این تحریم پیش قدم شدند.

معاون اول رئیس جمهور ابراز داشت: مذاکرات به جایی رسیده که طی ۱۸ ماه دولت یازدهم تحریم جدیدی علیه ایران وضع نشده و بخشی از منابع مسدود شده قبلی آزاد شده است.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر دستیابی به توافق خوب، افزود: دولت و تیم مذاکره کننده ایران اسلامی از قدرت زیادی برخوردار است به گونه ای بعد از جلسات مذاکره وزرای کشورهای مذاکره کننده از قاطعیت وزیر امور خارجه ایران سخن به میان می آورند.

توافق نکردن بهتر از توافق بد است

جهانگیری توافق نکردن را بهتر از توافق بد دانست و ابراز داشت: به هیچ عنوان به دنبال توافق بد نیستیم و توافقی خوب است که حقوق ملت ایران را به رسمیت شناخته و تحریم های ظالمانه از بین رفته باشد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید قدردان آرامش، ثبات و امید موجود در جامعه باشیم، یادآور شد: در سال گذشته دغدغه های بسیاری در زمینه های اقتصادی نظیر تورم سرسام آور، تغییر نرخ از و رکود اقتصادی وجود داشت.

وی رشد اقتصادی کشور طی شش ماه ابتدای سال جاری را بیش از چهار درصد مثبت دانست و ادامه داد: اقتصاد کشور از دوران هایی عبور کرده و امروز به ثبات رسیده است و باید با اتخاذ تدابیری به دوران خوب برسیم.

خودمان را در رنج مردم اهواز شریک می دانیم

معاون اول رئیس جمهور کم آبی، خشکسالی، مشکلات زیست محیطی را از جمله مشکلاتی دانست که مردم با آنها مواجه هستند و ابراز داشت: امروز خودمان را در رنج مردم اهواز شریک می دانیم.

وی با اشاره به اینکه باید قوانین و سیاست هایی را در نظر بگیریم که به دوران بهتری دست پیدا کنیم، بیان داشت: انتظار ما از مدیران این است که برای رفع مشکلات مردم وقت بگذارند و دولت تدبیر و امید با حمایت مردم و پشتوانه رهبری برای رفع مشکلات وارد میدان شده است.

دولت یازدهم چکیده مدیریت ۳۵ ساله نظام

جهانگیری دولت یازدهم را چکیده مدیریت ۳۵ ساله نظام دانست و ابراز داشت: وزرا این دولت افرادی هستند که می توان ادعا کرد همه در خصوص آنها اتفاق نظر دارند.

وی با تاکید بر لزوم تلاش مسئولان برای رفع مشکلات، گفت: پایین آمدن بهای نفت برای ما غیرقابل پیش بینی بود که البته این مسئله در کنار مسائل اقتصادی به دلیل یکسری توطئه های سیاسی نیز رخ داده است.

معاون اول رئیس جمهور درآمد نفتی در سال ۹۰ را ۱۱۸ میلیارد دلار عنوان کرد و ابراز داشت: با توجه به کاهش بهای نفت درآمد نفتی طی سال جاری به شدت کاهش پیدا کرده و به حدود ۴۰ میلیارد دلار رسیده است.

تاثیر کاهش بهای نفت بر بودجه

وی با اشاره به اینکه سال سختی پیش روی داریم، افزود: بهای نفت به طور قطع بر روی بودجه تاثیر می گذارد.

جهانگیری با اشاره به لزوم صرفه جویی در همه بخش از سوی استان ها، تصریح کرد: باید نسبت به سال گذشته در بخش های مختلف صرفه جویی صورت گیرد.

۵۰۰ هزار میلیارد تومان طرح های عمرانی نیمه تمام

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در بحث هزینه های عمرانی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان طرح عمرانی نیمه تمام داریم، ادامه داد: با بودجه های کنونی اجرای این طرح ها بسیار زمان بر می شود بنابراین باید اینگونه طرح های عمرانی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

جهانگیری ادامه داد: باید با استفاده از توان بخش خصوصی پروژه های عمرانی را فعال کنیم.

وی با اشاره به اینکه ارز مورد نیاز برای واردات کم خواهد شد، گفت: از هیچ مدیری هیچ گونه عذری برای کم کاری در زمینه تسهیل صادرات پذیرفته نیست.

کاهش بهای نفت باعث عدم تعادل جدی در بحث یارانه ها می شود

جهانگیری به بحث یارانه ها اشاره و تصریح کرد: کاهش بهای نفت در این زمینه نیز باعث به وجود آمدن عدم تعادل جدی می شود و باید تصمیماتی در خصوص آن اتخاذ شود که نیاز به حمایت و همراهی همه قوا و دستگاه های حاکمیتی دارد تا با اخذ تصمیمات درست در سال ۹۴ شاهد سیر صعودی تورم نباشیم.

کرمان رتبه اول معادن را داراست

معاون اول رئیس جمهور کرمان را استانی مهم دانست و افزود: ظرفیت های زیادی در این خطه وجود داشته و دانشگاه های خوبی در آن فعالیت می کنند.

وی به ذخایر معدنی استان کرمان اشاره و تصریح کرد: کرمان رتبه اول معادن در کشور را به خود اختصاص داده است.

جهانگیری با اشاره به درخواست استاندار کرمان مبنی بر واگذاری اختیارات به استان ها، ابراز داشت: سخن استاندار کرمان در اداره خودکفا استان حرف دقیقی است و باید برای رفع محدودیت های استان تلاش کنیم.

وی گفت: باید وضعیت کنونی آب کشور را ثبت شده بدانیم و با توجه به این باور برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.

کرمان شاگرد اول آبیاری نوین باشد

معاون اول رئیس جمهور با بیان این مطلب که کرمان باید شاگرد اول در زمینه آبیاری نوین باشد، ادامه داد: می توانیم با روش های مناسب ضمن حفظ سطح زیر کشت استان؛ از هدررفت آب در بخش کشاورزی جلوگیری کنیم.

جهانیگری با اشاره به اینکه عمق بحران کم آبی هر روز در کرمان بیشتر می شود یادآور شد: محصولات باغی مهمی در این استان کشت می شود.

وی با اشاره به اهمیت مساله آب شرب ابراز داشت: از سه ماه پیش به مساله کیفیت آب پرداخته شده و باید در این زمینه تصمیمات جدی اتخاذ شود.

وضیت نامطلوب بهداشت و درمان کرمان دور از انتظار بود

معاون اول رئیس جمهور در خصوص حوزه بهداشت و درمان کرمان نیز ابراز داشت: به عنوان یک کرمانی تصور نمی کردم که وضعیت درمان در این استان تا این حد بد باشد.

وی تصریح کرد: این وضعیت نقطه مناسب استان کرمان نبوده و موقعیت کرمان به گونه ای است که باید بتواند بار استان های منطقه جنوب شرق را به دوش بکشد.

تمامی روستاهای ۲۰ خانوار کشور گازدار می شوند

جهانگیری ادامه داد: در خصوص مساله گازرسانی در شورای اقتصاد تصمیماتی مبنی بر اختصاص منابع کامل برای این مساله گرفته شد و مقرر شد ظرف دو سال آینده تمامی روستاهای ۲۰ خانوار کشور گازدار شوند.

وی اقدامات صورت گرفته در استان کرمان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: آیت الله سید یحیی جعفری نماینده ولی فقیه در استان کرمان همواره مدافع دولت ها بوده و برای مدیریت استان دلگرم کننده بوده است.

این مسئول؛ رزم حسینی را استانداری پرانگیزه دانست و گفت: انسجام موجود در استان کرمان سرمایه ای گرانبهاست که می تواند گره گشا مشکلات باشد.

معاون اول رئیس جمهور در پایان با تاکید بر لزوم تکمیل بیمارستان باهنر کرمان ابراز داشت: دولت تدبیر و امید قول می دهد در زمینه مشکلات اصلی استان حمایت های لازم را مبذول دارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت