کی‌روش: برنده مذاکره، کفاشیان بود/ پخش اعلامیه‌های امریکایی بر فراز موصل/ واکنش صهیونیست‌ها به تحریم کالاهایشان/ تحلیل‌رویترز ازهمکاری اجباری‌غرب با دمشق

کد خبر: 362310

تسنیم: سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من و کفاشیان تمام شرایط را بررسی کردیم و برای تمدید قرارداد به توافق رسیدیم. به گزارش کارلوس کی‌روش پس از جلسه چند ساعته خود با علی کفاشیان در نشست خبری در خصوص این جلسه اظهار داشت: امروز جلسه‌ خوبی با کفاشیان برگزار کردیم و سوء تفاهمات برطرف شد و این جلسه نتایج خوبی را در بر داشت. در حال حاضر من و کفاشیان تمام شرایط را بررسی کردیم و برای تمدید قرارداد به توافق رسیدیم.

وی ادامه داد: من از کفاشیان تشکر می‌کنم که فرصت داد تا بتوانم در خدمت تیم ملی باشم و از هواداران هم قدردانی می‌کنم. قرار است روز یک‌شنبه قرارداد ما به صورت رسمی امضاء شود. تنها مسائل کوچک اداری باقی مانده و فکر کنم روز یک‌شنبه مراسم رسمی امضای قرارداد برگزار شود.

سرمربی تیم ملی خاطرنشان کرد: اکنون زمان کار کردن است و هدف اصلی که در نشست ما مطرح شد، صعود به جام جهانی است. جام ملت‌های آسیا را نیز پیش رو داریم اما هدف اصلی ما جام جهانی روسیه است.

کی روش یادآور شد: مطلبی که کفاشیان درخواست داشت این بود که باید آماده‌سازی خود را از هم اکنون آغاز کنیم و هدف اصلی خود را جام جهانی 2018 قرار دهیم و البته در جام ملت‌ها هم برای موفقت بازی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: می‌توانم این‌گونه بگویم که هدف مشترک ما جام جهانی 2018 روسیه است و کار برای رسیدن به این هدف را از امروز شروع خواهیم کرد.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: شناختی که از من دارید این است که همیشه دوست دارم بازی بعدی را ببرم و برنده بازی‌های آینده باشم به همین دلیل باید به سرعت دست به کار شویم و اردوهای خود را آغاز کنیم.

کی‌روش در پاسخ به این سوال که آیا در مورد بحث دستیارانش هم صحبتی انجام شده یا نه، خاطرنشان کرد: صحبت‌های ما در این رابطه نبود و بیشتر درباره مسائل کاری به توافق رسیدیم. البته فدراسیون فوتبال همواره معتقد است که من باید 2 دستیار ایرانی داشته باشم و مثل زمانی که آقاجانیان و نمازی دستیارانم در تیم ملی بودند این اتفاق خواهد افتاد اما هیچ مطلبی را به صورت جزئی بحث نکردیم.

وی درباره اردوهای تیم ملی نیز تأکید کرد: ما از هم اکنون برای اردوها آماده هستیم و من حتی زمانی که سرمربی تیم ملی نبودم برنامه مشخصی را تهیه کرده بودم و اکنون هم طبق همان برنامه جلو خواهیم رفت. باید به این مطلب توجه کنیم که مأموریت جام ملت‌ها برای ما از جام جهانی برزیل هم سخت‌تر خواهد بود.

سرمربی تیم ملی افزود: باید اشاره کنم رقبای محلی ما و کشورهای عربی بیشتر از آنچه به موفقیت در جام ملت‌ها فکر کنند به شکست تیم ایران فکر می‌کنند.

کی روش تصریح کرد: شناخت کاملی روی من دارید. من تمرکز زیادی روی آماده‌سازی و برنامه‌های تیم ملی دارم. شاید در جام ملت‌های آسیا و مقابل رقبای عرب از داور صربستانی جام جهانی ما خبری نباشد اما ممکن است کسانی باشند که اشتباه کنند و به همین دلیل ما باید بسیار بهتر آماده شویم. در واقع اگر در جام جهانی خوب بودیم باید در جام ملت‌ها بهتر آماده شویم.

وی درباره مبلغ قرارادادش هم تصریح کرد: بحث قرارداد تا جام جهانی 2018 روسیه است اما من هیچ وقت درباره مسائل شخصی و خصوصی صحبت نمی‌کنم اما باید به یک مطلب اشاره کنم که به آن پی بردم و قبلا در ایران از آن اطلاع نداشتم؛ اینکه کفاشیان مذاکره کننده بسیار سرسختی است و با آنکه لبخند بر لبانش است اما بسیار سخت می‌گیرد.

سرمربی تیم ملی در پایان گفت: اگر امروز یک برنده داشته باشد، آن برنده کفاشیان بوده است.

پخش اعلامیه‌های امریکایی بر فراز موصل

فارس: آمریکا بر فراز شهر موصل اعلامیه پخش کرد و خواستار جدا شدن شبه نظامیان از گروه داعش شد. المیادین نوشت: هواپیماهای جنگی آمریکایی بر فرازر شهر موصل اقدام به پخش اعلامیه‌ هایی کردند که طی آن از شبه نظامیان خواسته شده بود با جدا شدن از نیروهای داعش در کنار نیروهای ارتش عراق قرار گیرند. این اقدام در شرایطی انجام می‌شود که جنگنده‌های آمریکایی با پشتیبانی از نیروهای ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه کرد به عقب نشینی تروریست‌ها از سد موصل کمک کردند. شهر موصل دومین شهر بزرگ عراق است که از سه ماه قبل در کنترل شبه نظامیان داعشی قرار گرفته است. این در شرایطی است که مقامات آمریکایی می‌گویند که دولت این کشور در حال بررسی اعزام نیروهای نظامی بیشتر به کشور عراق است.

واکنش صهیونیست‌ها به تحریم کالاهایشان

العالم: اقدام مردم کرانه باختری در تحریم کالاهای تولیدی رژیم صهیونیستی، این رژیم را با چالشهای اقتصادی روبرو کرده است.

گزارشگر کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی در اینباره گفت: "تشکیلات خودگردان فلسطین رسما از مردم کرانه باختری خواست تا کالاهای اسرائیلی را خریداری نکنند." وی افزود: "نوشته هایی که شهروندان را به عدم خرید کالاهای اسرائیلی دعوت می کند بطور گسترده در مراکز خرید و فروشگاهها (در کرانه باختری) بچشم می خورد." گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی تأکید کرد: "تشکیلات خودگردان تسهیلات ویژه ای برای مراکز تجاری و فروشگاههایی که کالاهای اسرائیلی عرضه نمی کنند قرار داده است." "نیسان سلومیانسکی" رئیس کمیسیون مالی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "تشکیلات خودگردان فلسطین از حمایت مالی دولت اسرائیل بهره می برد، و با وقاحت تمام مردم کرانه باختری را برای قطع خرید کالاهای اسرائیلی ترغیب می کند." گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: "خسارتهایی که در پی تحریم کالاهای اسرائیلی در کرانه باختری عائد اقتصاد اسرائیل می شود، بیش از ملیونها شیکل برآورد شده است.

تحلیل‌رویترز ازهمکاری اجباری‌غرب با دمشق

فارس: خبرگزاری رویترز با اشاره به تحرکات گروه‌های تروریستی، به نقل از منابع نزدیک به دولت سوریه گزارش داده که «بشار اسد» به این نتیجه رسیده است که غرب دیر یا زود مجبور می‌شود دستکم پنهانی همکاری‌ها با دمشق را از سر بگیرد. خبرگزاری رویترز روز پنج‌شنبه در گزارشی در مورد تحرکات گروه تروریستی «داعش» در سوریه و عراق و تهدیدهای پیش‌روی غرب، نوشته است که «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به این نتیجه رسیده است که کشورهای غربی دیر یا زود مجبور به تغییر سیاست‌های خود و همکاری با دمشق می‌شوند. در ابتدای این گزارش آمده است: «همزمان که نیروهای اسد مبارزه خود با شبه‌نظامیان داعش در نبرد سوریه را تشدید می‌کنند، ایالات متحده هم علیه همین گروه حملات هوایی‌ای را در عراق ترتیب می‌دهد.» رویترز به نقل ازمنابع آشنا به تفکرات دولت سوریه نوشته است که این مسئله، همراه با تصویب تحریم‌های سازمان ملل علیه داعش، «این باور اسد را تقویت کرده است که ایالات متحده و اروپا دارند کم کم دیدگاهی مشابه وی نسبت به درگیری‌ها در سوریه پیدا می‌کنند.» به نوشته رویترز، هرچند مقامات غربی این مسئله را رد کرده و می‌گویند که چنین اتفاقی نمی‌افتد، اما «نگرانی‌های فزاینده غرب نسبت به داعش بحث‌هایی در مورد سیاست‌های این کشورها در قبال سوریه را ایجاد می‌کند. در بیش از سه سالی که از جنگ شهری می‌گذرد، مخالفان میانه‌رو سوری تحت‌الشعاع اسلامگرایان رادیکال قرار گرفته‌اند.» دولت سوریه پیش از این هم اعلام کرده بود که نمایندگان سرویس‌های امنیتی غربی به صورت غیرعلنی سفرهایی را به سوریه داشته‌اند. کشورهای غربی نگران هستند که بحران سوریه و عراق بعدها در پی بازگشت جنگجویان خارجی به کشورهای میزبان، به اروپا و آمریکا کشیده شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت