باز هم پای سلفی‌ها در میان است/ «جیش العدل» چیست و سرکرده این گروه کجاست؟

کد خبر: 297103

وهابی معاند عبدالرحیم ملازاده ساکن شهرستان راسک بعد از دستگیری برادر شرورش عبدالرحیم ملازاده به اتهام مشارکت در شهادت مولوی جنگی زهی به پاکستان متواری شده است. گروهکی که عبدالرحیم ملازاده بنا نهاده جیش العدل نام گرفت تا به زعم خود با اجیر کردن عده‌ای افراطی در مناطقی چون شهرستان های راسک، نیکشهر، ایرانشهر به تبلیغ افکار و اعتقادات سلفیت بپردازد.

باز هم پای سلفی‌ها در میان است/ «جیش العدل» چیست و سرکرده این گروه کجاست؟
سرویس سیاسی «فردا»- اوایل شب گذشته در یک درگیری مسلحانه در سراوان 14 نفر از نیروهای هنگ مرزی سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. در این درگیری مسلحانه نیروهای هنگ مرزی با عناصر گروهک های معاند که در پاسگاه مرزی گزبستان از توابع شهرستان سراوان رخ داد تعداد 14 تن از پرسنل هنگ مرزی این شهرستان به شهادت رسیدند و هفت نفر از پرسنل نیز مجروح شده و به بیمارستان انتقال یافتند. کدام گروه معاند این حادثه را رقم زد؟ بعد از سرنگونی گروهک ریگی، گروهکی به نام انصار در استان سیستان و بلوچستان اعلام موجودیت نمود که سرکردهٔ آن گفته یک وهابی فراری از اهالی نیک شهر بود. این گروه بنا داشت اولین جنایت خود را هم با اجیر کردن یک فرد پاکستانی در نمازجمعهٔ چابهارعملیاتی کند که در این ماجرا عامل انتهاری به درک واصل شد. اما اخیرا هم گروهک دیگری بنای درگیری با نظام را در این منطقه از کشور آغاز کرده است. سرکردگی این جریان را نیز فردی شرور، وهابی و معاند به نام عبدالرحیم ملازاده ساکن شهرستان راسک برعهده دارد که بعد از دستگیری برادر شرورش عبدالرحیم ملازاده به اتهام مشارکت در شهادت مولوی جنگی زهی به پاکستان متواری شده است. گروهکی که عبدالرحیم ملازاده بنا نهاده نیز جیش العدل نام گرفت تا به زعم خود با اجیر کردن عده‌ای افراطی در مناطقی چون شهرستان های راسک، نیکشهر، ایرانشهر به تبلیغ افکار و اعتقادات سلفیت بپردازد.
حالا این گروه با به شهادت رساندن 17 نفر از نیروهای هنگ مرزی سراوان نشان داد که به دنبال اشاعه اعتقادات عبدالمالک ریگی که هم سلفی و وهابی و هم تکفیری بود، می باشد. جیش العدل و سوء استفاده از کودکان پس از اعدام شرور و تروریست عبدالمالک ریگی و فروپاشی گروهک تروریستی وی و نیز منشعب شدن افراد حامی وی، موج نفرت عمومی از سوی مردم استان سیستان و بلوچستان بویژه اهل سنت به سمت این تروریست‌ها سرازیر شد. لذا آنها ضمن اختلافات شدید بین خودشان دیگر جایی بین مردم برای خود نمی‌دیدند.
اما اخیراً و پیش از حادثه سراوان، تروریست ها سعی کردند با سوءاستفاده از کودکان بی‌گناه نشان دهند که حتی از سنین کودکی در گروهکشان برای مبارزه تعلیم داده می‌شود. از همین رو گروهک تروریستی جیش العدل چندی پیش عکس‌هایی از کودکان و نونهالان را به نمایش گذاشت تا نشان دهد از کودکانی که خود عکس‌ها گواه بی‌اطلاعی آنها از این گونه مسائل است مشتاقان زیادی برای پیوستن به گروه‌های تروریستی وجود دارد.
اما آنچه که در پس این عکس‌ها و حرکات نهفته است در حقیقت همان حالت انزوا و قرار گرقتن در آستانه اضمحلال این گروهک‌ها است که ناشی از بی‌اقبالی مردم منطقه و جنایات وحشیانه خود تروریست‌ها است. گفتنی است استیصال و درماندگی گروهک‌های تروریستی کار را بدان‌جا رسانده که از کودکان بی‌اطلاع از همه‌جا برای دمیدن در جنازه مرده خودشان استفاده می‌کنند و این خود دلیل دیگری بر خوی سبعیت و ضدمردمی این افراد دارد که در جهت اهداف شومشان از هیچ مستمسکی صرف نظر نمی‌کنند.
اولین پاسخ قوه قضائیه به شرارت های جیش العدل دادستان عمومی و انقلاب زاهدان گفت: اعدام ۱۶ نفر از اشرار از جمله تعدادی از اعضای گروهک «جیش‌العدل» تنها یکی از پاسخ‌ها به حادثه شب گذشته بود. محمد مرزیه دادستان عمومی و انقلاب زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری ها درباره حادثه شب گذشته حمله به مرزبانان در سراوان اظهار داشت: صبح امروز 16 نفر از اعضای وابسته به گروهک جیش‌العدل را اعدام کردیم. وی با بیان اینکه این افراد وابسته به گروهک جیش‌العدل، انصار و سایر گروه‌های شرارت بودند گفت: این اعدام‌ها در پاسخ به اقدام شب گذشته آنها بود. قبلا به آنها اعلام کرده بودیم که اگر اقدامی کنند قطعا پاسخش را خواهند گرفت و اعدام‌های صبح امروز تنها یکی از پاسخ‌های ما به آنها بود. دادستان‌ عمومی و انقلاب زاهدان با بیان اینکه اطلاعات جزئی مربوط به این حادثه را سایر مسئولان باید اعلام کنند گفت: پیگیری قضایی این حادثه صورت گرفته و این در حالی است که تعداد زیادی از افراد وابسته به این گروهک پیش از این دستگیر شده و رسیدگی قضایی به پرونده آنها در حال انجام است و در آینده احکام آنها صادر می‌شود. اسامي شهدا اعلام شد اسامی شهدای حادثه مرزبانی سراوان به شرح ذیل است: 1- محمد قرایی 2- امید پارادال 3- امین آبراش 4- مهدی عارفی 5- حامد عبدالهی 6- مهدی زبردست 7- پژمان شاهوند 8- حمید لزگی 8- محمد صادق‌نژاد 10- احمد لنگری 11- سعید فتنقریی 12- مسعود معصومی 13- سید علی سیادت 14- محمد سلیمانی کمیسیون امنیت ملی مجلس وارد ماجرا شد بعد از این حادثه دلخراش، مجلس و نمایندگان نیز با محکوم کردن این حادثه تروریستی، به کوثری تحت عنوان رئیس کمیته ی دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ماموریت دادند تا اطلاعات لازم درخصوص شهادت مرزبانان سراوان را کسب کند. در این خصوص، منصور حقیقت پور عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قطعاً این اتفاق تلخ را مورد بررسی قرار می دهد تا علت این قضیه را جستجو کند.آقای کوثری به عنوان رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ماموریت دارد تا ضمن ارتباط گیری اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت