پشت‌پرده استعفای‌پترائوس‌ازسازمان‌سیا

کد خبر: 230553

"دیوید پترائوس رئیس سازمان جاسوسی سیا استعفا کرد"؛ این خبری بود که رسانه‌های امریکایی امروز مخابره کردند تا ژنرال پترائوس تنها 14 ماه پس از نشستن بر کرسی ریاست سیا مجبور به استعفا شود.

پشت‌پرده استعفای‌پترائوس‌ازسازمان‌سیا
بولتن: بر اساس آنچه که در اطلاعیه پترائوس آمده است وی دلیل استعفای خود را داشتن رابطه جنسی خارج از چهارچوب خانواده اعلام کرده است.

اما آیا این همه‌ی واقعیت است؟ آیا دولت امریکا که استاد سرپوش گذاشتن بر بزرگ‌ترین جنایات ضد بشری است، این رابطه رئیس سازمان سیا را تحمل نمی‌کند و صرفاً بخاطر یک رابطه خارج از چهارچوب حاضر به پذیرش ریسک تغییر مدیریت در حساس‌ترین سازمان امنیتی خود آن‌هم پس از 14 ماه می‌شود؟

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که آقای پترائوس تنها دو روز پس از پیروزی مجدد اوباما استعفا داده است .

نکته مهم‌تر اینکه پیش از اعلام پترائوس، هیچ خبری در رسانه‌های امریکایی مبنی بر رسوایی جنسی او منتشر نشده بود، چرا که در این‌گونه موارد معمولاً ابتدا ماجرا به صورت یک رسوایی باید در رسانه‌ها منتشر شود و سپس فرد در معرض اتهام، از مقام خود استعفا دهد اما در این مورد، ماجرا بر عکس شده و ابتدا رئیس سیا استعفا داده و خودش دلیل استعفایش را رسوایی جنسی اعلام می‌کند و بعد تازه رسانه‌ها چنین ادعایی را بازنشر می‌دهند.

اما اگر فرضیه "انحرافی بودن رسوایی جنسی" صحت داشته باشد، مقام‌های امریکایی با چه انگیزه‌ای پترائوس را به کناره‌گیری واداشته‌اند؟

به نظر می‌رسد دلیل اصلی استعفای پترائوس زنجیره‌ی ناکامی‌های وی بویژه در تحولات منطقه غرب آسیا و شمال افریقا در مأموریت 14 ماهه‌ی او بوده است.

پترائوس پیش از ریاست سیا، فرماندهی نیروهای آمریکایی را در عراق و افغانستان بر عهده داشت و شهریور ماه سال گذشته یعنی در اوج حوادث و تحولات بیداری اسلامی در رأس سیا قرار گرفت تا با استفاده از آشنایی خود با منطقه و مردم آن، بتواند خلأ اطلاعاتی و غافل‌گیری امریکا در بیداری اسلامی را جبران کند و دولت ایالات متحده بتواند بر موج این تحولات سوار شود.

اما بررسی سیر و سمت‌وسوی تحولات در 14 ماه گذشته غرب آسیا و شمال افریقا نشان می‌دهد که سرویس امنیتی امریکا در مدیریت این تحولات و همچنین تغییر جهت موارد ویژه و فوق العاده در منطقه به نفع سیاست‌های دولت امریکا ناموفق بوده است.

در طی این مدت:

· محمد مرسی در مصر بعنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد، در حالی‌که دولت امریکا همه‌ی توان خود را بکار گرفت تا احمد شفیق رئیس‌جمهور شود

· سفارت امریکا در بنغازی تسخیر و سفیر این کشور کشته شد و احساسات ضد امریکایی بشدت در این کشور بالا گرفت

· در بحرین اعتراض‌های مردمی برغم سرکوب‌های سنگین با حمایت امریکا همچنان ادامه دارد

· طرح مورد حمایت امریکا در عراق برای سقوط دولت مالکی شکست خورد

· دولت سوریه و بشار اسد پس از گذشت بیش از 20 ماه از آغاز ناآرامی‌ها همچنان بر سر کار هستند و روز به روز نیز بر اوضاع مسلط‌تر می‌شوند

· برنامه هسته‌ای ایران برغم تهدیدها و تحریم‌های بی‌سابقه متوقف نشده و ادامه دارد، همچنین جمهوری اسلامی راه‌های جایگزین برای دور زدن تحریم‌ها پیدا کرده است، نیروهای امنیتی ایران نیز شبکه‌های ترور و ناامنی متصل به سرویس سیا و موساد را شناسایی و منهدم کردند، پهپاد فوق پیشرفته امریکا نیز توسط افسران جوان و دانشمند ایران شکار شد

· در لبنان طرح سقوط دولت نزدیک به حزب الله شکست خورد

· در ونزوئلا نامزد مورد حمایت امریکا و رقیب چاوز شکست خورد

· در افغانستان و عراق زنجیره ناکامی‌های امنیتی امریکا ادامه دارد

· در روسیه، طرح آشوب و ناآرامی برای جلوگیری از پیروزی پوتین در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورد

· فیلم موهن ضد اسلامی در امریکا موجب برانگیختن احساسات ضد امریکایی بطور کم سابقه‌ای شد

در مجموع، تحولات جهان و بویژه منطقه نشان می‌دهد که طرح‌های امنیتی امریکا ناکام بوده و احساسات ضد امریکایی در منطقه و حتی در جهان، در اوج قرار دارد؟ آیا این زنجیره ناکامی‌ها برای برکنار کردن فوری و جلوگیری کردن از ضررهای بیشتر کافی نیست؟ برای برکناری هم دلیلی عنوان می‌شود که هم افکار عمومی کاملاً به یک سمت دیگر منحرف شود و هم در همین گام نیز یک نمایش تبلیغاتی با مضمون "خانواده دوستی" برای افکار عمومی دنیا اجرا شود: "برکناری بدلیل رابطه جنسی خارج از چهارچوب خانواده"!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت