سرنوشت مردم آمریکا چه می‌شود؟

کد خبر: 229799

در حالیکه یک روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا زمان باقی مانده است، نظرسنجی‌های صورت گرفته در سطح ملی نشان می‌دهد که ظاهراً «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا با اختلاف بسیار اندک پیروز انتخابات خواهد شد.

سرنوشت مردم آمریکا چه می‌شود؟

فارس: فردا روز تعیین سرنوشت ملت آمریکاست.انتخابات آمریکا با وقوع ابرطوفان «سندی» همراه شده است، طوفانی که به کشته شدن دستکم 110 نفر منتهی شده و خسارات میلیاردی در آمریکا برجای گذاشته است.بحران سوخت و برق ایالات شرقی آمریکا به ویژه نیویورک و نیوجرسی را تهدید می‌کند. در حالیکه یک روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا زمان باقی مانده است، نظرسنجی‌های صورت گرفته در سطح ملی نشان می‌دهد که ظاهراً «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا با اختلاف بسیار اندک پیروز انتخابات خواهد شد. نظرسنجی‌هایی که نتیجه آن 24 ساعت گذشته منتشر شده است حاکی از آن است که در 12 ایالت آمریکا، وباما با میانگین 1.3 درصد از رقیب جمهوری‌خواه خود «میت رامنی» پیش است. بر اساس این گزارش، این نتایج همچنین حاکی از آن است که طبق نظرسنجی موسسات «بتل گراند و پولتیکو»، «سی ان ان» و «راسموسن»، اوباما و رامنی در یک صف قرار دارند و به طور مساوی از حمایت‌های مردم آمریکا بهره‌مند هستند.

نظرسنجی کاربران گوگل نشان می‌دهد که اوباما 0.3 درصد از رامنی جلوتر است، «ایپسوس/رویترز»، «ان بی سی/وال استریت ژورنال»، «یونایتدپرس اینترنشنال/ سی ووتر» و «واشنگتن‌پست/ای بی سی نیوز» نشان داد که اوباما 1 درصد از رامنی جلوتر است. بعلاوه، موسسه «یوگاو» نشان داد که اوباما با اختلاف 2 درصد از نامزد جمهوری‌خواه انتخابات آمریکا پیشی گرفته است و نتایج سه موسسه «پابلیک پالسی پولینگ»، «پیو» و «رند» نشان داد که باراک اوباما با اختلاف بیش از 3 درصد از میت رامنی جلو افتاده است. میانگین نظرسنجی‌هایی که نتایج آن تا روز گذشته منتشر شده است، حاکی از آن است که باراک اوباما با میانگین 1.3 درصد، پیشتاز نظرسنجی‌هایی است که در سطح ملی در آمریکا برگزار شده است.

تحلیل این نتایج حاکی از آن است که طبق نظرسنجی‌ها در ایالات تعیین‌کننده آمریکا که بعنوان مثال شمار آراء اوباما در ایالات کالیفرنیا و تگزاس تا حدودی کاهش یافته است و از آنجاییکه این ایالات جمعیت زیادی دارند، می‌توانند در کاهش آراء محبوبیت اوباما نقش گسترده‌ای داشته باشند، هرچند این آراء نقشی در شمارش آراء کالج انتخاباتی وی ایفا نمی‌کند. طبق شبیه‌سازی که از انتخابات آمریکا صورت گرفته است، اگر آراء مردمی در سطح ملی بسیار به هم نزدیک و مساوی باشد، اوباما احتمالاً 85 درصد شانس پیروزی در کالج انتخاباتی را دارد و اینجا است که برتری اوباما در کالج انتخاباتی به ویژه در ایالات نوادا، اوهایو و ویسکانسین به نفع او خواهد بود.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که اوباما در صورتیکه با اختلاف یک درصدی یا بیشتر بتواند آراء مردمی را کسب کند، قطعاً در کالج انتخاباتی نیز پیروز می‌شود. بعلاوه، الگوهای ترسیم شده از انتخابات و نظرسنجی‌های آمریکا حاکی از آن است که رامنی باید به طور قطع آراء مردمی را با اختلاف یک درصدی کسب کند تا نتیجه را در کالج انتخاباتی تغییر دهد. آراء مردمی مساوی، همانطور که در نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، برآمد چندان خوشایندی را برای رامنی به همراه نخواهد داشت.

بر اساس گزارش‌ها، رامنی در شرایطی که با اختلاف 1.5 درصد، آراء مردمی را از اوباما بگیرد، دیگر لازم نیست نگران از دست دادن آراء کالج انتخاباتی باشد، بعنوان مثال، اگر رامنی با اختلاف 2 درصد از اوباما، آراء مردمی را به خود اختصاص دهد، می‌تواند 95 درصد از آراء کالج انتخاباتی را به خود اختصاص دهد اما با توجه به نظرسنجی‌هایی که در سطح ملی در آمریکا برگزار شده است، وقوع چنین احتمالی برای رامنی بعید است. انتخابات آمریکا با وقوع ابرطوفان «سندی» همراه شده است، طوفانی که به کشته شدن دستکم 110 نفر در آمریکا و کانادا منتهی شده است، طوفانی که خسارات میلیاردی در آمریکا برجای گذاشته است و بحران سوخت و برق در ایالات شرقی آمریکا به ویژه نیویورک و نیوجرسی به وجود آورده است به طوریکه «اندرو کومو» فرماندار و « مایکل بلومبرگ» شهردار ایالت نیویورک هشدار دادند که با نزدیک شدن زمستان، ده‌ها هزار نفر از مردم نیویورک که به دنبال وقوع ابرطوفان «سندی» خانه‌های خود را از دست داده‌اند، با مشکل کمبود مسکن مواجه هستند. برخی از تحلیلگران بر این باور هستند که اوباما تا حدودی توانسته این طوفان را به خوبی مدیریت کند اما گزارش‌های زیادی از صف‌های طولانی مردم برای دریافت سوخت حکایت دارد و ناامیدی مردم شرق آمریکا از عملیات امدادرسانی مسوولان کشور آمریکا رو به افزایش است. فردا روز پایان انتظارهای ملی و جهانی است و مشخص می‌شود که چه کسی می‌تواند کلید ورود به کاخ سفید را برای یک دوره چهارساله به دست گیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت