تخریبعارفتوسطروزنامههوادارهاشمی/عکس
روزنامه آرمان که در محافل رسانهای به روزنامه اجارهای آقای هاشمی معروف شده، در گزارشی با عنوان "شباهت عارف به احمدینژاد" او را مرد روزهای سخت ندانست و محدوده تعریفش از اصلاحطلبان را نیز محدودتر از بقیه عنوان کرد.
بولتن: هنوز چند روز از اظهار نظر محمد رضا عارف مبنی بر اینکه هاشمی رفسنجانی و خاتمی رئیسجمهور ساز هستند، نمیگذرد که روزنامه نزدیک به هاشمی در گزارشی که امروز منتشر کرد، عملاً تخریب معاون اول رئیسجمهور در دولت هشتم را کلید زد. روزنامه آرمان که در محافل رسانهای به روزنامه اجارهای آقای هاشمی معروف شده، در گزارشی با عنوان "شباهت عارف به احمدینژاد" او را مرد روزهای سخت ندانست و محدوده تعریفش از اصلاحطلبان را نیز محدودتر از بقیه عنوان کرد. این روزنامه، از عارف بعنوان فردی محتاط یاد کرد که تا حد زیادی مراقب اعتبار خود است و این سکوت و محافظهکاری را به روحیه ناشی از تولد او در منطقه کویری نسبت داد! ستوننویس آرمان در ادامه عارف را تلویحاً تهدید کرد که اگر قصد ورود به فعالیتهای انتخاباتی داشته باشد، سکوت طولانیمدت او موجب تاثیرگذاری محدود سخنرانیهایش میشود چراکه نخستین سوالی که در ذهن مخاطبان شکل میگیرد درمورد مواضع و اظهارات او نیست بلکه میپرسند: «سالهای پیش کجا بود؟»
روزنامه اجارهای، در ادامه با آب و تاب بیشتری، عارف را به محافظهکاری متهم کرد تا مشخص شود این روزنامه و نویسنده یادداشت آن که در دوره فتنه سوابق غیرقابل انکاری در حمایت از فتنهگران داشتند، حتی حاضر نیستند چهرههای معتدل و ریشهداری همچون دکتر عارف را بربتابند، آنهم به صرف اینکه با حرکتهای ساختارشکنانه مطلوب آنها همراهی نکرده است. نویسنده این مطلب از اینکه دکتر عارف، تعریف اصلاحطلبی را به عقب یعنی به سال 76 برمیگرداند و تندروهایی را که بعداً سوار بر این موج شدند، اصلاحطلب نمیداند، ناراحت است و این نگاه را بیشتر همسو با اصولگرایان دانست تا اصلاحطلبان. روزنامه نزدیک به آقای هاشمی، عارف را دارای شباهت به احمدینژاد و دور بودن از احزاب و تمایل نداشتن به آنها نیز معرفی میکند و همین عنوان را نیز برای تیتر مطلب انتخاب میکند تا نشان دهد که گزینه مطلوب جریان فتنه و از سوی دیگر مطلوب آقای هاشمی، قطعاً دکتر عارف نیست. با این حال، روزنامه آرمان در بخش پایانی گزارش یک ویژگی مثبت نیز برای معاون اول دولت خاتمی بیان میکند که آنهم بیحاشیه بودن است.
دیدگاه تان را بنویسید