مدحی2و3هماعزامشدهانداپوزیسیونمواظبباشد!
شبکه دولتی انگلیس همچنان نگران است حملات علنی به دین باعث آگاهی بیشتر مردم و انزوای بیشتر جریان های نفاق ضد دین شود.
کیهان نوشت: یک شبکه صهیونیستی اعلام کرد: دو تا سردار مدحی دیگه تو راه هستن به زودی هم ظهور می کنن. یکی از این دو از طریق ترکیه و دیگری از طریق دوبی یا سلیمانیه عراق به خارج آمده است.
روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه شماره امروز پنجشنبه خود نوشت: یک شبکه صهیونیستی اعلام کرد «سردار مدحی» های دیگری در میان اپوزیسیون نفوذ کرده اند که به زودی ظهور خواهند کرد.
بالاترین نوشت: دو تا سردار مدحی دیگه تو راه هستن به زودی هم ظهور می کنن. یکی از این دو از طریق ترکیه و دیگری از طریق دوبی یا سلیمانیه عراق به خارج آمده است. یکی به آمریکا رفته و دیگری اروپا و احتمالا فرانسه. این خبر نتیجه دو ماه تحقیقات - حداقل روزانه سه ساعت- است.
یادآور می شود به هنگام خروج محمدرضا مدحی از ایران محافل ضدانقلاب با ذوق زدگی تمام به این ماجرا پرداختند و چنین تبلیغ کردند که او پناهنده شده و با گروه های ضد انقلاب همکاری می کند اما وقتی مدحی با جمع آوری انبوهی از اطلاعات و تصاویر به کشور برگشت و ماجرای پروژه الماس علنی شد، آه از نهاد گروه های اپوزیسیون بلند شد به نحوی که تا ماه ها یکدیگر را به خاطر ساده لوحی و راه دادن مدحی در عمق اتاق های تصمیم گیری خود ملامت می کردند.
نگرانی شدید اسرائیل از موضع ضعف غرب در مذاکرات بغداد
مقامات رژیم صهیونیستی به شدت از مذاکرات 1+5 با ایران در بغدادکلافه شده اند.
ایهود باراک با ابراز ناخرسندی از این مذاکرات گفت: ایران تلاش می کند به توافق فنی دست یابد و ضمن به تاخیر انداختن تحریم ها، پیشرفت مذاکرات را القا کند. اسرائیل معتقد است باید دیواری مقابل ایران قرار گیرد.
نتانیاهو گفته است: قدرت های جهانی باید از موضع قدرت عمل کنند نه از موضع ضعف. آنها نباید به ایران امتیاز بدهند. آنها باید خیلی صریح و روشن در کمال قدرت از دولت ایران بخواهند، از همه فعالیتهای غنی سازی اورانیوم دست بردارد. تا حال می بایست همه اورانیومهای غنی شده از ایران گرفته شده باشد و نیروگاه اتمی نزدیک قم هم باید تخلیه و بسته شده باشد.
در همین حال روزنامه فرانسوی فیگارو با اشاره به نگرانی های مقامات رژیم صهیونیستی نوشت: مقامات تل آویو می ترسند کشورهای غرب برای رسیدن به یک توافق با ایران خیلی شتاب به خرج دهند و از تهران فریب بخورند. اسرائیل نگران است وقتی می بیند که آمریکایی ها در میانه رقابت های انتخاباتی و اروپائیان در وسط بحران مالی، به طور نسنجیده از راه امتیازات منحصرا نمایشی ایرانی گمراه شوند و ببینند که ایرانی ها از تحریم های سخت تر گریخته و به برنامه های اتمی خویش ادامه می دهند.
فیگارو همچنین از ترس اسرائیل نسبت به خطر انزوا نوشت و تاکید کرد: مشکل آنجاست که موضع رسمی فعلی اسرائیل تنها میدان کمی برای گرفتن امتیاز و مانور باقی گذاشته است. و اسرائیل که مدام تکرار می کند یک ایران اتمی تهدیدی نه تنها برای خاورمیانه، بلکه برای تمامی دنیاست، می ترسد که، در مورد این پرونده، قبل از هر چیز خود را در موقعیتی ایزوله و تنها بیابد.یا از سوی دیگر نزد آمریکا بیش از حد تندرو به نظر آید. به همین دلیل وزیر دفاع اسرائیل، ایهود باراک، پیشاپیش به طور رسمی در واشنگتن پذیرفته است که ایران غنی سازی 5/3 درصدی را ادامه دهد.
روزنامه فرانسوی گزارش داد: نتانیاهو به شدت نسبت به مذاکرات بغداد بدبین است.
گویانیوز: اصلاح طلبان ضد انقلابی تر از ما شده اند
محافل ضد انقلاب با سلب مسئولیت از خود، تمام تقصیرهای شکست اپوزیسیون در مقابل جمهوری اسلامی را متوجه اصلاح طلبان می کنند.
پایگاه اینترنتی گویانیوز نوشت: کوچ اصلاح طلبان به خارج و داشتن امکانات فراوان مجازی و غیرمجازی (با پشتیبانی مالی) برای تبلیغات، این ایده را در سر پرورش می دهد که گویا این دسته دوستان الان بمدت 33 سال است که برای آزادی و احیای حقوق اولیه مدنی تلاش می کنند!!! نبود اتحاد بین گروهها و طیف های گوناگون سیاسی خارج از کشور این توهم را ایجاد می کند که گویی اصلاح طلبان برای ایجاد دموکراسی در ایران تلاش می کنند و دیگران روز و شب در لوس آنجلس و پاریس و... به عیش و نوش مشغولند!!! از تفسیرهای چندساعته گنجی، چه در برنامه های تلویزیونی خویش و دیگر برنامه ها و نوشته های چندین صفحه ای و رمان گونه ایشان در سایت های مختلف اینترنت بگیرید، تا واحدی، افشاری، سازگارا و خانم حقیقت جو که بعنوانهای مختلف در سمینارهای گوناگون ظاهر می شوند و... همگی این آقایان و خانم ها در رنگین کردن افکار اپوزیسیون ایران (بخوانید رنگ کردن جنبش سبز) نقش بزرگی دارند اما آنها عملاً غرق مبارزه شده اند و نمی توانند مرهمی برای زخم ما باشند. توهم بیش، مرهم ریش.
پایگاه اینترنتی خودنویس که خود مدت ها متهم بود نفوذی جمهوری اسلامی در میان طیفی از اپوزیسیون است، با حمله به اصلاح طلبان نوشت: بی بی سی و بهنود با هم تلاش می کنند خلعت اصلاح طلبی به تن دکتر مصدق کنند. مصدق نخست وزیری محترم بوده اما نه درحدی که بی بی سی و تیم بهنود می گویند.
نویسنده اضافه می کند: بی بی سی به جای نشان دادن راهکار مناسب مبارزه، خود را با این حرف ها ارضا می کند. آنها دل خود را خنک می کنند و می خواهند بادکنک ترکیده اصلاح طلبی را هم از طرف دیگر با این کار باد کنند اما این بادکنک را هر چه فوت کنی باز هم پنچر است. آنها چهره شکست خورده اصلاح طلبی را بزک می کنند اما عاجزند از این که مصدق یا امیرکبیر را بر اصلاح طلبان امروز ربط دهند. گویی که مثلاً برای پنهان کردن بوی خرزهره در خانه خود بگوییم عجب بویی دارد گل یاس خانه همسایه!
این پایگاه اینترنتی همچنین از قول سروش و عبدی، خاتمی را «قدرنشناس، منفعل، فرصت سوز و مذبذب» توصیف کرد.
اسرائیل: قدرت حزب الله پس از جنگ 33 روزه 10 برابر شده است
یک مقام اطلاعاتی اسرائیلی گفت: ایران، سوریه، حزب الله لبنان و حماس قادرند موشک های پرشمار با برد کوتاه، متوسط و بلند را به سمت اسرائیل شلیک کنند.
ژنرال «ایتی برون» رئیس اداره تحقیقات سازمان اطلاعات و امنیت نظامی اسرائیل گفت: حزب الله هم اکنون در حال پیشرفته سازی هواپیماهای بدون سرنشین کوچک و موشک های «زمین به دریا»ست.
برون در نشست کمیته سیاست خارجی و امنیت پارلمان اسرائیل اظهار داشت: گروه های حزب الله لبنان و حماس در غزه و حکومت سوریه در حال پیشرفته سازی موشک هایی هستند تا برتری نظامی و فناوری اسرائیل را کاهش دهند و نقاط ضعف در جبهه داخلی اسرائیل را مورد هدف قرار بدهند.
وی اضافه کرد: حماس، حزب الله و سوریه در حال پیشرفته سازی سیستم واحدی هستند تا بتوانند حملات هماهنگ موشکی را علیه اسرائیل اعمال کنند.
به گزارش عصر ایران به نقل از یونایتدپرس، این مقام ارشد امنیتی نظامی اسرائیل ادامه داد: ایران هم اکنون 450 موشک در اختیار دارد که می تواند مواضعی را در اسرائیل مورد هدف قرار بدهد. سوریه نیز 3000 موشک در اختیار دارد که برد آنها بین 70 تا 700 کیلومتر است و می توانند به اسرائیل برسند. نکته مهم در این موضوع دقت این موشک هاست.
برون افزود: سوریه به تازگی نیز سامانه های پدافندهوایی بسیار پیشرفته ای را از روسیه دریافت کرده است.
یائیر نافیه معاون رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل هم گفت: قدرت حزب الله لبنان نسبت به جنگ سال 2006 بسیار افزایش یافته است. حزب الله لبنان 60 هزار موشک دارد یعنی 10 برابر قدرت این گروه در جنگ سال .2006
بی بی سی هم فهمید هتاکی به دین خریت است
شبکه دولتی انگلیس همچنان نگران است حملات علنی به دین باعث آگاهی بیشتر مردم و انزوای بیشتر جریان های نفاق ضد دین شود.
وبسایت بی بی سی در تحلیلی به قلم اکبر گنجی ابتدا حکم! داد که «در مبارزه با جمهوری اسلامی هر کاری مجاز است و هدف، وسیله را توجیه می کند. بدین ترتیب سخن گفتن از اخلاقی بودن هدف و وسایل و روش های رسیدن به هدف، بیهوده و وقت تلف کردن است. جمهوری اسلامی را به هر قیمت و هر روشی باید سرنگون کرد» اما بلافاصله اذعان کرد که ستیزه جویی علنی با دین باعث دافعه بیشتر مخاطبان می شود.
وی می نویسد: دین و دینداری را نمی توان نابود کرد. تاریخ دین ستیزی نشان دهنده عدم موفقیت این پروژه است. به لنینیست ها بنگرید که درعرض 70 سال در روسیه و بلوک شرق سابق به جنگ دین رفتند. دستاورد آنها چه بود؟ در نهایت لنینیسم و بلشویسم شکست خورد. در جمهوری های مسلمان نشین شوروی سابق نیز مسلمانها به دینداری خود ادامه می دهند. یکی از پیامدهای دین ستیزی لنینیست ها این بود که اسلام جمهوری های مسلمان نشین شوروی سابق، یا اسلامی سنتی باقی ماند و یا اسلامی بنیادگرا گردید.
بی بی سی در ادامه می نویسد: با دین ستیزی و اهانت به دین نه تنها نمی توان مردم ایران را علیه رژیم جمهوری اسلامی بسیج کرد، بلکه نتیجه معکوس این کنش این است که حکومت می تواند مردم را علیه دین ستیزان و اهانت کنندگان علیه دین بسیج کند.
احکام فقیهانی چون آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله نوری همدانی، آیت الله جعفر سبحانی، آیت الله علوی گرگانی، آیت الله ملکوتی، آیت الله سید صادق روحانی و... را در همین راستا باید تفسیر کرد.
گنجی یادآور شده است: دین ستیزان و اهانت کنندگان به دین، مخالفان دیندار را هم مخالف خود می سازند. مخالفان با دیدن دین ستیزان به شدت هراسان می شوند. یعنی با خود می اندیشند آیا هتاکان و دین ستیزان قرار است جانشین شوند؟ اینها اینک که فاقد قدرت هستند به دنبال نابودی اسلام و تشیع اند، اگر به قدرت دست یابند با ابزار قدرت چه بر سر دین و دینداران خواهند آورد؟ آیا قرار است تجربه اتحاد جماهیر شوروی نسبت به دین و دینداران در ایران تکرار شود؟
خاطرنشان می شود اکبر پونز جزو عناصر تندرو و جاه طلبی بود که در عصر اصلاحات برای هتاکی به مقدسات اسلامی اجیر شدند و علناً به ساحت قرآن کریم، پیامبر اسلام و ائمه معصومین علیهم السلام جسارت کردند و حتی گنجی چندی پیش منکر امام زمان(عج) شد. بدین ترتیب می توان شدت خریت هتاکان تازه به دوران رسیده را که از سوی رسانه های غربی تبلیغ می شوند، نتیجه گرفت تا آن جا که پدیده ای با مختصات گنجی نیز نسبت به نتایج معکوس عمل آنها ابراز نگرانی کرده است.
پیش از این ابراهیم نبوی خبر داده بود که کسانی از جمله همسر گنجی با تحریک وی به اعتصاب غذا، دنبال کشتن وی بودند. نبوی همچنین گفته بود «ما در دوره اصلاحات تسمه پاره کرده بودیم و همه می خواستیم از چراغ قرمز با هم بگذریم»(!)
البته همین طنزنویس ظاهراً اندکی عاقل تر -آلت دست مهاجرانی در سناریوی مضحک اسب تروا(در 22 بهمن 88) شد که از شدت افتضاح، به سناریوی درازگوش تروا و یابوی تروا در محافل ضدانقلاب معروف شد.
شاید فکر کردند چرا باید مثل من را تحمل کنند
یک عضو فراکسیون اقلیت که از راهیابی به مجلس نهم بازماند، می گوید قهر و تحریم انتخابات کار اشتباهی بود.
قدرت الله علیخانی نامزد انتخابات مجلس نهم بود اما نتوانست رای مردم قزوین و بوئین زهرا را کسب کند. او در مصاحبه با سایت ضد انقلابی روز آنلاین تصریح کرد: اصلاح طلبان باید با قدرت و وسعت شرکت می کردند. آنها اگر حضور فعال و پرقدرت داشتند، سرنوشت ما هم این نمی شد. در هر انتخاباتی باید شرکت کرد. نیامدن کار درستی نبود و دلخواه مخالفین بود. مخالفین دقیقا همین را می خواستند. اگر اصلاح طلب ها مثلا پانصد نفر ثبت نام می کردند، حتما پنجاه نفری راه پیدا می کردند؛ وقتی نیامدند خوب دیگر، بهتر از این نمی شد.
وی در پاسخ این پرسش که «ولی چرا شما که این اعتقاد را داشتید و شرکت هم کردید رای نیاوردید؟»، گفت: بله؛ من البته تحلیل می کنم و نمی گویم که صددرصد درست است؛ تحلیل من هم این است که وقتی اصلاح طلبان (حالا بنا بر هر تحلیلی) نیامدند و تعداد ما نامزدهای اصلاح طلبان زیاد نبود، شاید بعضی ها هم فکر کردند که چرا اصلا برای تحمل نمایندگانی امثال من که هر روز مزاحمشان باشیم، هزینه بدهند.
علیخانی درباره ترکیب مجلس جدید تاکید کرد: مجلس همان مجلس است. یعنی از نظر تفکر و از نظر موقعیت اصولگرایان تغییر قابل توجهی نکرده است. چون مهره های اصلی تاثیرگذار همان ها هستند که بودند.
خبرنگار پرسید «آقای مطهری اصولگرایان را به سه دسته تقسیم کرده؛ ایثارگران، جبهه پایداری و اصولگرایان منتقد. شما هم به این ترکیب قائل هستید؟» که علیخانی جواب داد: نه؛ من نظر او را ندارم و قبل از این هم گفته ام که در حال حاضر، آبادگران، ایثارگران و پایداری از یک تفکر هستند و در بسیاری از جاها مثلا انتخاب رئیس مجلس با هم متحدند. باقی مجلس را اصولگرایان جبهه متحد تشکیل می دهند. مستقلی هم به آن معنا نداریم.
علیخانی همچنین تاکید کرده که «کار درست را آقای خاتمی کرد که آمد و در انتخابات شرکت کرد. اصلاح طلبان باید حضور داشته باشند.»
دیدگاه تان را بنویسید