سرویس سیاسی «فردا»: اشرف که منافقین آن را دژ مستحکم! خود می خواندند. از دیروز رو به تعطیلی رفت و منافقین که روزگاری در دهه ۵۰ در مبارزهشان با رژیم پهلوی، شعار مبارزه با آمریکا را فریاد میزدند و چند مستشار آمریکایی را نیز ترور کرده بودند، با اطمینان گرفتن از هیلاری کلینتون برای تضمین امنیتشان، به کمپ لیبرتی منتقل شدند که پیشتر مقر تفنگداران دریایی آمریکا در ماجرای اشغال عراق بود.
جابجایی و انتقال گروهکی که در معادلات داخلی ایران کوچکترین اثری ندارد، پرده از استیصال آمریکا در چانه زنی با دولت منتخب در عراق بر میدارد و نشان میدهد که باتلاق عراق برای آمریکا جز هزینههای میلیارد دلاری و کشته شدن نیروهایش هیچ حاصلی نداشته است. مردم عراق پس از حمله آمریکا یا هوشیاری تمام توانستند بخش عمدهای از توطئههای این کشور اشغال گر را نقش بر آب کنند و نهایتا اجازه ندادند تا رویای شوم آمریکاییها برای تبدیل عراق به تیول جدیدشان به واقعیت بپیوندد.
از همان زمان دولتمردان عراقی به سرعت عزمشان را برای تعطیلی مرکز تروریستی اشرف، جزم کردند. آمریکاییها که در حقیقت به شدت از نزدیکی عراق به ایران میترسیدند، نه به دلیل اینکه منافقین میتوانند اهرم فشاری بر جمهوری اسلامی باشند که به دلایل حیثیتی و استراتژیک کوشیدند تا مانع از تعطیلی اشرف شوند. اما تلاش آمریکاییها هیچ ثمری نداشت و حرف اصولی نمایندگان مردم عراق به کرسی نشست.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا دیروز در واکنش به انتقال منافقین گفت که: «آمریکا کسانی را که به کمپ لیبرتی منتقل میشوند رها نخواهد کرد. ما مدام و به طور مرتب از این کمپ بازدید خواهیم کرد!!»
سوال اصلی در این ماجرا این است که چگونه دولت آمریکا با وجود اینکه گروهک منافقین را در لیست سازمانهای تروریستی خود قرار داده است، خود را ملزم به حمایت از آنها میداند؟ اگر گروهک منافقین تروریست هستند-که در آن شکی نیست- چرا آمریکا خود را ضامن امنیت و آسایش آنها میداند؟
انتقال منافقین به کمپ لیبرتی آخرین تلاش آمریکا برای احیای سودای تاثیرگذاریشان بر مناسبات داخلی عراق است وگرنه اکنون بیش از همیشه برای آمریکا روشن شده است که این گروهک هیچ تاثیری بر اقتدار نظام جمهوری اسلامی در عرصه داخلی ندارد. تنها کاربرد گروهک منافقین برای آمریکا همان وجه حیثیتی آن در مناسبات داخلی عراق است که آن هم با ایستادگی مردم عراق سالبه به انتفاع موضوعه است.
عملکرد منافقین در سالهای بعد از انقلاب و همپیمانی این گروه با غرب که روزگاری خود را مبارز ضد امپریالیست میدانست و امروز در آغوش دولت آمریکا پناه گرفته بسیار درس آموز است. اکنون به وضوح میتوان جلوهای از جلوههای روشن بینی حضرت امام (ره) را دید که در اوج مبارزه با رژیم شاه، زمانی که منافقین درخواست همکاری با ایشان را داده بودند آنها را طرد کرده و ادعاهایشان را صادقانه ندانسته بود. اکنون از سازمان مخوف نفاق تنها جنازه ای سیاسی باقی مانده است که فقط کاربرد جابجا شدن دارد!تا شاید از این رهگذز بتواند برای معرکه گیری اربابانش ابزار خوبی باشد.
دیدگاه تان را بنویسید