حمله به حسین شریعتمداری به سبك فتنه و انحراف

کد خبر: 184666
جهان: در جزوه ای كه اخيرا به نام "جبهه دانشجويي حاميان پايداري" به بهانه پاسخ به شبهات پیرامون عملکرد جبهه پایداری و برخی اعضای شورای مرکزی آن منتشر شد، نکات قابل تاسف زیادی وجود دارد که بنا به برخی مصالح، این نوشته قصد پرداختن به آن را ندارد.
اما نکته نگران کننده ای که نمی توان از آن غافل شد و تذکر دادن آن به دوستانمان در جبهه پایداری وظیفه ای مهم است، نوع ادبیات تخریب در مورد برخی یاران انقلاب است.
ظاهرا این دوستان مبنای اثبات خود در این جزوه را همچون رویه چند ماه گذشته خود، نفی دیگران می دانند و کوچکترین انتقاد و نصیحت را - هرچند از سوی افرادی چون شریعتمداری، فدایی ، صفارهرندی و زاکانی با کارنامه درخشان در مقابله با فتنه، انحراف و فساد - دشمنی قلمداد می کنند ؛ اما مشترک بودن ادبیات برخی تخریبها با ادبیات دشمنان خارجی انقلاب و فتنه گران داخلی بسیار نگران کننده و خلاف انتظار از برخی چهره های ارزشی و شناخته شده است که بعید است بخواهند مسوولیت انتشار این مطالب را بپذیرند.
یکی از مصادیق این ادبیات تخریبی، حسين شريعتمداري نماينده ولي فقيه در موسسه كيهان و مديرمسوول اين روزنامه است که به سبب مواضع بهنگام، منطقی و قاطعش علیه فتنه، انحراف و فساد در میان امت حزب الله بعنوان یکی از مصادیق "عمار رهبری" مشهور شده است. بهانه اين حملات بی سابقه و عجیب، سرمقاله يك ماه قبل او (4 دي 90) با عنوان "چه خواهند خريد؟!" در روزنامه كيهان بود. شريعتمداري در آن ياداشت روز، انشقاق در جبهه اصولگرايان را برنامه دشمن دانسته و نسبت به بازي ناخواسته برخي اصولگرايان (پایداری) در پازل نظريه پردازان معروف كودتاهاي مخملي از قبيل "جان كين" و "جين شارپ" هشدار داده بود. در بخشي از مطالب تخريبي جزوه مجهول الهویه مذکور (صفحات 44 تا 47) در پاسخ به بخشهايي از سرمقاله شريعتمداري - كه با قرار دادن علامت تعجب تمسخر نیز شده - آمده است: 1- سرمقاله برادر شريعتمداري مانند ساير استدلال تراشي هاي امنيتي، خيال پردازانه نيز هست! 2- با تعبير آقاي شريعتمداري بايد براي هميشه باب رقابت ميان اصولگرايان را بست و اساسا باب انتخابات در ايران را تخته كرد! 3- آقای شریعتمداری نباید از سرمقاله خود ضرورت کناره گیری جبهه پایداری را نتیجه بگیرد ... امام راحل هم هنگام دو دسته شدن جامعه روحانيت و مجمع روحانيون چنين تعابيري نداشتند كه امروز آقاي شريعتمداري دارند؛ بد نيست ايشان هم به خط امام بازگردند!
و نیز با نقل قول از یک فرد سابقا امنیتی و عضو کنونی مرکزیت جبهه پایداری که: «ما اصلا قبول نداريم انشقاق در جبهه اصولگرايي از استرات‍ژي هاي دشمن است»؛ ادعا شده است:
4- برخي با سرهم كردن اخبار بي ربط و با ربط امنيتي مي كوشند تا نتيجه مطلوب خود را بگيرند! 5- رقابت اصولگرايان و ايجاد فضاي پرشور انتخاباتي هرچه باشد از حكومتي شدن ليست انتخاباتي بهتر است! در رابطه با این حملات ناجوانمردانه چند نکته قابل ذکر است:
1. هنوز از زمانی که روزنامه های زنجیره ای دوم خردادی مدیرمسوول کیهان را با الفاظ بازجو، اطلاعاتی و مزدور خطاب می کردند چند سال بیشتر نگذشته که در این جزوه نیز به سبک جریان فتنه، نه تنها این سرمقاله شریعتمداری که سایر مطالبش نیز برچسب استدلال تراشی امنیتی خورده است.
2. نویسنده یا نویسندگان این جزوه، به سبک عناصر جریان انحرافی، شریعتمداری را متهم به خیال پردازی و سرهم كردن اخبار امنيتي برای نیل به هدف سیاسی خود کرده اند. جالب است که چندی قبل، دفاعیات منجر به تبرئه حسین شریعتمداری در دادگاه رسیدگی به دعاوی سرکرده گروه انحرافی علیه او، آنچنان روشنگرانه بود که اگر همچون بخش پاسخ به دعاوی شیرین عبادی اجازه پخش از سیما می یافت، طومار انحرافیون را برای همیشه در هم می پیچید.
3. به باور تهیه کنندگان جزوه مذکور، شریعتمداری معتقد به "بسته شدن باب انتخابات در کشور" و "حکومتی بودن انتخابات در جمهوری اسلامی" است. عباراتی که مدیرمسوول کیهان به آنها متهم شده است را تنها در ادبیات اپوزوسیون خارج نشین می توان یافت.
4. در این جزوه با مقایسه ای عجیب، شرایط امروز اصولگرایان با جدا شدن مجمع روحانيون از جامعه روحانيت مبارز مشابهت سازی شده و بر مبنای این قیاس مع الفارق، حسین شریعتمداری به صراحت به خروج از خط امام! متهم شده و به وی توصیه شده با پذیرش تفرقه بین نیروهای انقلاب! به خط امام بازگردد! ضمن اینکه نویسنده جزوه توجه نکرده است که ناخواسته جبهه پایداری را در جایگاه مجمع روحانیون قرار داده است.
این بخش از مطالب جزوه منتشر شده، علاوه بر تمسخر و حمله به حسین شریعتمداری حاوی اشکالات مبنایی دیگری نیز هست که در صورت لزوم به آن پرداخته خواهد شد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت