نوار اخراج کارمندان با سابقه صدای آمریکا ادامه دارد. در پی اخراج سه نفر از دستاندرکاران تحریریه سازمان صدای آمریکا اینک مشاور ارشد این رسانه وزارت امور خارجه آمریکا اخراج شد. به گزارش «فردا» به نقل از « شفاف » این رسانه ضد انقلاب که با تغییر در رده بالای مدیریتی و روی کار آمدن «رامین عسگرد» به عنوان مدیر جدید، اقدام به اخراج بسیاری از کارمند قدیمی و با سابقه خود کرده است، ظهر روز جمعه، ۲۹ مهر ماه، «رودی بختیار» مشاور ارشد رئیس این شبکه را اخراج کرد تا این اخراج، مهر تاییدی باشد بر وجود بحران جدی درسیاست گذاریهای این رسانه ء وابسته به سازمانهای جاسوسی آمریکا، چرا که «رودی بختیار» چندی پیش با دعوت همین مدیر جدید صدای آمریکا، «رامین عسگرد» به این رسانه آمده بود.
"رودی بختیار"
رادیو کوچه درباره اخراج رودی بختیار نوشت: «از جزئیات و دلیل اخراج این مشاور ارشد رئیس صدای آمریکا هنوز اطلاعاتی در دست نیست اما گفته میشود اخراج امروز او بدون خبر قبلی بوده است. وی ظهر روز جمعه به همراه دو مأمور امنیت صدای آمریکا به خارج از ساختمان هدایت شده است.»
"جمشید چالنگی"
گفتنی است پیش از این، «کوروش صحتی» و «احمد باطبی» و «جمشید چالنگی» کارمند رسمی سازمان صدای آمریکا نیز از سمت کاری خود برکنار شده بودند.
"کوروش صحتی"
هر چند برکناری این کارمندان در حالی اتفاق افتاده است که پیش از این برخی منابع خبر از آن داده بودند که با توجه به نظرسنجیهای انجام شده از بینندگان این شبکه تلوزیونی٬ قرار است تحولاتی در صدای آمریکا رخ دهد، اما شواهد بیشتر حکایت از بروز اختلافات داخلی شدید و درماندگی در سیاستگذاریهای این رسانه است و به نظر میرسد، سردمداران این رسانه و اربابان غربیشان، به دلیل عدم موفقیت سیاستهای پیشین این رسانه در قبال جمهوری اسلامی، به دنبال راه حلی برای رسیدن به اهداف خود هستند و در این راه اختلاف نظرهای شدیدی با هم دارند. اختلاف نظرهایی که شاید از مرحله اختلاف هم گذشته باشد و بتوان به آن نام دعوا داد چرا که منجر میشود مدیر شبکه مشاور ارشد خود را که به درخواست خود او شروع به کار کرده بود، اخراج کند.
"احمد باطبی"
رادیوکوچه همچنین از بروز اختلافات بین مدیران شبکه صدای آمریکا با برنامه «پارازیت» خبرداد و نوشت: «از سویی دیگر خبرهایی از داخل صدای آمریکا حاکی از درگیری بین برنامه سازهای «پارازیت» است. اشاره میشود «سامان اربابی» و «کامبیز حسینی» درگیری جدی در چند روز گذشته داشتهاند. پیشتر اشاره میشد قرار است استودیو این برنامه به نیویورک منتقل شود.» این خبر در حالی مطرح میشودکه مدیران این رسانه ضد انقلاب همواره از برنامه پارازیت به عنوان یکی از برنامههای موفق صدای آمریکا یاد کردهاند و از اینجا میتوان به عمق تضاد در سیاست گذاریها و بحران موجود در این رسانهء با اهداف غربی پی برد. البته وجود این اختلافات در رسانههای اینچنینی موضوع تازهای نیست و پیش از این نیز در زمان مدیریت علی سجادی نیز تغییر و تحولاتی اتفاق افتاده بود که باعث اعتراض کارکنان صدای آمریکا شد، اما این تغییرات در زمان عسگرد، مدیر جدید این رسانه شکل تازهای به خود گرفته و دامن ردههای بالا ی مدیریتی را هم میگیرد. در این مدت همچنین برخی از کارکنان صدای آمریکا٬ از همکاران خود به دلایل مختلف شکایت کردهاند که این موضوع نیز تاکیدی است بر وجود
اختلاف نظرهای جدی دراین رسانه که حتی دربین مجریان و برنامه سازان جزء هم نمود پیدا کرده است. حتی در مورد اخراج جمشید چالنگی از صدای آمریکا گفته شده، تعطیل از کار جمشید چالنگی توسط واحد حفاظت صدای آمریکا٬ به دلیل شکایت ستاره درخشش صورت گرفته است. رامین عسگرد کیست؟ اما مدیر جدید صدای آمریکا که بسیاری او را عامل بروز این اختلافات میداند، کیست؟ رامین عسکرد، دیپلمات وزارت امور خارجه آمریکاست که پیش از پذیرفتن مدیریت شبکه خبری فارسی صدای آمریکا در مقام مشاور سیاسی رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده، با ژنرال دیوید پتریوس و سپس با ژنرال جیمز ماتیس همکاری داشته است.
وی همچنین در گذشته مسئولیتهایی چون، مدیر دفتر حضور منطقهای ایران در دوبی، معاون مشاور سیاسی در ریاض؛ مقام دفتر اقتصادی - بازرگانی در کابل؛ مقام دفتر سیاسی - اقتصادی در امارات متحد عربی و کارمند کنسولی در ترکیه را بر عهده دارد.
***
در هر حال آنچه از ظواهر امر، گزارشها و اخبارهای سایتهای خبری پیداست، رسانههای ضد انقلاب برای تدوین سیاستهای خود در قبال جمهوری اسلامی با اختلاف نظرهای شدید مواجه هستند و آنچه از سمتهای پییشین رامین عسگرد بر میآید، وی ارتباط مستقیم با مقامات رده بالای آمریکایی داشته ودارد و مسلما اختلافات و دعواها در این رسانه، نشانه روشنی از بحران و اختلاف نظر درسطح بالای مدیریت آمریکاست و نشان از این دارد که این دشمن بزرگ انقلاب و ایران، در روشهای انتخابی سیاسیتهای خود در قبال جمهوری اسلامی دچار گیجی و چند دستگی است.
دیدگاه تان را بنویسید