ستادهای انتخاباتی محسن رضایی فعال شد؟
برادر محسن رضایی خبر تشکیل ستادهای انتخاباتی وی را تکذیب کرد.
گروه سیاست سایت فردا - نام محسن رضایی در سالهای اخیر همیشه نه به عنوان یک کاندیدای احتمالی بلکه به عنوان یک کاندیدای حتمی مطرح بوده است. این بار نیز همین طور است و اخیر تاکید کرد که این دفعه جدیتر از همیشه است. حالا اما با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری خبر میرسد که گامهای عملی را نیز برداشته و ستادهایانتخاباتی که گویا ریاست آن محسن روحالامینی است، را تشکیل داده است. این خبر اما خیلی زود تکذیب شد و امیدوار رضایی، برادر محسن رضایی در مصاحبهای گفت: «نه ستادی تشکیل شده، نه مسئولی تعیین شده است. این ادعا، کاملاً نادرست و حاوی جهتگیری سیاسی خاص است.»
وی افزود: «منافع شایعه سازان، در گرو شایعه سازی است، کما اینکه برخی منابع خبری اخیراً به نادرست ادعا کردند محسن رضایی روز چهارشنبه به قم سفر کرده و مراجع تقلید را در جریان کاندیداتوری خود قرار داده است، در حالی که محسن رضایی نه اخیراً سفری به قم داشته، نه بحث انتخاباتی را با مراجع تقلید مطرح نموده است. ضمن اینکه وی روز چهارشنبه در مجمع تشخیص بوده و اساساً در یکماه گذشته سفری به شهر مقدس قم نداشته است.»
این تکذیبیه درحالی آمده که روزنامه «اعتماد» امروز در واکنش به اخبار منتشر شده از تلاشهای انتخاباتی محسن رضایی نوشته بود: «محسن رضايي كه اين سالهاي گذشته را در قامت دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام فعاليت كرده، بهويژه طي چندماه گذشته به يكي از منتقدان جدي دولت تبديل شده است. سياستمداري با پيشينه نظامي در بالاترين سطوح فرماندهي كه عمدتا خود را چهرهاي اقتصادي معرفي ميكند. او كه ماههاي اخير هم در فضاي مجازي و هم در رسانهها حضور فعالي داشته و سعي كرده با سخنرانيها و اظهارنظرهاي گاه و بيگاه، نام خود را در صدر اخبار نگه دارد. » ابوالقاسم رئوفيان، دبيركل حزب اصولگراي ايرانزمين و از چهرههاي حزبي نزديك به محسن رضايي نیز گفته بود: «به هر حال برخي ميخواهند خود را مجدد در معرض رأي قرار بدهند. اين اقدام بدي نيست. اگر بد بود، قانون آن را منع ميكرد. اين طيف از كانديداها، احتمالا با اين تصور وارد صحنه ميشوند كه شايد در اين فاصله اتفاقاتي رقم خورده باشد و احيانا ظرفيتهايي را كه علاوه بر آنچه در گذشته وجود داشته، فراهم كردهاند، به عنوان داشتههاي خود به مردم ارايه دهند.» وی در توضيح احتمال توفيق رضايي باتوجه به چند نوبت شكست در انتخابات و ناكامي در جلب آراي عمومي در گذشته، ميگويد: «اگر دورههاي قبل هم برخي تلاشها در راستاي ايجاد ذهنيتي مبني بر اينكه آقاي رضايي رأي نميآورد، در كار نبود، شايد وضع بهتري داشت. هر دورهاي كه ايشان آمدند، موجي بهراه افتاد مبني بر اينكه آقاي رضايي كانديداي خوبي است ولي رأي ندارد و همين مساله موجب ميشد كه ايشان رأي نياورد.» او ميگويد: «آقاي رضايي مديري برنامهمحور است و با ارايه برنامه وارد عرصه انتخابات ميشود. ضمن اينكه بايد در نظر داشت ايشان تنها فردي نيست كه در انتخاباتي شكست خورده و دوباره در آن شركت ميكند. در حال حاضر افراد ديگري هم مطرحند كه در انتخابات گذشته نتوانستند رأي لازم را كسب كنند و ميخواهند بار ديگر وارد عرصه انتخابات شوند.» رئوفيان البته از كسي نام نبرده اما برداشت گزارش نویس «اعتماد» این است که «سخنانش بهروشني به محمدباقر قاليباف اشاره دارد. رييس اين روزهاي مجلس كه همچون رضايي چند نوبت در انتخابات رياستجمهوري شركت كرده و باز همچون او، موفق به كسب آراي لازم نشده اما بار ديگر عزم «پاستور» كرده و ظاهرا با جديت در حال برنامهريزي و فعاليت براي رسيدن به كرسي رياستجمهوري است.» این درحالی است که رئیس مجلس تا کنون هیچ اظهار نظر رسمی درباه تمایل یا عدم تمایل به کاندیداتوری در انتخابات نکرده و آنچه درباره وی گفته میشد، صرفا گمانهزنی و فضاسازی رسانهها است.
دیدگاه تان را بنویسید