جیغ بنفش معاندین در واکنش به اظهارات محمود الزهار

کد خبر: 1042101

رسانه‌های معاند با سوءاستفاده از اظهارات یک مقام فلسطینی، در پی آن برآمدند تا کینه و خشم خود از سردار حاج قاسم سلیمانی و عقده خود از شکست‌های متوالی در منطقه و همچنین در داخل ایران را با ایجاد دوگانه‌های دروغین و القای بی‌توجهی نظام به مردم، تخلیه کنند.

جیغ بنفش معاندین در واکنش به اظهارات محمود الزهار

کیهان: محمود الزهار، عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه العالم گفت: دیدار اول من با حاج قاسم پس از گرفتن پست وزارت خارجه در سال 2006 بود؛ من در آن مقطع به چند کشور از جمله ایران سفر کردم و با وزیر امور خارجه و چندین مسئول ایرانی نیز دیدار داشتم که آخرین دیدار نیز با سردار قاسم سلیمانی بوده است.

وی افزود: در دیدار با سردار سلیمانی گفتیم مشکل اساسی ما حقوق کارمندان و خدمات اجتماعی و کمک‌هایی بود که باید به مردم می‌دادیم زمانی که پس از موفقیت در انتخابات ما را محاصره کرده بودند. این عضو ارشد حماس تصریح کرد: حاج قاسم فورا درخواست ما را پاسخ داد به‌گونه‌ای که روز بعد باید سفر می‌کردم؛ من 22 میلیون دلار در چمدان‌های فرودگاه دیدم.

وی در ادامه گفت: قرار بود مبلغ بیشتری پرداخت شود اما ما 9 نفر بودیم که نمی‌توانستیم بیش از این حمل کنیم زیرا هر ساک 40 کیلو گنجایش داشت از این رو من احساس کردم وی صادق و مرد عمل بود که می‌توانست از عهده کارها به خوبی بربیاید و مسئولیت‌های زیادی نیز داشت. محمود الزهار خاطرنشان کرد: وی یک روز پس از درخواست کمک دولت فلسطین در غزه، نیازهای اساسی نوار محاصره شده غزه از سوی رژیم صهیونیستی را تامین کرد. جیغ بنفش دشمنان مردم ایران پس از انتشار این مصاحبه، فعالین معاند در فضای مجازی با هشتگ‌های «چمدان دلار» و «چمدان‌های 40 کیلویی دلار»، با ایجاد دوگانه‌های جعلی، این‌گونه القاء کردند که ایران به‌جای رسیدگی به امور مردم در داخل کشور، سرمایه‌های خود را برای مردم دیگر کشورها هزینه می‌کند.

رسانه‌های معاند از جمله بی‌بی‌سی فارسی، ایران اینترنشنال، رادیو فردا و دیگر رسانه‌های وابسته به آمریکا، انگلیس و آل‌سعود نیز جیغ بنفش سر داده و با فضاسازی رسانه‌ای، در پی آن برآمدند تا کینه و خشم خود از سردار حاج قاسم سلیمانی و عقده خود از شکست‌های متوالی در منطقه و همچنین در داخل ایران را با ایجاد دوگانه‌های دروغین و القای بی‌توجهی نظام به مردم، تخلیه کنند. اما درخصوص این فضاسازی شیطنت‌آمیز چند نکته قابل ذکر است. شکست پروژه7 ‌ تریلیون دلاری آمریکا تمام کشورهای قدرتمند جهان برای تأمین امنیت خود هزینه می‌دهند. دولت ‌تروریست و جنایتکار آمریکا فرسنگ‌ها کیلومتر دورتر از خاک خود در منطقه غرب آسیا حضور یافته و در این منطقه 7‌ تریلیون دلار هزینه کرده است. دونالد ‌ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چندی پیش اذعان کرد که احمقانه 7‌تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم اما من به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا مجبورم در تاریکی به عراق بروم! آمریکا 7‌ تریلیون دلار در منطقه غرب آسیا هزینه کرد ولی سیلی‌های متعددی از محور مقاومت در عراق و سوریه و لبنان و یمن و افغانستان خورد و حالا مقامات آمریکایی یکی پس از دیگری بر شکست مفتضحانه در منطقه غرب آسیا اذعان دارند.

در سوی مقابل، ایران در منطقه غرب آسیا به مراتب هزینه بسیار بسیار کمتری را نسبت به آمریکا و ‌تروئیکای اروپا و گاوهای شیرده ‌ترامپ صرف کرد و در مقابل تنها در یک قلم، کمر گروهک تکفیری ‌تروریستی داعش را شکست و به‌جای اینکه در خیابان‌های همدان و کرمانشاه و تهران با ‌تروریست‌ها در نبرد باشیم، این جنایتکاران را کیلومترها دورتر از خاک ایران زمینگیر کرده و به درک واصل کرد.

هزینه امنیت ایران حاج قاسم، فرمانده دلاور کشورمان با ایمان به وعده الهی و مجاهدت شبانه‌روزی و با درایت و ذکاوت و با ایثار و ازخودگذشتگی مدافعان حرم و دلاورمردان محور مقاومت، نقشه شوم استکبار به سرکردگی آمریکا و‌ تروئیکای اروپا با پادویی حکام مرتجع در منطقه، را نقش بر آب کرد. اینکه با چند ده میلیون دلار، پروژه چند ‌تریلیون دلاری را ناکام بگذاری، ایمان، هوشمندی و درایتی می‌خواهد که همه این موارد در سردار سلیمانی جمع بود. به عبارت دیگر، حاج قاسم، با هزینه‌ای که در برابر هزینه آمریکایی‌ها تقریباً هیچ محسوب می‌شود، با تکیه بر درایت، ایمان و شجاعت خود و یارانش، امنیت ایران و منطقه را حفظ کرد و نقشه چند ‌تریلیون دلاری دشمن را ناکام گذاشت. پیشگیری از خسارت عظیم بر اساس بررسی‌هایی که توسط دفتر اقتصاد کلان معاونت اقتصادی سازمان برنامه در سال 1369 انجام شد، جنگ هشت ساله تحمیلی ۳ هزار و ۸۱ میلیارد تومان خسارات مستقیم و ۳ هزار و ۴۵۴ میلیارد تومان خسارات غیرمستقیم به همراه داشته است که بدین ‌ترتیب مجموع خسارات ایجاد شده در این دوران به ۶ هزار و ۵۳۵ میلیارد تومان می‌‌‌رسد. طبق محاسبات انجام شده خسارات ارزی جنگ تحمیلی نیز در مجموع به بیش از ۲۴۸ میلیارد دلار می‌‌‌رسد. خسارات مستقیم ارزی جنگ در این گزارش بیش از ۱۱۷ میلیارد دلار اعلام شده که با توجه به خسارت ۳ هزار و ۴۵۴ میلیارد تومانی غیرمستقیم، این بخش نیز با خسارت بیش از ۱۳۱ میلیارد دلاری همراه بوده است که مجموع آنها را به بیش از ۲۴۸ میلیارد دلار می‌‌‌رساند. حالا شما این اعداد و ارقام را با هزینه‌های چند ده میلیون دلاری مقایسه کنید؛ قطعا یکی از دستاوردهای صرف هزینه برای امنیت، پیشگیری از جنگ خانمان‌سوز است. یعنی پرداخت این هزینه‌ها، از خسارت‌های عظیم در آینده جلوگیری می‌کند. نکته قابل توجه اینجاست که شبکه‌های معاند فارسی‌زبان با صرف هزینه‌های چند ده میلیون دلاری، مرتب در تقلا برای تحمیل تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران هستند و در مقابل با فضاسازی درباره اقدامات منطقه‌ای ایران، برای مردم کشورمان ‌اشک تمساح می‌ریزند. به ‌نظر شما رسانه‌هایی که ‌تریبون سران منافقین، داعش، ریگی، الاحوازیه و دیگر ‌تروریست‌های جنایتکار هستند و برای تحریم داروی کودکان ایرانی سوت و کف و هورا می‌کشند، دلواپس مردم کشورمان هستند؟!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت