سعید آجورلو: خبرسازی درباره نامزدی قالیباف روی دیگر تخریب‌های حناچی است/در جبهه اصلاحات شکاف بین حزبی به شکاف درون حزبی تبدیل شده است

کد خبر: 1038305

یک تحلیلگر سیاسی با اشاره به اقدامات تخریب‌های شهردار تهران علیه قالیباف گفت: القای شکاف در جریان اصول‌گرا و تخریب نامزد‌های این جریان نشانه‌های جدی از ورود اصلاح طلبان به فاز جدید برای انتخابات ۱۴۰۰ است.

سعید آجورلو: خبرسازی درباره نامزدی قالیباف روی دیگر تخریب‌های حناچی است/در جبهه اصلاحات شکاف بین حزبی به شکاف درون حزبی تبدیل شده است

خبرگزاری فارس: سعید آجورلو مدیرمسئول روزنامه صبح نو اظهار داشت: رویکرد اصلاح طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ ناز در آشکار، نیاز در پنهان است که خود را در ادبیات تحریمی و بی میلی چهره‌های رادیکال در سطح روشنفکری و نخبگی و تمایل و علاقه در سطح سیاسی و عملیاتی و میدانی نشان می‌دهد.

وی با اشاره به سیاست دوگانه و متناقض اصلاح طلبان، این جناح سیاسی را در آستانه ورود به مرحله‌ای جدید ارزیابی کرد و متذکر شد: شروع جدی دوقطبی سازی در سطح دو جناح اصلی با محوریت دولت- مجلس و تلاش برای القای شکاف در جریان اصول گرا و تخریب نامزد‌های این جریان نشانه‌های جدی از ورود اصلاح طلبان به فاز جدید برای انتخابات ۱۴۰۰ است. هدف این فاز، ساختن اتمسفر سیاسی و اجتماعی جامعه به منظور تسهیل ورود این جناح به جریان رقابت انتخاباتی است.

آجورلو در ادامه به بیان دلایل تمرکز اصلاحات بر جناح مقابل پرداخت و گفت: اصلاح طلبان به واسطه بحران مشروعیت در سطح بدنه حامیان، درباره وارد شدن به فضای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری دچار چالش هستند و به همین دلیل اثبات خود را در نفی دیگری می‌دانند تا میل و نیاز باطنی خود به ماندن در قدرت را با ناز در سطح علنی مکتوم نگاه دارند. در واقع تمرکز بر جناح رقیب بیش از هر چیزی ریشه در بحران هویتی آن‌ها دارد که روز به روز تشدید می‌شود. به همین واسطه با استراتژی رای سلبی به دنبال عبور از بحران مشروعیت هستند. از این بابت است که با چند موتور مجلس یازدهم را تخریب می‌کنند و گرچه در ظاهر خود را از دولت مبرا می‌دانند، اما در عمل به همراه دولت علیه مجلس با تمام توان عملیات سیاسی و رسانه‌ای می‌کنند. دلیل دیگری که موجب شده به جناح رقیب بپردازند، اختلاف‌های بی سابقه در میان اصلاح طلبان است؛ به نحوی که در جبهه اصلاحات شکاف بین حزبی به شکاف درون حزبی تبدیل شده و منازعه‌ای جدی در سطح این جریان مشاهده و حس می‌شود.

این تحلیلگر سیاسی در ادامه به حجم بالای این تخریب‌ها اشاره کرد و گفت: اصلاحات در هم افزایی با دولت در جهت تخریب مجلس و آقای قالیباف به طرز بی سابقه‌ای فعال است. چرا که بازگشت پارلمان به جایگاه خود و ارائه راه حل برای مشکلات کشور و نظارت جدی بر دولت علاوه بر اینکه مردم را به مجلس انقلابی امیدوار می‌کند، موجب زیر سوال رفتن عملکرد دولت متحد اصلاح طلبان خواهد شد. پس در سطح رسانه‌ای و سیاسی در یک تقسیم کار، اصلاحات به مجلس و در راس آن به آقای قالیباف حمله می‌کنند و در سطح اجرایی، دولت با مصوبات مجلس مقابله می‌کند.

آجورلو در ادامه به ذکر یک مصداق از این تخریب‌ها پرداخت و گفت: یک رسانه اصلاح طلب به نقل از یک فعال سیاسی اعلام نموده که حضور قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری قطعی است. سپس رسانه‌های عمومی، خبری با تیتر قطعی بودن حضور ایشان در انتخابات منتشر کرده اند. به نحوی که مخاطب احساس می‌کند یک خبر رسمی و قطعی درباره نامزدی ایشان منتشر شده است. در حالی که ربط دادن فرد مصاحبه کننده به رییس مجلس اساسا دور از واقعیت و غیرمنطقی است. آقای عزیزی مثل هر فرد دیگری حق تحلیل و اظهارنظر درباره مسائل مختلف را دارند و خودشان مسئول صحبت‌های خود هستند، ولی اتصال دادن ایشان به رییس مجلس با ذکر نکاتی، چون حمایت تشکل مرتبط با ایشان در سال ۹۲ از رییس فعلی مجلس، از جانب برخی رسانه‌ها حتما با تعمد و در جهت هدف خاصی صورت می‌گیرد.

وی سپس به بیان دلایل ساخته شدن چنین اخباری پرداخت و متذکر شد: اعلام خبر قطعی بودن نامزدی ایشان یا به تعبیری خبرسازی انتخاباتی در حالی که قالیباف مشغول امور مجلس است با هدف تخطئه عملکرد پارلمان و سیاسی و انتخاباتی جلوه دادن اقدامات بهارستان صورت می‌گیرد. از همین رو تهمت‌های حناچی و اخبار سیاسی جهت دار دو روی یک سکه و در جهت تکمیل یکدیگر جلو می‌روند و می‌توان آن‌ها را بخشی از یک پروژه عملیات روانی ارزیابی کرد. آقای قالیباف نگاه فردی و سیاسی به انتخابات ۱۴۰۰ ندارند و این انتخابات را گذرگاهی مهم برای اصلاح راهبردها، سیاست‌ها و رویکرد‌ها در گام دوم انقلاب می‌دانند. به گمان من ایشان ظرفیت بالایی برای عبور دادن کشور از وضعیت فعلی دارند، اما طبیعتا خبرسازی درباره ورود ایشان به انتخابات در جهت تضعیف این ظرفیت از سوی رقبای جبهه انقلاب صورت می‌گیرد.

آجورلو در پایان مساله اصلی کشور را کارآمدی نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف دانست و گفت: جریان انقلابی به این بلوغ رسیده که با وحدت و عقلانیت و تفاهم، دولت را به ریل انقلاب اسلامی بازگرداند و در گام دوم انقلاب، طعم خوش کارآمدی را به مردم بچشاند. هر چند در این میان اصلاحات با تیر تخریب، دو نشان خواهد زد؛ هم فرار از پاسخگویی به عملکرد دولت و مجلس دهم و شورای شهر اصلاح طلب و هم ناامیدکردن مردم از ظرفیت‌های داخلی که به امید خداوند به ثمر نخواهد نشست.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد