خوزستان و استاندار پرحاشیه
همزمان با سیل در خوزستان، استاندار پرحاشیه آن به صدر اخبار برگشته و مورد نقد قرار میگیرد.
گروه سیاست سایت فردا - یک بار دیگر انتقادات از غلامرضا شریعتی استاندار اصلاحطلب خوزستان بالا گرفته است. دلیلش نیز آن است که آقای پرحاشیه همزمان با سیل در جنوب کشور و وضعیت دشوار زندگی مردم به جای انجام وظیفه که حداقل آن حضور در محل است، دست به تهرانگردی زده تا مقابل دوربین بنشیند و خودنمایی کند. همان برنامه تلویزیونی که آقای استاندار میگوید خانه خودش را آب نگرفته، چون ساکن آپارتمان است.
رسانههای اصلاحطلب که برخی از آنان مثل انصافنیوز قبلتر و در کمال ناباوری نام این استاندار را به عنوان کاندیدای احتمالی 1400 مطرح کرده بودند، اکنون چشم بر این سوءمدیریت و بیمسئولیتی بسته و سکوت پیشه کردهاند. روزنامه «جهان صنعت» البته در شماره امروز خود اشاره گذرایی به حواشی آقای استاندار دارد و مینویسد: «آنچه، اما ذهن مخاطب را درگیر میکند، این است که آیا بیان این توجیهات یا تلاش برای عادی جلوه دادن وضعیت اسفناک مردم خوزستان از پشت تلفن ممکن نبود که آقای استاندار ناگزیر نشود تا تهران بیاید؟!»
برخی دیگر نیز درصدد برآمدهاند تا ثابت کنند که آقای استاندار حواسش به همه چیز هست و برخوردها و اقدامات لازم را انجام داده است. مثلا آرمانی ملی در گزارشی نوشت: «آبگرفتگي شديد در شهرهاي اهواز و بندرامام خميني در هفته قبل که منجر به وارد آمدن خسارتهاي شديد به مردم شده است، تاکنون منجر به برخورد با سه مدير در اين زمينه شده است. اولين مدير شهردار بندرامام خميني بود که با حکم استاندار خوزستان از سمت خود تعليق شد. علت اين کار کم کاري شهردار و به موقع انجام ندادن وظايف خود عنوان شده است. رئيس اداره آبفاي بندرامام خميني نيز دومين مديري بود که به علت کم کاري بازداشت شد. يکي از شهرداران مناطق اهواز نيز برکنار شد.»
حاشیههای قبلی
اقدام وی، اما وقتی قابل توجهتر میشود که خاطرمان میآید جناب شریعتی پیشتر نیز حاشیههایی درست کرده بود. مثلا فروردین ۹۸ که سیل آمده بود و خوزستان شرایطی مشابه امروز داشت، یکی از سالخوردگان منطقه در جریان بازدید از استاندار محترم انتقاد کرد و گفت «فقط به سوریه میرسید؟» فیلم برخورد تند و تهدیدآمیز شریعتی هم خیلی زود شبکههای اجتماعی را پر کرد؛ همان فیلمی که نشان میداد خطاب به پیرمرد گفته است: «حرف بیربط نزن… آدم مخالف نظام بیتربیت. برو بیرون، برو گمشو، تا ندادم… این حرفها چیه ما خونمون (خون) رو براشون دادیم (اشاره به جنگ تحمیلی)». فقط این هم نیست. دفعه قبلی که استاندار محترم خبرساز شده بود مربوط میشد به دادرسی پرونده امید اسدبیگی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه. نام او این بار به اتهام اخلال در نظام ارزی و پولی کشور مطرح شد و گفته میشد که همسرش نیز اعتراف کرد که هزینه سفر استاندار و خانواده وی (چندین خانواده و وابستگان) را اسدبیگی داده و همینطور مبلغ ۲۰۰ هزار دلار را به وی پرداخت کرده است. البته اتهامات را رد کرده و گفته بود: «ماه پشت ابر نمیماند.» بعد هم دادستانی در این باره توضیح داد و اعلام کرد که: «پرونده اتهامی در خصوص استاندار خوزستان در دادسرای تهران مطرح نبوده و بر همین اساس وارد کردن اتهام به وی غیرموجه و فاقد مشروعیت قانونی است».
انتقادات گسترده
انتقادات نسبت به عملکرد این استاندار روحانی اخیر نیز بعد از سفر قالیباف و نمایندگان مجلس به خوزستان و بازدید حصیرآباد و غیزانیه شدت گرفت. مثلا عباس گلرو نماینده مردم سمنان در جلسهای که با حضور استاندار و مسوولان در سالن جلسات شرکت نفت و گاز کارون برگزار شد با مخاطب قرار دادن استاندار و مسوولان استانی اظهار کرد: همیشه گرفتار این معما بودهام که استانداری و فرمانداری و نهادهای دولتی که برای جلساتشان کیک، نسکافه و آب خنک تدارک میبینند چرا از لهله زدن کودکان تشنهلب آن هم در کنار منابع آب غافل هستند.
گلرو گفت: شما در حال ارسال نفت و گاز به کل مملکت هستید؛ آقای استاندار و آقای مسوول، شما اینجا چه کاره هستید؟ چرا گوش دولت و مجلس را نمیپیچانید و نمیگویید که در دوقدمی شما مردم در گرمای شدید و بیآبی به سر میبرند؛ شرایطی که آن را حتی با وجود کلاه آفتابی برای دو دقیقه نتوانستم تحمل کنم. این نماینده مجلس گفت: آقای استاندار، بیایید تعارفات را کنار بگذاریم، همکاران شما برای مشایعت ما با ماشینهای سانتافه آخرین مدل آمدند، آیا این انقلابیگری است؟ آیا این خدمت به مردم است؟
بیوگرافی جناب استاندار
غلامرضا شریعتی. متولد ۱۳۵۴ در شهر بهبهان واقع در استان خوزستان میباشد و به عنوان استاد دانشگاه و مدیر اجرایی فعالیت دارد. وی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری خوزستان در دولت اصلاحات بود. در دوره نخست استانداری عبدالحسن مقتدایی در خوزستان، شریعتی برای دورهای سرپرستی معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان را برعهده داشت.
از اعضای هیات علمی دانشگاه جندی شاپور است. او در رشته ژنتیک انسانی تحصیل کرده و موفق شد دکترای آن را از دانشگاه پزشکی تهران اخذ کند. در اواخر دولت هفتم و ابتدای دولت هشتم به عنوان استاندار خوزستان فعالیت خود را از سر گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید