مظفر: دولت باید سپاسگزار حمایت‌های مقام معظم رهبری باشد

کد خبر: 1035044

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت می‌تواند با برنامه‌ریزی مشکلات را حل کند، مشروط به اینکه درد را درک کرده و به‌دنبال درمان از درون باشد. این کار نیازمند مدیرانی است که دلسوز بوده و مصرّانه کار کنند.

مظفر: دولت باید سپاسگزار حمایت‌های مقام معظم رهبری باشد

خبرگزاری تسنیم: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت می‌تواند با برنامه‌ریزی مشکلات را حل کند، مشروط به اینکه درد را درک کرده و به‌دنبال درمان از درون باشد. این کار نیازمند مدیرانی است که دلسوز بوده و مصرّانه کار کنند.

حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه در کشور مشکلی وجود ندارد که راهکار نداشته باشد، گفت: مهم‌ترین مسئله احساس درد است؛ دولت باید مشکلات مردم را خوب درک کرده و بداند که مردم در چه مشکلات و سختی‌هایی به سر می‌برند و بعد از آن نیز، نگاه دولت برای حل مشکلات بهتر می‌تواند رقم بخورد. حل مسائل اقتصادی نیز به راهکارهایی که اقتصاد شکوفا شده و مشکلات مردم برطرف شود، بر می‌گردد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها راهکارهای شکوفایی اقتصاد را فرموده‌اند که می‌بایست از ابتدا نگاه به درون می‌بود و تولید داخلی رونق داده می‌شد، صادرات باید افزایش یافته و واردات کنترل شده و پول‌های کشور صرف اقلام تجملاتی نمی‌شد؛ الان نیز همین موارد باید انجام بگیرد. هم‌چنین سرمایه‌ای که مردم در بانک‌ها گذاشتند باید به مسیر تولید بیاید و بانک‌ها نیز بنگاه‌داری می‌کنند و بیشتر دنبال خرید و فروش ملک و افزایش سرمایه خود هستند و به فکر جامعه نیستند. درست است که بانک باید از پول مردم امانت‌داری و بر آن کاسبی کرده ولی می‌بایست بخش مهمی از آن را در تولید سرمایه‌گذاری کند و مردم از این اقدام نفع ببرند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: دولت متأسفانه دیر عمل کرد و علت نیز این بود که بیشتر نگاهش به بیرون، برجام، ترحم بیگانگان و انعطاف آمریکایی‌ها و غربی‌ها بود. مقام معظم رهبری نیز بارها اهمیت یافتن راه‌حل مشکلات در داخل کشور را تکرار کرده‌اند و ممکن است درد از بیرون باشد ولی درمان ما در داخل است. می‌توانیم با نگاه به درون، استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های فراوان و هم‌چنین مدیریت صحیح که این توانایی‌ها را احیا کند، مشکلات را حل کنیم؛ وقتی اقتصاد درست بشود، اشتغال هم بهبود می‌یابد و درآمد و معیشت مردم بهتر می‌شود و اگر تولید رونق یابد، اجناس ارزان می‌شود. دولت خیلی دیر عمل کرد و می‌بایست دوباره شروع کند.

مظفر در ادامه با بیان اینکه بخش دیگر هم کمک مستقیم به مردم است، اظهار داشت: مردم احساس می‌کنند دولت نظارت جدی ندارد و نسبت به بازار بی‌تفاوت است و بازار رها شده و هرکس هر کاری که می‌خواهد، انجام می‌دهد. دولت در این شرایط کالاهای اساسی مردم را سهمیه‌بندی کرده و به آنان بدهد. سهمیه‌بندی راهکار اصلی و اساسی برای حل مشکلات مردم نیست ولی راهکار موقت هست و می‌تواند جلوی تبعیضات را گرفته و حداقل معیشت را برای مردمی که به نان شب محتاج هستند، فراهم کند. دولت همچنین از حقوق‌های گزافی که عده‌ای می‌گیرند، جلوگیری کند.

وی اضافه کرد: البته کمک مستقیمِ پولی شاید خیلی خوب نباشد و باید به مردم کالا داده شود، خدمات درمان، تحصیل و سایر خدمات به مردم داده شود. پول نقد موجب افزایش نقدینگی می‌شود و جهت‌گیری اقتصاد باید به‌سوی افزایش خدمات به‌جای افزایش نقدینگی باشد. دولت می‌خواهد ماهانه 100 هزار تومان به مردم بدهد و این مقدار چه نیازی از آنان را می‌تواند بر طرف کند؟ الّا اینکه پول کشور در جای نابجایی می‌رود. دولت می‌تواند برنامه‌ریزی کند، مشروط به اینکه درد را درک کند و به‌دنبال درمان از درون باشد. این کار نیازمند مدیرانی است که دلسوز بوده و مصرّانه کار کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: البته مجلس هم باید جدی‌تر وارد شده و دولت را وادار به کار کند و همه‌ی بارها بر دوش رهبری نباشد. کار ایشان که پیگیری این‌گونه مسائل نیست و باید هدایت کلان را داشته باشند ولی شاهد هستیم بسیاری از موارد راهگشا توسط ایشان بیان می‌شود و متأسفانه دولت هم خیلی توجهی ندارد که این موارد را اجرا کند. البته حضرت آقا حقیقتا خیلی هوای دولت را دارند، چون احساس می‌کنند که دولت پای‌کار است و نباید تضعیف شود و اگر کمی تضعیف شود، همین مقدار کاری که انجام می‌دهد هم ممکن است رشته‌ی کار از دست برود. دولت باید سپاسگزار حمایت‌های مقام معظم رهبری باشد و راه این سپاسگزاری نیز تلاش در راه بهبود معیشت مردم است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت