عملیات استتار ارگان دولت برای تبرئه مردان روحانی
اینکه علی ربیعی، سخنگوی دولت از درون دولت میگوید "حکایت آبان ۹۸ همچنان باقیست" و "ممکن است از کرونا شکست بخوریم" آیا طرح یک مسئله تشویشزا محسوب نمیشود؟
مشرق: خبرگزاری دولتی ایرنا، به تازگی در یادداشتی با عنوان "واقعبینی رمز عبور از دشواریهاست" در طرفداری از دولت آقای روحانی و پیرامون منتقدان نوشت:
"برخی از مخالفان سیاسی دولت در داخل ناآگاهانه به همان سمت و سویی حرکت میکنند که دشمنان خارجی ایران طراحی کردهاند. کابوس سازی از شرایط کشور، نادیده انگاری دستاوردها، طرح مباحث تشویشزا، شایعهسازی علیه اقدامات، نسبت دادن اقدامات خلاف قانون به دولتمردان، سیاه نمایی مطلق از کشور به بهانه ناکارآمد جلوه دادن دولت، همه در زمره همان دیدگاه آفتزای بدبینانه قرار میگیرند که در نهایت نه دولت تدبیر و امید بلکه کلیت کشور را با خط کاهش اعتماد مردمی روبرو میکند. " *مخاطبان محترم را در قبال این تأکیدات ارگان رسانهای دولت به حقیقتی غیر قابل انکار ارجاع میدهیم و آن اینکه برخی مقامات دولتی طی چند سال گذشته در صف نخست ناامید سازی مردم، کابوسسازی از شرایط کشور و سیاهنمایی از اوضاع بودهاند.
این شخص اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور بود که ۲ مرتبه تأکید کرد کشور در "شرایط ته درّه" قرار دارد! این عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور آقای روحانی بود که زمانی گفته بود با مردم گرسنه و فقیر و بیکار نمیتوان امنیت را تأمین کرد و زمان دیگری هم تأکید کرد که عموماً شاخصهای اقتصادی ما غیر قابل قبول است! رسانه دولت و مقامات دولتی آیا در قبال جمله مشهور و البته ناامیدکننده رئیسجمهور روحانی مبنی بر اینکه "خزانه خالیست" خود را به تجاهل زدهاند؟!
اینکه علی ربیعی، سخنگوی دولت از درون دولت میگوید "حکایت آبان ۹۸ همچنان باقیست" و "ممکن است از کرونا شکست بخوریم" آیا طرح یک مسئله تشویشزا محسوب نمیشود؟
خبرگزاری دولتی ایرنا در حالی مردم را از "خط کاهش اعتماد عمومی" میترساند که خود بارها به نقل از فعالان اصلاحطلب بر ناامید بودن مردم ایران تأکید کرده است! ارگان رسانهای دولت در حالی اقدام به عملیات استتار کرده است که نمیتواند صحبتهای علیرضا علویتبار در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری مبنی بر لزوم به خیابان کشاندن جمعیت میلیونی علیه نظام اسلامی را کتمان کند. تأکید میکنیم... تئوری سازی در ستاد دولت برای اغتشاش میلیونی علیه نظام!
برخی معتقدند این قبیل رفتارهای ارکانی از دولت صرفاً یک عملیات استتار است که نقش عامدانه یا سهوی آقایان در رخدادهای قبلی مثل اغتشاشات آبان ۹۸ و یا آشوبهای احتمالی آینده را بپوشاند و در هالهای از ابهام فرو ببرد.
این مسئله حتماً نیازمند بررسیهای خاص امنیتی است.
دیدگاه تان را بنویسید