واکنش یک اصلاح طلب به احتمال کاندیداتوری سیدحسن خمینی

کد خبر: 1000403

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی با اشاره به اینکه هنوز اصلاح‌طلبان به موضوع چگونگی حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ورود نکرده‌اند، گفت: با این حال طبیعی است که ذهن‌ها به سوی برخی اصلاح طلبان مثل جهانگیری یا عارف برود که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ حضور داشته‌اند.

واکنش یک اصلاح طلب به احتمال کاندیداتوری سیدحسن خمینی

به گزارش گروه سیاسی فردا نیوز : گمانه‌زنی درباره انتخابات 1400 مدتی است که شروع شده و روزنامه اصلاح‌طلب شرق در همین راستا نامه سید حسن خمینی را هم سر زبان‌ انداخته بود. این رویکرد «شرق» سبب شد که سایت خبری «جهان نیوز» در گزارشی به ماجرای ورود سید حسن خمینی به انتخابات خبرگان را یادآوری کند و به طرح سوالاتی درباره حضور او در انتخابات ریاست جمهوری بپردازد. سوالاتی مثل اینکه آیا جبهه اصلاحات او را به‌عنوان نامزد نهایی خود اعلام می‌کند و آیا شورای نگهبان که سید حسن خمینی را در انتخابات مجلس خبرگان ردصلاحیت کرد، این‌بار صلاحیت او را تأیید می‌کند یا نه؟

پاسخ سوال نخست یعنی موضع اصلاح طلبان نسبت به کاندیداتوری او از هم اینک در حال روشن شدن است. شاهد آنکه حجت الاسلام رسول منتجب نیا دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی ورود سید حسن را به مصلحت نمی‌داند.

او در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان هنوز به بحث انتخابات ورود نکرده‌اند و اظهارات مطرح شده در حد گمانه‌زنی است، گفت: « برخی اصلاح طلبان در انتخابات ۹۲ و ۹۶ حضور داشتند و طبیعی است که اکنون ذهنیت‌ها به سوی این افراد برای حضور در انتخابات برود مثلا این ذهنیت در بین اصلاح طلبان وجود دارد که اسحاق جهانگیری که در انتخابات ۹۶ به نفع روحانی فعالیت کرد و در این هفت سال معاون اول رئیس جمهور بود، به انتخابات ۱۴۰۰ ورود می‌کند مخصوصا که مورد حمایت حزب کارگزاران است. افراد دیگری هم مثل محمدرضا عارف هستند که ممکن است وارد انتخابات شوند.»

منتجب‌نیا با اشاره به مطرح شدن نام سیدحسن خمینی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: «امام خمینی(ره) راضی نبود اعضای بیت ایشان وارد مسئولیت‌های اجرایی شوند. به خاطر جایگاه بیت امام (ره)، مصلحت نیست که سیدحسن خمینی وارد انتخابات شود.»

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش‌رو از نیروهای خود حمایت می کنند یا به سوی نامزدهای نیابتی می روند، اظهار کرد: ـ«اصل در انتخابات این است که هر جناحی از نامزد خود حمایت کند اما گاهی برای دفع ضرر بزرگ‌تر، ضرر کمتر انتخاب می شود. در سال ۹۲ و ۹۶ اصلاح طلبان برای دفع ضرر و خطر بزرگ‌تر، به استقبال روحانی رفت و شعارها و برنامه‌های او هم هماهنگ با اصلاح طلبان بود اما اصلاح‌طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ باید از نیروهای اصلاح‌طلب حمایت کنند زیرا نیروهای باتجربه و کارآمد زیادی در میان اصلاح‌طلبان وجود دارند و به سمت نامزد نیابتی نروند. اگر اصلاح طلب بر نامزد خود اجماع کرده و وحدت نظر داشته باشند، بعید نیست مردم به کسی رای دهند که صددرصد اصلاح‌طلب باشد.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت