با خواص شگفت انگیز رزماری بیشتر آشنا شوید

کد خبر: 826609

عصاره رزماری یک آنتی اکسیدان قویه و آنتی اکسیدان‌ها میتونن مضرات رادیکال‌های آزاد که باعث مرگ سلول در بدن میشن رو خنثی کنند.

با خواص شگفت انگیز رزماری بیشتر آشنا شوید
سرویس سبک زندگی فردا: شاید نام رزماری رو به خاطر عطر دلپذیرش شنیده باشین و یا اسم اون رو روی محصولات آرایشی و بهداشتی خونده باشین. خواص رزماری بسیار زیاده و این گیاه همیشه سبز به صورت فراوان در اکثر نقاط دنیا حتی در کشور ما کشت میشه. استفاده از این گیاه به سبب خواص دارویی فوق العاده اش سابقه تاریخی داره. در اینجا بعضی از تاثیرات و خواص اون بر بدن رو ذکر میکنیم.
عصاره رزماری یه داروی فوق العادست عصاره رزماری یک آنتی اکسیدان قویه و آنتی اکسیدان‌ها میتونن مضرات رادیکال‌های آزاد که باعث مرگ سلول در بدن میشن رو خنثی کنن. این عصاره علاوه بر این که در پخت و پز کاربرد داره جنبه دارویی نیز داره و برای بهبود سردرد، ناراحتی معده، کاهش درد‌های عضلانی، افزایش ادرار، افزایش جریان قاعدگی و درمان سوء هاضمه کاربرد داره. تحقیقات نشون داده مصرف طولانی مدت این گیاه از تشکیل لخته خون جلوگیری میکنه. منگنز موجود در رزماری تازه باعث تولید انرژی میشه و از آسیب به پوست جلوگیری میکنه، وکلسیم اون به کارکرد اعصاب کمک میکنه. رزماری باعث حفظ انعطاف پذیری پوست میشه، پس میتونین از این گیاه و عصاره اش در درست کردن ماسک صورت استفاده کنین. روغن رزماری تاثیر عالی بر پوست داره روغن معطر رزماری که بوی اون، جنگل و دریا رو تداعی میکنه خاصیت ضد میکروبی داره و برای انواع مشکلات پوستی، آکنه، عفونت و اگزما کاربرد داره. استفاده‌ی مستقیم روغن روی پوست ممکنه قرمزی ایجاد کنه و پوست رو تحریک کنه که پس از مدتی فروکش میکنه. روغن رزماری به دلیل نافذ بودن و کاهش درد‌های عضلانی و مفاصل و بهبود گردش خون و استحکام پوست در ماساژ درمانی یا رایحه درمانی استفاده میشه. میتونین از اون به تنهایی یا با روغن‌های گیاهی دیگه استفاده کنین، این کار باعث کاهش اضطراب میشه. استشمام این روغن حافظه رو تحریک میکنه و در خلق و خوی مناسب داشتن تاثیر داره. باید دقت کنین که روغن رزماری سمیست و تنها کاربرد مصرف موضعی داره.
تاثیر شگفت انگیز رزماری در رشد مو روغن رزماری خاصیت ضد قارچی داره و در درمان شوره سر کاربرد داره، به همین دلیل میتونین اون رو با شامپو یا روغن اسطوخودوس و روغن درخت چای ترکیب کنین و روی سر اسپری کنین. روغن گیاه رزماری از زمان دور برای تحریک رشد مو استفاده میشده. تحقیقات نشون داده مصرف رزماری تاثیر زیادی در بهبود بیماری طاسی داره. دمنوش رزماری و تاثیر فوق العاده آن بر مغز چای رزماری سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامینه. این دم نوش گیاهی برای بهبود سوء هاضمه بسیار مفیده و جهت غرغره کردن و ضد عفونی کردن دهن و حلق مورد استفاده قرار میگیره. این نوشیدنی استثنایی بتاکاروتن، تیامین و ویتامین‌های زیادی مثل ب. ۱، ب. ۲، ب. ۳، ب. ۶، ب. ۱۲ و آ. داره. از اونجا که گیاه رزماری آنتی اکسیدان‌های زیادی داره از تخریب انتقال دهنده‌های عصبی جلوگیری میکنه و در حقیقت به عملکرد مغز کمک میکنه و برای حفظ بافت مغز و در نهایت برای جلوگیری و درمان علائم آلزایمر و زوال عقل بسیار مفیده. از چای رزماری برای افزایش حافظه و تمرکز استفاده میشه، چون جریان خون به سمت مغز رو افزایش میده. مصرف رزماری برای افراد زیر ممنوعه مصرف رزماری به عنوان دارو برای کودکان و زنان باردار توصیه نمیشه مگر طبق تجویز پزشک و باید در افراد زیر ۱۸ سال با احتیاط مصرف بشه. افراد مبتلا به فشار خون بالا و زخم معده نباید رزماری مصرف کنن. همچنین افرادی که دارو‌های شیمیایی مصرف میکنن باید تحت نظر پزشک این گیاه رو مصرف کنن تا از تداخل دارویی جلوگیری بشه. رزماری بر دارو‌های ضد پلاکت و ضد انعقاد خون تاثیر میذاره همچنین ممکنه با دارو‌هایی که برای فشار خون بالا و دیابت تجویز میشه تداخل ایجاد کنه.
منبع: 2 نفره
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت