۳ راهکار شکست نخوردن تصمیمات در سال جدید
یکی از دلایلی که باعث میشود در تصمیمات سال جدید با شکست مواجه شوید این است که دائم رجزخوانی میکنید که نمیتوانید جلوی وسوسههای تان را بگیرید. تا زمانی که نخواهید نمیتوانید تغییر کنید.
سرویس سبک زندگی فردا: اگر تصمیم گرفتهاید در سال جدید تغییرات کوچکی در کارها و برنامههای روزانهتان ایجاد کنید و در آنها با شکست مواجه نشوید نکاتی که در این مطلب به نقل از بیتوته اشاره شده است را به کار ببرید.
اگر واقعا به دنبال تغییر هستید تصمیمات جدید بگیرید
به این فکر کنید که چرا میخواهید برنامههای جدیدی را امتحان کنید. آیا فقط میخواهید کاری انجام داده باشید؟ آیا میخواهید از دیگران عقب نمانده باشید؟ یا این که از وضعیت کنونی خسته شده اید و دلتان تغییر واقعی میخواهد؟ آخرین مورد دلیل قانع کنندهای برای برنامه ریزیهای جدید و ایجاد تغییرات در سبک زندگی است. تنها زمانی باید برنامههای جدیدی را به زندگی خود بیاوریم که تغییر مسئله مهمی برایمان باشد. تغییرات طولانی مدت زمانی اتفاق میافتند که خود انگیزشی باشند و ریشه در افکار مثبت داشته باشند.
باید یک هدف خاص انتخاب کنید. به عنوان مثال نگویید "می خواهم بیشتر ورزش کنم" بگویید "می خواهم ۳ بار در هفته نیم ساعت دوچرخه سواری کنم" اگر فعالیتهای قابل اندازه گیری را وارد برنامههای روزانه خود کنید احتمال موفقیت تان بیشتر است.
یکی از دلایلی که باعث میشود در تصمیمات سال جدید با شکست مواجه شوید این است که دائم رجزخوانی میکنید که نمیتوانید جلوی وسوسههای تان را بگیرید. تا زمانی که نخواهید نمیتوانید تغییر کنید.
بدون هیچ عذر و بهانهای به وعده خود در طول یک ماه عمل کنید
همه کارهایی که از روی عادت انجام میدهیم (مثل رانندگی کردن، شستن دست ها، تایپ کردن، انتخاب مسیر مدرسه) وظایفی هستند که در طول زمان به طبیعت ثانی تبدیل شده اند یا ملکه ذهنمان شده اند و نیازی به ذهن هوشیارمان ندارند. ذهن و بدن از این عادتهای روزانه یاد میگیرند که کارها را پیش بینی کنند. به همین دلیل است که باید در رژیم جدیدی که میگیریم ثابت قدم باشیم.
یک ماه برای اخت گرفتن با یک برنامه جدید کافی است. اگر بعد از یک ماه به این نتیجه رسیدید که این برنامه را دوست ندارید آن را برای ماه بعد فراموش کنید و در ماه جدید شانس مبارزه جدیدی را به خودتان بدهید.
خوب را جایگزین بد کنید میدانید که برای متوقف کردن گریه بچهها باید حواسشان را با چیزی پرت کرد. ذهن و جسم هم وقتی میخواهند یک عادت جدید و یا یک برنامه جدید را امتحان کنند همینطور هستند. به عنوان مثال به جای این که سراغ پاکت سیگار بروید آب نبات چوبی بخورید. آب نبات چوبی حس مثبت و سرگرم کنندهای به شما میدهد و حواستان را پرت میکند.
اگر برای سال جدید خواهان تغییرات هستید آن را فقط برای خودتان انجام دهید در غیر اینصورت ارزش زحمت دادن به خودتان را ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید