چگونه خودروی خود را بشوییم؟

کد خبر: 798690

جالب است بدانید شستن خودرو برای تمدد اعصاب و مدیتیشن نیز گزینه مناسبی به نظر می‌رسد و تنها کافی است در حین شستن قسمت‌های خودرو تمرکز ویژه‌ای به کاری که انجام می‌دهید داشته باشید.

چگونه خودروی خود را بشوییم؟

سرویس سبک زندگی فردا: اگر شما هم از آن دسته رانندگانی هستید که شستن خودرو را نه تنها کار اضافی نمی‌دانید بلکه از این کار لذت وافری هم می‌برید، برای شما در ادامه به نقل از بیتوته خواهیم گفت که چگونه ماشین خود را بشویید و حسابی برق بیاندازید.

چگونه خودروی خود را بشوییم؟

شستن خودرو از آن کار‌هایی است که وقت زیادی می‌برد در نتیجه مالکین زیادی را سراغ داریم که شستن خودرو را بر عهده کارواش می‌گذارند. با توجه به ازدحام کار‌های روزانه انصافاً هم باید به این مالکین حق داد. اما از طرف دیگر افرادی نیز هستند که به هر قیمتی حاضر نمی‌شوند خودروی عزیزتر از جان خود را به دست برس‌های چندمتری کارواش بسپارند و روز‌های تعطیل آستین بالا می‌زنند با دقت و حوصله خودروی خود را می‌شویند و جلا می‌دهند.

جالب است بدانید شستن خودرو برای تمدد اعصاب و مدیتیشن نیز گزینه مناسبی به نظر می‌رسد و تنها کافی است در حین شستن قسمت‌های خودرو تمرکز ویژه‌ای به کاری که انجام می‌دهید داشته باشید. این کار از یک طرف اعصاب شما را راحت می‌کند و از طرف دیگر بدون صرف هیچ هزینه‌ای خودرو شما از چیزی که کارواش می‌شوید تمیزتر خواهد شد.

با این حساب اگر شما هم از آن دسته رانندگانی هستید که شستن خودرو را نه تنها کار اضافی نمی‌دانید بلکه از این کار لذت وافری هم می‌برید، برای شما در ادامه خواهیم گفت که چگونه ماشین خود را بشویید و حسابی برق بیاندازید.

۱. قبل از هرکاری وضعیت کثیفی خودرو را بررسی کنید

قبل از شروع شستشوی خودرو نگاهی به قسمت‌های مختلف آن بیاندازید تا دید کلی در خصوص لوازم مورد نیاز برای شستشو و همچنین قسمت‌هایی که باید بیشتر شسته شود داشته باشید. برای مثال اگر خودروی صفر خریده‌اید، این خودرو نیاز چندانی به واکس و پولیش ندارد. اما خودرویی که چندسالی از خرید آن گذشته است را حسابی باید پولیش بزنید.

۲. برچسب شوینده‌های شیمیایی خودرو را حتماً مطالعه کنید

قبل از اینکه هرگونه مواد شوینده شیمیایی را به خودروی خود بزنید حتماً برچسب این مواد را مطالعه کنید، بر روی این برچسب توضیحاتی برای نحوه شستشوی خودرو وجود دارد که حتماً باید رعایت شود.

برای مثال بعضی از شوینده‌ها بیش از حد اسیدی هستند و در نتیجه اگر به قسمت‌های آلومینیومی خودرو مالیده شوند به این قسمت‌ها آسیب وارد می‌کنند. پارچه‌ای که با آ‌ن خودرو را می‌شویید نیز باید کیفیت مرغوبی داشته باشد. بهتر است چند تکه پارچه یا ابر برای شستشوی قسمت‌های مختلف خودرو آماده کنید.

۳. شستشوی خودرو

گل‌و‌لای و آلودگی‌های سطحی خودرو به راحتی با صابون شستشوی خودرو پاک می‌شود و توصیه می‌کنیم از شوینده‌هایی که در آشپزخانه دارید برای اینکار استفاده نکنید. جالب است بدانید مایع ظرفشویی یا پودرلباسشویی به سادگی به رنگ و واکس خودرو آسیب وارد می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم قبل از استفاده از شوینده‌های خودرو حتماً قسمت‌های اصلی گل و لای را پاک کنید، درنهایت نیز پارچه یا اسفنجی را به شوینده‌های خودرو آغشته کرده و قسمت‌هایی که پاک نمی‌شود را حسابی بشویید و برق بیاندازید.

۴. پس از شستشو، دوباره خودرو را بررسی کنید

آلودگی‌های زیادی وجود دارد که در مرحله اول شستشو تشخیص داده نمیشود، حتی گاهی اوقات برآمدگی یا زدگی جزئی در بدنه خودرو وجود دارد که با چشم راحت تشخیص داده نمی‌شود و بهتر است دست خود را بر روی بدنه خودرو بکشید تا برآمدگی‌های جزئی و زدگی‌ها را پیدا کنید.

آلودگی‌هایی که مشاهده می‌کنید را با دقت و وسواس تمام بشویید و اگر در این بین چشم شما به زدگی‌هایی در بدنه خودرو افتاد با استفاده از پولیش‌هایی که برای این کار در بازار موجود است سطح بدنه خودرو را صاف کنید.

این کار وسواس زیادی طلب می‌کند و گاهی اوقات بهتر است ۲ یا ۳ بار پس از شستشوی بار اول، خودرو را برای تشخیص آلودگی و زدگی‌ها بررسی کنید. گاهی اوقات نیز زدگی‌ها به اندازه‌ای عمیق هستند که به این راحتی‌ها از بین نمی‌روند و باید حتماً از صافکاری کمک بگیرید.

۵. پولیش بیشتر برای جلای بدنه خودرو

پولیش بدنه خودرو را می‌توان به مالیدن لوسیون‌های بهداشتی به پوست تشبیه کرد، به همان ترتیب که این لوسیون‌ها پوست را تقویت می‌کنند و به آن جلا می‌دهند، پولیش نیز رنگ بدنه خودرو را جلا می‌دهد و سطح آن را صاف و صیقلی می‌کند. این کار برای تمامی خودرو‌ها پیشنهاد می‌شود، اما اگر خودروی شما رنگی تیره دارد پولیش بیشتر، خودروی شما را به نما خواهد آورد.

۶. واکس بدنه خودرو برای محافظت بیشتر

واکس خودرو همانند کرم‌های ضدآفتاب برای پوست است، به همان ترتیب که ضدآفتاب‌ها از پوست در برابر آفتاب محافظت می‌کنند، واکس لایه‌ای محافظ را در برابر پرتو‌های UV بر روی بدنه خودرو قرار می‌دهد تا خودرو در دراز مدت رنگ نبازد.

با این حساب اگر به فکر ماندگاری بیشتر رنگ خودرو هستید پیشنهاد می‌کنیم سراغ واکس‌های پلیمری بروید، این گونه واکس‌ها قیمت بیشتری دارند، اما استفاده آن‌ها بر روی بدنه خودرو راحت است و عملکرد بهتری دارند.

۷. خودرو را همیشه تمیز نگه دارید

در اینکه شما به پاکیزگی خودرو اهمیت می‌دهید و هر زمان که فرصت دست داد مشغول شستشوی خودرو می‌شوید شکی نیست، اما پیشنهاد می‌کنیم پارچه تمیز و لوازم شستشوی خودرو را همیشه در خودرو دم دست نگه دارید.

در این زمینه می‌توان به اسپری تمیزکننده بدنه خودرو اشاره کرد، داشتن این اسپری در خودرو باعث می‌شود هر قسمت از بدنه خودرو که کثیف شد سریعاً همان قسمت را تمیز کنید.

۸. پنجره‌های خودرو را برق بیاندازید

انصافاً باید اعتراف کرد به هر اندازه هم که برای شستن بدنه خودرو وقت بگذارید اگر پنجره‌های خودروی شما کثیف و لک دار باشد باز هم نمای کلی خودرو کثیف و آلوده به نظر می‌رسد. در نتیجه پنجره‌های خودروی شما باید همیشه از تمیزی برق بزند.

برای اینکار توصیه می‌کنیم از اسپری‌های تمیز و براق کننده شیشه خودرو کمک بگیرید. لازم به ذکر است تمیز کردن شیشه‌های خودرو با شیشه پاک کن‌هایی خانگی تفاوت دارد و آمونیاک موجود در این شیشه پاک کن‌ها ممکن است به شیشه‌های خودروی شما صدمه وارد کند.

پس از تمیز کردن شیشه‌های خودرو با اسپری مخصوص این کار حتماً با دستمال تمیز شیشه‌ها را حساب برق بیاندازید.

۹. از لاستیک و قالپاق خودرو غافل نشوید

تمیز کردن لاستیک و قالپاق همیشه از مواردی است که در حین شستشوی خودرو باید توجه زیادی به آن داشته باشید، دقت کنید برای شستن لاستیک از شوینده‌های بدون اسید استفاده کنید. میزان PH این شوینده‌ها نیز باید متعادل باشد در غیر این صورت احتمال تغییر رنگ قالپاق خودرو وجود دارد.

در این قسمت به پایان نکته‌هایی رسیدیم که باید برای شست و شوی خودرو در نظر داشته باشید، این نکته‌ها ممکن است ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما رعایت آن‌ها خودروی شما را تمیز‌تر و جذاب‌تر از همیشه خواهد کرد. پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم تجربه‌ای در زمینه شست و شوی خودرو دارید تجربه‌های مفید خود را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت