۱۰ موضوعی که زندگی مشترکتان را به خطر میاندازذ
در واقع هر دو طرف رابطه باید این تصور را داشته باشند که حتی جر و بحث هم نمیتواند از نظر عاطفی آنها را از هم دور کند. به همین دلیل پس از کمی آرام شدن، از شریک زندگی تان بخواهید تا در مورد مشکل پیش آمده با شما گفتگو کند.
سرویس سبک زندگی فردا: همه ما دوست داریم که رابطه عاطفی مان به خوبی پیش برود و دوام زیادی داشته باشد، اما آیا میدانیم که گاهی خود با دست خودمان به آن آسیب میزنیم؟ برخی رفتارها شاید در ظاهر مخرب نباشند، اما در بلند مدت میتوانند شما را از شریک زندگی تان دور کنند. اگر دوست دارید بدانید که این رفتارها کدامند، در ادامه مطلب به نقل از بیتوته با ما همراه باشید.
حسادت بیش از حد دارید
حتما شریک زندگی تان برای شما فردی بسیار جذاب و خواستنی است، از این رو فکر میکنید که حتما برای دیگران هم به همین نسبت جذابیت دارد، اما این نباید باعث ایجاد حس حسادت در شما شود.
اگر شریک زندگی تان به شما خیانت کرده یا حتی نشانههای مشکوکی را در او مشاهده میکنید، باید قبل از هر چیزی با خودتان خلوت کنید، علائم را کنار هم بچینید و ببینید که آیا واقعا این فرد برای شما مناسب است یا خیر. اما اگر با فرد وفاداری هستید، او نیز به ادامه رابطه با شما تمایل دارد، پس بهتر است که نگرانی هایتان را دور بریزید و با حسادتهای بی جا او را از خودتان نرانید.
به خودتان فضا نمیدهید
زمانی که ما عاشق میشویم، دوست داریم که تمام وقت مان را با عشق زندگی مان بگذرانیم به طوری که فراموش میکنیم یک رابطه سالم، رابطهای است هر دو طرف فضایی را برای تنهایی، خانواده یا حتی دوستان خویش میخواهند. اتفاق بدی نمیافتد اگر گاهی به طرف مقابل مان این اجازه را بدهیم که زمان خود را بدون حضور ما، آنطور که دلش میخواهد، سپری کند. این فضا نه تنها برای او، بلکه برای خود ما هم واجب است.
در این زمان ما به مسائل زیادی پی میبریم، به عنوان مثال قدر لحظههای با هم بودن را بیشتر میدانیم یا این که به کارهای شخصی و عقب مانده مان ترتیب میدهید و. ما نباید خانواده، دوستان و تنهایی خود را از یاد ببریم تنها به این علت که در رابطهای عاطفی هستیم؛ بنابراین فضا دادن به طرف مقابل یکی از کارهایی است که برای هر رابطهای لازم است.
میخواهید عشق تان را به همه نشان دهید
هر فردی شخصیت خاص خود را دارد و در شرایط مختلف به شکلهای متفاوتی رفتار میکند. به عنوان مثال یکی دوست دارد که دست همسرش را در بیرون از خانه بگیرد در حالی که دیگری، بنا به دلایل شخصی، از این کار سر باز میزند. شما باید رفتار طرف مقابل تان را تشخیص دهید و سعی کنید که خودتان را با آن وفق دهید. اگر او دوست ندارد که در مکانهای عمومی عشق اش را نشان دهد، ناراحت نشوید، زیرا شما ابراز علاقه او را در خلوت تان دیده اید. صحبت کردن در این مورد با شریک زندگی تان خوب است، اما اگر اصرار بیش از حد به آن کنید، ممکن است که به ضررتان تمام شود.
پس از جر و بحث سکوت میکنید
مشکل در هر رابطهای بوجود میآید، اما مهم روش حل کردن آن است. این که پس از دعوا و جر و بحث سکوت کنید و میان خود و شریک زندگی تان فاصله بیاندازید، سادهترین کار است، اما آیا بهترین کار هم میباشد؟ اگر پس از دعوا تنها به این علت که قهر هستید، سکوت میکنید، کارتان اشتباه است، اما اگر زمانی برای آرام شدن و فکر کردن میخواهید، سکوت بهترین انتخاب است. اما در هر شرایطی یادتان باشد که سکوت شما این حس را به طرف مقابل تان منتقل میکند که شما به او اهمیتی نمیدهید.
در واقع هر دو طرف رابطه باید این تصور را داشته باشند که حتی جر و بحث هم نمیتواند از نظر عاطفی آنها را از هم دور کند. به همین دلیل پس از کمی آرام شدن، از شریک زندگی تان بخواهید تا در مورد مشکل پیش آمده با شما گفتگو کند.
از گفتگوهای جدی فراری هستید
همیشه زندگی بر وفق مراد ما نیست. زمانهایی فرا میرسد که ما مجبوریم در مورد مسائل سخت و جدی با شریک زندگی مان گفتگو کنیم، اما اگر هر بار که در این شرایط قرار میگیریم، فرار را بر قرار ترجیح دهیم، در واقع به رابطه خود آسیب رسانده ایم. به عنوان مثال شما رفتار آزاردهندهای از همسرتان میبینید، اما به احتمال این که ممکن است بحثی میان تان رخ دهد، مدام آن را نادیده میگیرید.
در واقع مانند کبک سر را در برف فرو بردن، نه تنها چیزی را درست نمیکند بلکه رابطه شما را در سایهای از ابهام قرار میدهد. یادتان باشد که رابطههای بلند مدت هیچ دوامی نخواهند داشت اگر دو طرف نتوانند در مورد هر مسئلهای با یکدیگر گفتگو کنند.
منفی نگر هستید
اگر مثبت اندیش هستید که خب شانس با شماست. اما اگر جزو افرادی هستید که همیشه نیمه خالی لیوان را نگاه میکنند، باید به شما هشدار بدهیم که این رفتار میتواند روی رابطه عاطفی تان تاثیر منفی بگذارد.
منفی نگری نه یکباره، بلکه به تدریج میتواند رابطه شما را از این رو به آن رو کند. به عنوان مثال زمانی که شما نسبت به آینده رابطه تان امید ندارید و مدام آن را به زبان میآورید، پس از مدتی زاویه دید شریک زندگی شما نیز به رابطه تغییر خواهد کرد. پس سعی کنید که نسبت به زندگی خوش بینتر باشید تا دنیا نیز بیشتر به کام تان شود.
جزییات رابطه تان را برای دیگران فاش میکنید
شاید برایتان لذت بخش باشد که ریز و درشت رابطه تان را برای دوست صمیمی تان تعریف کنید، اما آیا میدانید که این کار به ضرر رابطه تمام خواهد شد؟ مشورت گرفتن از دیگران کار خوبی است، اما خبرچینی و تعریف آنچه میان شما و شریک زندگی تان میگذرد، به هیچ وجه موجه نیست. به عنوان مثال پس از یک دعوا با شریک زندگی تان مینشینید و نزد دوستان تان از او بد میگویید، اما آیا به این هم فکر کرده اید که دو روز آینده زمانی که همه چیز مانند گذشته شد، چه خواهید کرد؟ در آن زمان شما به دلیل عشق تان به آن فرد همه چیز را فراموش میکنید، اما آن حرفهایی که شما زده اید، هیچگاه از خاطر دوستان تان پاک نمیشود.
به تکنولوژی بیش از او اهمیت میدهید
تلفن همراه، لپ تاپ، ساعتهای هوشمند، بازیهای رایانهای و... جذابیت فوق العادهای دارند به طوری که نمیشود از آنها دل کند، اما استفاده بیش از حد از آنها میتواند شریک زندگی تان را از شما دور کند. متاسفانه امروزه مردم آنقدر جذب حجم عظیم اطلاعات اینترنتی شده اند که یادشان میروند با آدمهای واقعی اطراف شان ارتباط برقرار کنند؛ بنابراین اگر رابطه تان را دوست دارید، گوشی تان را به کناری بگذارید و زمان تان را صرف فردی که دوستش دارید، کنید. آنوقت خواهید فهمید که هیچکدام از تبادلات شبکههای اجتماعی، جایش را به شریک واقعی زندگی تان نخواهد داد.
از او میخواهید که به خاطر شما تغییر کند
شما شریک زندگی تان را انتخاب کرده اید، او نیز شما را همانگونه که هستید انتخاب کرده است. در واقع شخصیت شما به گونهای بوده که از همان روز اول جذب یکدیگر شده اید. واقعیت این است که هر چه بیشتر ما زمان مان را با دیگری بگذرانیم، انتظارات مان نیز بالا میرود و برای تغییر رفتار طرف مقابل تلاش میکنیم.
به عنوان مثال شما شریک زندگی تان را با هیکلی چاق پسندیده اید، اما هر چه زمان بیشتر میگذرد به او بیشتر فشار میآورید که رژیم بگیرد و لاغر شود. ایجاد تغییرات مثبت خوب است، اما نباید به گونهای باشد که طرف مقابل را در منگنه بگذارد. بلکه او باید احساس کند که شما از او حمایت و برای تغییرات لازم همراهی اش میکنید.
میخواهید کامل باشید
این که شما میخواهید همیشه بی عیب و نقص باشید، بد نیست، اما این طرز فکر در دراز مدت به شما آسیب میزند. به زمانی فکر کنید که میخواهید همه چیز کامل باشد، اگر نبود، آنوقت چه؟ آیا ناامید نخواهید شد؟ شدت این موضوع در روابط اجتماعی بیشتر میشود. به عنوان مثال شما از شریک زندگی تان انتظار دارید که کاری را به بهترین شکل ممکن انجام دهد، اما او بنا به دلایلی نمیتواند، در این صورت غر زدن یا انتقاد منفی از او را آغاز میکنید که در بلند مدت نه تنها به شما، بلکه به رابطه تان آسیب جدی وارد خواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید