۵ راهکار برای تقویت معده در تعطیلات نوروزی

کد خبر: 793910

وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به دلیل وجود صفرای متعفن در معده است. صفرای عفن موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود.

۵ راهکار برای تقویت معده در تعطیلات نوروزی

سرویس سبک زندگی فردا: معده نقش بسیار مهمی را در دستگاه گوارش ایجاد می‌کند، به گونه‌ای که اگر این عضو دچار اختلال شود تمام فرایند هضم و جذب غذا دچار مشکل خواهد شد.به نقل از مشروح متاسفانه امروزه اختلالات معده یکی از شایعترین بیماری‌ها در سراسر دنیا به خصوص ایران می‌باشد.

۵ خوراکی تقویت معده در تعطیلات نوروزی

دل درد، حالت تهوع، درد معده و غیره. اگر با هضم غذا و معده تان مشکل دارید بدون شک راه‌های زیادی را رفته اید تا درمانی پیدا کنید، در ادامه با برخی درمان‌های سنتی‌ای عارضه با ما همراه باشید.

آب سبزیجات

ب. سبزیجات حاوی مواد معدنی متعددی مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم و آب می‌باشد و برای همین هم می‌تواند بدن را از زیر فشار اثرات منفی غذا‌های چرب و اسیدی مانند گوشت‌های چرب، سوسیس و کالباس‌ها و ... در آورد. آب موجود در این نوشیدنی‌ها نیز برای هضم راحت‌تر غذا لازم و ضروری است. بهترین نوشیدنی‌ها برای هضم بهتر چربی‌ها آب هویج، آب کلم، آب خیار یا آب ترب است. غذا‌های خیلی چرب و سنگین باعث تحریک و آسیب پذیری مخاط دستگاه گوارش می‌شوند. آب هویج یا آب کلم مرهمی بر این مخاط هستند. همچنین می‌توانید روی آب خیار حساب کنید به خاطر اینکه یک نوشیدنی ادرارآور فوق العاده است. باید بدانید که آب نیز برای کبد و عملکرد صفرا بسیار مفید است.

مویز بی‌دانه

مویز علاوه بر اینکه بوی بد دهان را برطرف می‌کند، نفخ معده را برطرف می‌کند، همچنین معده و کبد را نیز تقویت می‌کند. مقداری پودر "مورد" را داخل مویز ریخته و حبه‌هایی به اندازه یک نخود درآورده و ۳ تا ۴ عدد بعد از غذا مصرف کنند. این مویزی که با مورد مخلوط شده است معده را تقویت کرده و صفرا، سودا و بلغم و به خصوص اخلاط فاسد و متعفن از بدن دفع می‌کند.

جوشانده نعناع

جوشانده نعنا فلفلی سرشار از اسید فنولیک و فلاوونوئید‌ها می‌باشد که به رفع اسپاسم شهرت دارند. این جوشانده باعث هضم راحت غذا شده و نفخ معده را از بین می‌برد و تحریک پذیری روده‌ها را تسکین می‌دهد.

جوشانده شاه پسند سرشار از فلاوونوئید‌ها و اسید فنول می‌باشد که گرفتگی عضلات و درد‌های گوارشی را از بین می‌برد. در نهایت این که جوشانده مرزنگوش نیز حاوی مولکول‌هایی است که باعث هضم بهتر غذا شده و دفع گاز معده را راحت‌تر می‌کند.

شربت زرشک

به میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورید. میزان شکر اضافه شده آن همانند سایر شربت‌هاست به میزانی که قوام پیدا کند.

رب انار و رب سیب

وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به دلیل وجود صفرای متعفن در معده است. صفرای عفن موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود. وجود یکی از این علامت‌هایی که در بالا ذکر کردیم نشانه‌ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می‌توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولاً در ماه رمضان دچار مشکل می‌شوند.

مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند. تهیه شربتی از رب انار و آب‌غوره همراه با عسل می‌تواند موثر باشد به این ترتیب که رب انار را با آب‌غوره و عسل مخلوط می‌کند و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید. از این مایه شربت چند بار در طول روز مصرف کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد