۵ توصیه غذایی ضد سرطان
زردچوبه ادویهای خانگی است که در آشپزخانه کشورهای شرقی همانند هند برای طعم دادن به غذا مورد استفاده قرار میگیرد. اکنون میدانیم که این ماده خواص ضدعفونیکننده دارد و رنگ زرد آن هم بیشتر ناشی از عنصر اصلی متشکله آن، کورکومین است که فواید و اثرات ضدسرطانی دارد.
سرویس سبک زندگی فردا: در حالی که در شاخههای نزدیک پزشکی تحقیقاتی درباره کشف راهکارهای بهتر برای درمان سرطان انجام میشود، کارشناسان تغذیه معتقدند با ایجاد تغییراتی ساده از جمله پیروی از رژیم غذایی طبیعی میتوان ابتلا به بسیاری از بیماریهای ترسناک همانند سرطان را از عاقبت خود و خانواده دور کرد.به نقل از سلامت نیوز ، یک کارشناس تغذیه و تناسب اندام، مصرف مواد غذایی طبیعی را روشی مناسب برای دوری از مشکلات و بیماریهای متعدد میداند و معتقد است کنار گذاشتن یا برعکس، توجه بیشتر به خوردن برخی از مواد غذایی کلیدی راهگشا در حفظ سلامت کلی و پیشگیری از بروز بیماری بخصوص ابتلا به سرطان است.
توصیههای او در این زمینه به قرار زیر است:
۱-مصرف قندهای فرآوریشده را کاهش دهید
برخی مطالعات نشان داده میزان زیاد قند ورودی به بدن از راه تغذیه عامل اصلی خطر ابتلا به انواعی از سرطان، بویژه سرطان پستان است. کاهش مصرف مواد قندی فرآوریشده با انتخاب بیشتر مواد غذایی طبیعی کمکالری راهحل مناسبی در این زمینه به شمار میرود. قندهای طبیعی کمکالری را میتوان در برخی روییدنیها از جمله گیاه «استویا» یافت که برگ آن، منبع غذایی شیرین، اما بدون کالری است و مصرفش برای کودکان، زنان باردار و حتی بیماران مبتلا به دیابت ایمن تشخیص داده شده.
۲-از مصرف متعادل زردچوبه غافل نشوید
زردچوبه ادویهای خانگی است که در آشپزخانه کشورهای شرقی همانند هند برای طعم دادن به غذا مورد استفاده قرار میگیرد. اکنون میدانیم که این ماده خواص ضدعفونیکننده دارد و رنگ زرد آن هم بیشتر ناشی از عنصر اصلی متشکله آن، کورکومین است که فواید و اثرات ضدسرطانی دارد. تحقیقات نشان داده است که استفاده روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیگرم زردچوبه در برخی کشورها یکی از عوامل کاهش میزان ابتلا به انواع خاصی از سرطان بوده است.
۳-سبزیجات برگسبز را وارد سبد غذایی خود کنید
سبزیجاتی که برگ سبز دارند سنگ بنای هر رژیم غذایی سالم به شمار میروند، زیرا به طور خاص، از انواع ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و آنزیمها غنیاند. در عین حال، کالری، چربی، سدیم و عناصر سمی دیگر در آنها بسیار اندک و ناچیز است و از جمله مواد غذایی طبیعی مناسب برای مبارزه با غدد سرطانی شناخته شدهاند. سبزیهای برگسبز، از آنجا که منبع طبیعی گلوکوزینولات هستند، همچنین خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی دارند و با ویژگی ازکارانداختن و غیرفعال کردن عوامل سرطانزا، به جلوگیری از تشکیل تومور و از بین بردن غدد سرطانی کمک بسیار میکنند.
۴-اگر میتوانید عصاره نیشکر بخورید
نوشیدن یک لیوان عصاره نیشکر علاوه بر کمک به هضم و گوارش، به دلیل داشتن مواد مغذی برای سالم نگاه داشتن بدن توصیه میشود. مصرف منظم این نوشیدنی طبیعی که خاصیت قلیائی دارد و غنی از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و منگنز است، در جلوگیری از ابتلا به سرطان مفید است، زیرا اغلب غدد سرطانی نمیتوانند در محیط قلیائی زنده بمانند. این عصاره که از آن با عنوان «سلطان نوشیدنیها» یاد میشود، بویژه برای دوری از ابتلا به سرطان پروستات و پستان کارآمد است.
۵-هرچند وقت چای سبز بنوشید
نوشیدن منظم چای سبز علاوه بر تامین سلامت قلب و داشتن آنتیاکسیدان لازم برای بقای سلولهای بدن، از ابتلا به آلزایمر و دیابت جلوگیری میکند و برای حفظ سلامت و استحکام استخوانها نیز مفید است. با این حال، ویژگی دیگر آن نگه داشتن سلولهای سرطانی در انزواست. چای سبز حاوی ترکیبات عمدتا پلیفنولیک از جمله عنصری موسوم به اپیگالوکاچین سه گالات (epigallocatechin-۳-gallate) است که مانع از حمله تومورها میشود.
اگر رژیم غذایی خود را بدرستی و بر اساس فکر و اندیشه انتخاب کنید، واقعا سخت نیست که با مواد غذایی طبیعی از ابتلا به سرطان دور بمانید. برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای ترسناکی، چون سرطان مهم است که از مصرف غذاهای مصنوعی و مواد دارای قند بالا پرهیز کنید و با پیروی از «تغذیه سالم» و «مواد طبیعی» مشکلات مرتبط با سرطان را از خود و خانوادهتان دور نگاه دارید.
دیدگاه تان را بنویسید