۲۰ خاصیت بی نظیر گوشت اردک

کد خبر: 783827

در طب سنتی، اعتقاد بر این است که گوشت اردک، گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است. و همچنین ارزش تغذیه‌ای آن نیز بسیار بالا است.

۲۰ خاصیت بی نظیر گوشت اردک

سرویس سبک زندگی فردا: گوشت اردک یکی از مطلوب‌ترین انواع گوشت‌ها در میان ماکیان می‌باشد. این گوشت منبع غنی پروتئین‌ها با کیفیت بالا، نیاسین (۱/۵ میلی گرم به ازای ۱۰۰ گرم)، فسفر، ریبوفلاوین (۵/۰ میلی گرم به ازای ۱۰۰ گرم)، تیامین (۳/۰ میلی گرم به ازای ۱۰۰ گرم)، آهن، روی، ویتامین B۶ (۳/۰ میلی گرم به ازای ۱۰۰ گرم)، ویتامین B۱۲ (۴/۰ میلی گرم به ازای ۱۰۰ گرم)، سلنیوم، فولات و منیزیم می‌باشد.

گوشت اردک چربی و کلسترول نسبتا بالایی دارد، به خصوص اگر با پوست خورده شود. به همین علت در صورت داشتن کلسترول بالا باید مصرف این گوشت را به یک اونس (۲۸ گرم) در روز (بدون پوست) محدود کنید. ۳ اونس (۲۸ گرم) از گوشت اردک پخته شده بدون پوست حاوی ۴ گرم و با پوست حاوی ۸ گرم اسید‌های چرب اشباع می‌باشد. مصرف این مقدار گوشت حاوی ۷۵ میلی‌گرم کلسترول می‌باشد که تقریبا ۲۵ درصد از کل کلسترول توصیه شده در روز (۳۰۰ میلی‌گرم در روز) را شامل می‌شود. ۱۰۰ گرم از گوشت کباب شده اردک ۲۴ گرم پروتئین و ۱۱ گرم چربی دارد.

ناگفته نماند که قسمت سینه و ران اردک پروتئین بیشتری دارد و ۱۰۰ گرم آن بدون پوست ۲۰۱ کالری و با پوست ۳۳۷ کالری انرژی دارد. گوشت اردک حاوی ۵/۵۰ درصد اسید چرب غیر اشباع ۷/۳۵ درصد اسید چرب اشباع و ۷/۱۳ درصد اسید چرب غیر اشباع می‌باشد. نقطه ذوب چربی گوشت اردک ۱۴ درجه سانتی‌گراد می‌باشد که بسیار پایین‌تر از دمای بدن است (نقطه ذوب چربی گوشت گاو و مرغ به ترتیب ۴۵ و ۳۷ درجه سانتی‌گراد می‌باشد که در مورد چربی گاو، بسیار بالاتر از دمای بدن است)، بنابراین گوشت اردک به آسانی متابولیزه می‌شود و باعث ایجاد مشکل چاقی نمی‌شود. ۱. آهن

آهن هِم برای جذب توسط انسان آسان است و گوشت اردک حاوی مقادیر بالایی از آهن هِم در مقایسه با سایر گوشت هاست. این گوشت می‌تواند منبع خوب آهن برای خانم‌ها باشد.

۲. ویتامین A

این ویتامین کمک به حفظ سلامتی چشم و موکوس دهان کرده و موجب جلوگیری از حمله ویروس‌ها به بدن می‌شود. گوشت اردک ۳ تا ۱۰ برابر بیشتر از سایر گوشت‌ها حاوی ویتامین A. می‌باشد.

۳. ویتامین B۱

کمبود ویتامین B۱ می‌تواند باعث از دست دادن اشتها، خستگی، بی خوابی و.. شود و حتی می‌تواند بر خلق و خو تاثیر گذارد. گوشت اردک منبع خیلی خوبی از این ویتامین است.

۴. ویتامین B۱۲

این ویتامین به حفظ پوست، ناخن و سلامتی مو و نیز متابولیسم چربی کمک می‌کند.

۵. ویتامین B۳

این گوشت منبع عالی نیاسین می‌باشد. ۱۰۰ گرم از گوشت ۵۰ درصد نیاز روزانه بدن به نیاسین را تامین می‌کند. این ویتامین نقش حیاتی در متابولیسم چربی در بدن ایفا می‌کند و همچنین بر کاهش کلسترول خون اثر می‌گذارد.

۶. کاهش کلسترول بد بدن

نیاسین کمک به کاهش LDL پلاسما می‌کند. LDL می‌تواند سبب اکسیداسیون پلاک‌ها در خون شود که با افزایش خطر بیماری‌های قلبی در ارتباط است. نیاسین از فرآیند‌های ژنتیکی نیز حمایت می‌کند و دریافت ناکافی آن از طریق رژیم غذایی می‌تواند باعث آسیب DNA شود. نیاسین به پایدار ماندن قند خون و منظم کردن متابولیسم انسولین کمک می‌کند. پس گوشت اردک یک انتخاب خوب برای مبتلایان به دیابت است.

۷. گرمترین گوشت در بین طیور

در طب سنتی، اعتقاد بر این است که گوشت اردک، گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است.

۸. بالا بودن ارزش تغذیه ای

جالب است بدانید با توجه به مغذی و سرشار بودن گوشت اردک به انواع ویتامین ها، از این رو ارزش تغذیه ای آن بسیار بالا است.

۹. نفاخ بودن

گوشت اردک، بسیار دیر هضم است و خاصیت نفاخی نیز دارد. دیر هضم بودن گوشت اردک باعث می شود شما دیرتر احساس گرسنگی کنید از این رو کمتر به سراغ مواد غذایی می روید.

۱۰. خاصیت چاق کنندگی بالا

بال اردک با توجه به میزان چربی و ارزش غذایی بالایی که دارد برای افراد لاغر، خاصیت چاق‌کنندگی دارد.

۱۱. تقویت کلیه ها با خوردن گوشت اردک

گوشت اردک از ان مواردی است که بر روی سلامت کلیه ها تاثیر مثبت دارد از این رو کسانی که از ناراحتی کلیه رنج می برند بهتر است این ماده غذایی را در رژیم غذایی خود لحاظ کنند تا از مزایای بهداشتی آن نهایت استفاده را ببرند. گفتهع می شود پیه اردک خواص درمانی برای کلیه هادارد اما افرادی که از چربی بالا رنج می برند نباید از این گزینه درمانی استفاده کنند.

۱۲. افزایش قوای جنسی

گوشت اردک می تواند قوانی جنسی افرادی که دچار مشکل هستند را تا حدی بر طرف کند از این رو به این گونه افراد توصیه می شود به صورت منظک از گوشت اردک استفاده کنند.

۱۳. خون سازی بالا

جالب است بدانید جگر، بال و بازو‌های اردک، خاصیت خون سازی بلایی دارند از یان رو به افرادی که دچار کم خونی هستند توصیه می شود از جگر اردک استفاده کنند.

۱۴. کاهش تنگی نفس

کسانی که از تنگی نفس رنج می برند می توانند از گوشت اردک استفاده کنند چرا که گوشت اردک خاصیت کاهش تنگی نفس را دارد.

۱۵. کم کردن تپش قلب

شما با مصرف گوشت اردک می توانید تپش قلب را کنترل کنید نباید از یاد برد که تپش بالای قلب می تواند باعث بروز انواع مشکلات قلبی و عروقی در بدن شود.

۱۶. درمان سرف

گوشت اردک می تواند سرفه را بند بیاورد. کسانی که دائما سرفه می کنند پس از پیگیری مشکل‌شان بهتر است گوشت اردک را در سبد غذای خود لحاظ کنند.

۱۷. صاف کردن صدا

بافت های گوشت اردک به نحوی است که در هنگام خوردن قادر هستند گرفتگی صدا را بر طرف کنند.

۱۸. برطرف کردن خشکی سینه

گوشت اردک می تواند خشکی سینه را برطرف کند از این رو توصیه می شود کسانی که از خشکی سینه رنج می برند از این ماده غذایی به طور منظم بهره ببرند.

۱۹. رفع مشکلات خونریزی

مصرف تخم این پرنده هم برای رفع لاغری و تنگی سینه یا برای افرادی که به هر دلیلی دچار خونریزی هستند، توصیه می‌شود. بد نیست که تخم اردک را با پیه خود آن سرخ و مصرف کنید، چون فایده بیشتری خواهد داشت.

۲۰. مصلح های گوشت اردک

سرکه، زنجبیل، سکنجبین، کرفس، گشنیز، دارچین و آویشن جزو مصلح‌های گوشت اردک محسوب می‌شوند. پر کردن شکم اردک با ادویه‌ها و سبزی‌هایی که نام بردیم و پختن آن با روغن زیتون، بسیار خوب است و عوارض ناشی از مصرف آن را به حداقل ممکن می‌رساند. گوشت اردک باید قبل از خوردن کامل پخته شود. برای رفع بوی زهم اردک هم باید گوشت اردک را ۳ بار با آب جوشاند و آب آن را دور ریخت و سپس پیاز، سبزی و ادویه‌های مختلف را به آن اضافه کرد. منابع: سلامت نیوز/ افکارنیوز

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت