پای خرگوشی سرخسی با شاخسار ظریف و خیال انگیز

کد خبر: 781381

این سرخس در محیط طبیعی خود به صورت انگلی رشد می‌کند. چه بهتر! چون با استفاده از همین عادت گیاه می‌توانید آن را در هر جایی که دلتان بخواهد قرار دهید.

پای خرگوشی سرخسی با شاخسار ظریف و خیال انگیز

سرویس سبک زندگی فردا: در واقع سرخس پای خرگوش! جنس داوالیا گونه‌های بسیاری دارد که همگی آن‌ها سرخس‌هایی با شاخسار ظریف و خیال انگیزند. به نقل از فوت و فن روش نگهداری که امروز برای شما شرح می‌دهیم، برای نگهداری همه گونه‌های این سرخس مناسب است.

پای خرگوشی یک سرخس سازگار با هر محیط

این سرخس از ریزومی خزنده و پشمالو که مو‌های خز مانند زیادی در سطح خود دارد رشد می‌کند. اسم انگلیسی گیاه سرخس "پای آهو"، "پای سنجاب" و "پای خرگوش" است که این نام را به خاطر همین ریزوم مودار گزفته است. حتمالا ریزوم مودار این گیاه، پیشینیان را فقط به یاد پای حیوانات می‌انداخته است!

این سرخس در محیط طبیعی خود به صورت انگلی رشد می‌کند. چه بهتر! چون با استفاده از همین عادت گیاه می‌توانید آن را در هر جایی که دلتان بخواهد قرار دهید. در درون خانه بیشتر آن‌ها را در سبد‌های آویز و یا درون گلدان پرورش می‌دهند. اگرچه ریزوم گیاه در زیر خاک گسترش می‌یابد و بزرگ می‌شود، هیچ وقت نباید آن را در زیر خاک مدفون کرد. ریشه این سرخس مانند ریشه ارکیده است. آن‌ها بر روی سطح خاک گشترش پیدا می‌کنند و رطوبت و مواد معدنی را از هوا جذب می‌کنند.

شرایط رشد

- نور

این گیاه عاشق سایه است و سایه‌های زیاد را هم تحمل می‌کند. پس برای افرادی مناسب است که می‌گویند در خانه اندکی نور هم ندارند! گیاه را در درون خانه رو به پنجره‌ای شمالی یا شرقی قرار دهید. هیچ وقت آن‌ها را در معرض آفتاب مستقیم قرار ندهید، مگر آنکه از قبل آن‌ها را به تدریج به مقدار زیاد نور عادت داده باشید. این گیاه در زیر نور مصنوعی هم به خوبی رشد می‌کند.

- آبیاری

این گیاه رطوبت را دوست دارد و نیاز دارد خاکش همواره مرطوب باشد. خیلی مهم است که حواستان باشد ریزوم گیاه هر گز خشک نماند. چرا که در غیر این صورت گیاه ضعیف شده و می‌میرد.

- رطوبت

پای خرگوش به رطوبت همیشگی نیاز دارد پس گیاه را به طور مرتب غبار پاشی کنید. غبار پاشی را با آب بدون املاح و هم دمای محیط انجام دهید. از آب مقطر هم می‌توانید استفاده کنید. برای راحت شدن کار می‌توانید از زیر گلدانی حاوی سنگریزه هم استفاده کنید. به این صورت که، زیر گلدانی را پر از سنگریزه کنید و نصف ارتفاع سنگ ریزه‌ها آب درون زیر گلدانی بریزید و گلدان گیاه را روی آن قرار دهید. توجه کنید که کف گلدان با آب درون زیر گلدانی تماس نداشته باشد در غیر این صورت ریشه‌ها پوسیده می‌شوند و گیاه دچار خفگی می‌شود.

- خاک

این گیاه به خاکی لومی، غنی و پر از پیت نیاز دارد. زهکشی خاک خیلی برای پای خرگوش مسئله مهمی نیست (هر چند که گیاه از غرقاب بودن خوشش نمی‌آید).

- کود دهی

گیاه را با کود‌های مایع ضعیفی که حاوی تمامی عناصر مورد نیاز گیاه هستند، کود دهی کنید.

تکثیر

درست مانند سرخس‌هایی که به صورت به هم فشرده و دسته‌ای رشد می‌کنند، تکثیر پای خرگوش هم آسان است. می‌توانید گیاه را از طریق گیاهچه‌هایی که گیاه مادر تولید می‌کند تکثیر کرد. یکی دیگر از روش‌های تکثیر آسان تقسیم ریزوم گیاه و تبدلیل یک گیاه به ۲ گیاه است. برای این کار گیاه را از گلدانش خارج کنید. آن را به ۲ یا چند بوته تقسیم کنید. مواظب باشید که هر بوته به مقدار کافی ریشه و شاخه و برگ داشته باشد. سپس هر کدام از گیاه‌ها را در گلدانی جداگانه با خاک تازه بکارید. بهتر است ایین کار را به گیاهان مسن‌تر انجام دهید تا گیاه ریزوم بزرگ تری داشته باشد.

تعویض گلدان

سرخس پای خرگوش به تعویض گلدان مرتب نیاز ندارد و در واقع گیاه باید از گلدانش بیرون بزند، مخصوصا گیاهانی که در گلدانی‌های آویز کاشته شده اند. در این مورد بهتر است گیاه اندکی از لبه گلدانش آویزان شود تا نمای بهتری بگیرد.

برای نتیجه بهتر گیاه را یک سال در میان تعویض گلدان کنید. برای تعویض گلدان ابتدا اجازه دهید خاک گلدان گیاه اندکی خشک شود. سپس به کف و دیواره‌های گلدان چند ضربه آهسته وارد کنید و گیاه را از گلدانش خارج کنید. گلدانی تنها یک سایز بزرگ‌تر از گلدان قبلی گیاه تهیه کنید و گیاه را در آن قرار دهید و سپس گلدان را با خاک تازه پر کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت