آداب استفاده از موبایل در مکان‌های عمومی

کد خبر: 780808

وقتی سوار وسایل حمل و نقل عمومی می‌شوید، موبایل‌تان را روی حالت ویبره قرار دهید. اگر تماس ضروری با شما گرفته شد تا حد امکان مکالمه را کوتاه کنید و صداتان را پایین بیاورید.

آداب استفاده از موبایل در مکان‌های عمومی

سرویس سبک زندگی فردا: تا به حال برای‌تان پیش آمده که وقتی فردی در صف فروشگاه تلفن همراهش را در می‌آورد و شروع به صحبت کردن می‌کند و همه را در صف معطل می‌کند، کفرتان درآمده باشد؟!به نقل از فوت و فن آیا پیش آمده در جمعی با دوستان‌تان نشسته باشید و از اینکه همه به جای صحبت با یکدیگر دارند با تلفن همراه خود کار می‌کنند عصبانی شوید؟

آداب استفاده از موبایل در مکان‌های عمومی

یا وقتی که در رستوران نشسته‌اید و در حال لذت بردن از غذای‌تان هستید فردی از میز کناری با صدای بلند شروع به صحبت با تلف همراهش می‌کند؟

تلفن همراه، یکی از خارق العاده‌ترین وسایل الکتریکی ساخته شده در قرن گذشته، در عین حال یکی از اعصاب خورد کن‌ترین این وسایل هم هست. در دنیای امروز، بی‌شک همه ما به یک تلفن همراه نیاز داریم. با این حال این وسیله ضروری دارد غیر قابل تحمل می‌شود و مشکل از این وسیله نیست، مشکل افرادی هستند که آن را استفاده می‌کنند. ممکن است خیلی از ما هم دچار این خطا‌ها شویم پس بهتر است عاداب استفاده از تلفن همراه را بدانیم تا کسی را اذیت نکنیم:

پرحرفی در مکان‌های عمومی

همه ما در مکان‌های عمومی بوده‌ایم که افرادی با صدای بلند درحال صحبت با تلفن همراه خود بوده‌اند، حتی گاهی این فرد خود ما بودیم. حتما ما در آن لحظه حواسمان نبوده که همه می‌توانند تک تک جزئیات صحبت ما را بشنوند و این چقدر می‌تواند برای آن‌ها آزار دهنده و گوش خراش باشد.

لطفا در مکان‌های عمومی از تلفن همراه‌تان استفاده نکنید.

رستوران

موبایل‌تان را روی ویبره بگذارید. اگر تماس ضروری با شما گرفته شد بهتر است برای چند لحظه به بیرون از رستوران بروید. اگر رستورانی که به آن مراجعه کرده‌اید لابی دارد بهتر است تلفن را به مسئول آن تحویل دهید تا دیگر افرادی را که سعی دارند از غذاشان لذت ببرند را کلافه نکنید. اگر با شما تماس گرفتند به آن‌ها بگویید که سر میز غذا هستید و بعدا با آن‌ها تماس خواهید گرفت و اگر مورد اورژانسی پیش آمده بود و مجبور شدید بر سر میز هم بمانید، در هنگام صحبت صداتان را تا جایی که می‌توانید پایین نگه دارید.

سینما، تئاتر و کنسرت

قبل از اینکه وارد سالن شوید موبایل‌تان را خاموش یا کاملا بی‌صدا کنید. اگر بچه‌ها را در خانه با پرستارشان تنها گذاشته‌اید (یا مواردی از این قبیل) موبایل را تنها روی حالت بی‌صدا یا ویبره بگذارید و مطمئن شوید صدایی از آن خارج نمی‌شود. اگر تماسی ضروری با شما گرفته شد هرگز درون سالن به آن پاسخ ندهید و بیرون بروید.

سر کار

اگر دفتر خصوصی برای خودتان دارید، می‌توانید موبایل را روی زنگ بگذارید، اما باز هم بهتر است صدای آن را کم کنید. اما اگر در کنار دیگر همکاران تان کار می‌کنید، به همسایه‌هاتان لطفی کنید و موبایل‌تان را روی ویبره قرار دهید.

مکان‌های مذهبی

موبایل‌تان را به این مکان‌ها وارد نکنید و اگر هم به همراه خود می‌آورید خاموشش کنید و مزاحم بقیه افرادی که در حال دعا و نیایش هستند نشوید.

پرواز

قبل از اینکه هوا پیما بلند شود، موبال‌تان را به کلی خاموش کنید. بعضی خطوط هواپیمایی به خاطر مشکلاتی که ممکن است پیش آید اجازه استفاده از تلفن همراه را به مسافران خود نمی‌دهند. گاهی دیگر وسایل الکترونیکی هم باید در طول سفر خاموش باشند.

اتوبوس، مترو و دیگر وسایل حمل و نقل عمومی

وقتی سوار وسایل حمل و نقل عمومی می‌شوید، موبایل‌تان را روی حالت ویبره قرار دهید. اگر تماس ضروری با شما گرفته شد تا حد امکان مکالمه را کوتاه کنید و صداتان را پایین بیاورید. یک بار دیگر گوشزد می‌کنم، این کار بی احترامی به حقوق دیگران است.

در صف

اگر در صف ایستاده‌اید، فرقی نمی‌کند منتظر گرفت نان هستید یا در صف تحویل بار هواپیما، از تلفن همراه خود استفاده نکنید و گوش اطرافیان‌تان را آزار ندهید. حتما می‌توانید صبر کنید و زمانی دیگر با تلفن‌تان صحبت کنید.

صحبت در مکانی‌های خصوصی

وقتی با دوست یا اعضای خانواده وقت می‌گذرانید، به آن‌ها بی‌احترامی نکنید و تماس و چت تلفنی تان را برای وقتی دیگر بگذارید و به طور فیزیکی و ذهنی با افرادی که در کنار شما حظور دارند باشید. اگر تلفن تان زنگ خورد، به فردی که با شما تماس گرفته بگویید بعدا با او تماس خواهید گرفت و وقتی تنها شدید این کار را انجام دهید. اگر غیر از این کنید، در نظر فرد همراه‌تان بی‌ملاحظه می‌نمایید و به او این حس را می‌دهید که برای شما اهمیتی ندارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت