۹ توصیه رنگ آمیزی دیوار‌های خانه

کد خبر: 766666

در محیطی که با رنگ‌های مختلف پر شده است و شلوغی و تجمع رنگی بسیاری به چشم می‌خورد، استفاده از رنگ‌های خنثی ماننده سفید و خاکستری می‌تواند به شما آرامش دهد و تعادل خوبی در محیط برقرار نماید.

۹ توصیه رنگ آمیزی دیوار‌های خانه

سرویس سبک زندگی فردا: اگر تصمیم به رنگ آمیزی دیوار‌های خانه گرفته‌اید و سپس زمان بسیار زیادی را با اعضای خانواده تان صرف بحث و تبادل نظر پیرامون انتخاب رنگ مناسب برای اتاق‌ها کرده‌اید،به نقل از بیتوته پس کاملا با مشکل گزینش رنگ دیوار‌ها و انجام رنگ آمیزی منزل آشنا هستید.

۹ تکنیک رنگ آمیزی دیوار‌های خانه

معمولا چنین بحث‌هایی در مورد جزئیات بسیار ساده و تفاوت‌های موجود در یک طیف رنگی خاص، شکل می‌گیرد. مثلا شاید اختلاف نظر‌ها در حد تفاوت میان رنگ شیری و نخودی باشد! به هر حال باید گفت: چنین تصمیماتی که در مورد رنگ آمیزی دیوار‌ها گرفته می‌شود، چندان ساده و آسان نیستند.

به خصوص اگر بدانید که اندکی تیرگی و روشنی رنگ دیوار‌ها می‌تواند به کلی روی فضای اتاق و روحیه اعضای خانه تاثیرگذار باشد. در ادامه به اشتباهاتی که در انجام فرآیند رنگ آمیزی دیوار‌ها ممکن است دچارشان شویم، اشاره می‌کنیم، تا با آگاهی بیشتری بتوانیم از آن‌ها اجتناب نماییم.

۱. رنگ آمیزی سقف به رنگ سفید یکدست

بزرگ‌ترین و وسیع‌ترین دیوار خانه، همیشه دیواری است که اغلب از آن غافل می‌شویم، و عبارت است از سقف منزل شما. سعی کنید هیچ گاه سقف خانه را به صورت یکپارچه به رنگ سفید نقاشی نکنید. زیرا هر رنگی از طیف سفید می‌تواند شامل اندکی خاکستری در ترکیب خود باشد. در نتیجه همین امر باعث می‌شود که سقف اتاق‌ها کوتاه و با ارتفاع کم به نظر برسند.

بهترین پیشنهادی که می‌توان ارائه داد این است که از طیف رنگی کرمی برای رنگ آمیزی سقف استفاده کنید. البته اگر می‌خواهید انتخاب شما حرفه ای‌تر و اصولی‌تر باشد، با توجه به دکوراسیون اتاق، رنگ آمیزی دیوار‌ها را نیز با کمک گرفتن از گروه‌های حرفه‌ای طراحی دکوراسیون انجام دهید.

۲. استفاده بیش از حد از رنگ‌های متنوع

شاید استفاده از طرح‌های رنگی و نقش و نگار‌های متنوع برای دیوار‌های اتاق، تا حدی وسوسه کننده باشد. اما باید توجه داشته باشید که دیوار‌ها با پارچه‌های رنگی تفاوت زیادی دارند و مطمئنا استفاده بیش از حد از رنگ‌های متنوع می‌تواند ترکیب رنگی دکوراسیون را دچار ناهماهنگی کند. برای جلوگیری از این اتفاق، رنگ اصلی دکوراسیون را با توجه به پارچه مبلمان و دیگر وسایل اتاق انتخاب کنید و دیوار‌ها را با همان طیف رنگ آمیزی نمایید. اگر به طور کلی می‌خواهید دکوراسیون ساده‌ای داشته باشید، سعی کنید رنگ‌های طیف خاکستری را به عنوان رنگ اصلی انتخاب کنید.

۳. کنار گذاشتن رنگ‌های خنثی

اگر به رنگ خاصی در دکوراسیون اتاقتان علاقه داشته باشید، شاید به راحتی سایر رنگ‌ها را فراموش کنید. بزرگترین اشتباهی که در چنین مواردی ممکن است مرتکب شوید، این است که به ایجاد تعادل رنگی در فضای اتاق توجه نکنید و از رنگ‌های خنثی غافل شوید. در محیطی که با رنگ‌های مختلف پر شده است و شلوغی و تجمع رنگی بسیاری به چشم می‌خورد، استفاده از رنگ‌های خنثی ماننده سفید و خاکستری می‌تواند به شما آرامش دهد و تعادل خوبی در محیط برقرار نماید.

۴. سادگی بیش از حد

ممکن است اتفاق کاملا متفاوتی نیز رخ دهد. اگر بیش از حد به رنگ‌های خنثی و ساده توجه کنید، ممکن است فضایی سرد و بی روح بسازید؛ بنابراین در کنار سادگی و آرامشی که رنگ‌های خنثی ایجاد می‌کنند، از چند رنگ بارز و خاص هم در دکوراسیون اتاق بهره گیرید.

اشتباهی که معمولا افراد با آن مواجه می‌شوند، عدم استفاده از اصل کنتراست در دکوراسیون اتاق است. در کنار دیوار‌هایی با رنگ خنثی، به کارگیری یک تابلوی دیواری با رنگ‌های بارز و متضاد، می‌تواند ترکیب بسیار مناسبی ایجاد کند و چرخش رنگی ایده آلی در فضا به وجود آورد. بهترین روش برای فرار از محیط‌های بی روح و کسالت بار، استفاده از رنگ‌های مورد علاقه و شخصی خودتان است.

۵. به کارگیری رنگ‌های مختلف در اتاق‌ها

علیرغم اینکه دکوراسیون هر یک از اتاق‌های خانه می‌تواند کاملا مستقل از یکدیگر انجام گیرد، اما بهتر است هماهنگی نسبی میان رنگ‌های به کار رفته در دکوراسیون تمام اتاق‌ها برقرار باشد. مطئنا اگر از محیط آرامش بخش اتاق نشیمن با رنگ‌های خنثی، به یک باره وارد اتاق خوابی رنگارنگ و شلوغ شوید، نمی‌توانید زیبایی هر دو محیط را به یک اندازه درک کنید.

لازم نیست برای ایجاد هماهنگی در دکوراسیون اتاق ها، از رنگ‌های یکسان در آن‌ها استفاده کنید. تنها ایجاد ارتباطی نزدیک میان رنگ دیوار‌ها و دکوراسیون بخش‌های مختلف خانه کفایت می‌کند. بهتر است فضای کلی خانه بیانگر یک نوع حس خاص و واحد باشند.

۶. استفاده از رنگ یکسان برای تمام اتاق‌ها

به همان میزان که عدم وجود هماهنگی و ارتباط میان دکوراسیون اتاق‌های مختلف خانه، می‌تواند ناخوشایند باشد؛ استفاده از رنگی واحد و یکدست نیز کسل کننده و نامناسب خواهد بود. بهتر است از رنگ‌های هم خانواده و دارای طیف نزدیک به هم استفاده کنید و یا حدالمقدور ترکیب دو رنگ یکسان را در فضا‌های مختلف خانه به کار گیرید تا ضمن برقراری ارتباطی موثر میان دکوراسیون بخش‌های مختلف خانه، از یکنواختی و سادگی بیش از اندازه نیز جلوگیری کرده باشید.

۷. عدم توجه به ظاهر نهایی دیوار‌ها

گاهی اوقات انتخاب یک رنگ مشخص می‌تواند شما را کاملا اقناع کند، اما ممکن است پس از رنگ آمیزی دیوار، نتیجه نهایی کاملا دور از انتظارتان باشد. برای اینکه دچار چنین اشتباهی نشوید، باید هنگام انتخاب رنگ به پهنه وسیعی از دیوار که قرار است با آن رنگ پوشیده شود توجه کنید و تمام جوانب، از جمله میزان نور و روشنایی اتاق را هم بسنجید. به این ترتیب معیار دقیقی از میزان تیشرگی و روشنایی رنگی که انتخاب کرده اید، به دست می‌آورید.

۸. استفاده از طیف‌های تک بعدی

یکی دیگر از اشتباهات رایجی که معمولا هنگام انتخاب رنگ دیوار‌ها دچارش می‌شویم، به کارگیری رنگ‌هایی است که عمق خوبی ندارند و اغلب تک بعدی هستند. طیف‌های تک بعدی معمولا بیننده را پس می‌زنند و به این ترتیب نمی‌توانید عمیقا جذب زیبایی آن‌ها شوید. سعی کنید از رنگ‌هایی برای نقاشی دیوار‌ها استفاده کنید که بتوانید از طریق آن‌ها حسی عمیق را درک کنید.

۹. انتخاب یک رنگ به عنوان رنگ همیشگی دیوار‌های اتاق

درست است که انتخاب رنگ مناسب و مورد علاقه برای دیوار‌های اتاق پروسه‌ای مهم و تاثیرگذار در دکوراسیون منزلتان است، اما رنگی که انتخاب می‌کنید، قرار نیست همیشگی و تغییرناپذیر باشد. اتاق و دکوراسیون منزلتان می‌تواند با توجه به تغییر روحیه و نگرش شما دستخوش تغییر شود. پس از انتخاب رنگ‌های مورد علاقه تان هیچ ترسی نداشته باشید. مطمئنا هر زمان که اراده کنید می‌توانید رنگ دیوار‌ها را تغییر دهید و حال و هوای تازه‌ای به دکوراسیون خانه خود بدهید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت