چه زمانی سراغ ارتودنسی برویم؟

کد خبر: 764994

اواخر تبدیل شدن دندان‌های شیری به دائمی و اوایل نوجوانی بهترین زمان برای انجام معاینه ارتودنسی به شمار می‌رود.

چه زمانی سراغ ارتودنسی برویم؟

سرویس سبک زندگی فردا: دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران به نقل از سلامت‌نیوز ، با بیان اینکه ارتودنسی مجموعه چند فاکتوری است و علاوه بر موضوع درمان، روان و ارتباطات اجتماعی فرد نیز گاهی تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: اواخر تبدیل شدن دندان‌های شیری به دائمی و اوایل نوجوانی بهترین زمان برای انجام معاینه ارتودنسی است.

چه زمانی سراغ ارتودنسی برویم؟

دکتر محسن شیرازی در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با موضوع ارتودنسی، اظهار کرد: هدف از انجام ارتودنسی بازگرداندن عملکرد طبیعی مجموعه دندان، فک و صورت است؛ بنابراین همه این ناهنجاری‌ها می‌تواند منجر به ارتودنسی توسط دندانپزشک شود.

وی افزود: ناهنجاری‌های دندانی، فکی و صورت می‌تواند منجر به مشکلاتی در تنفس، بلع، جویدن و اختلال در گفتار شود و یا زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار دهد.

دبیر مشاوره دوازدهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: هدف از ارتودنسی رفع مشکلات مجموعه‌ای از اختلالات در دندان، فک و صورت است و در واقع دندانپزشک تلاش می‌کند علاوه بر این مشکل، عاملی باشد تا اختلالات روحی و روانی ناشی از این مساله را برطرف سازد.

شیرازی با اشاره به اینکه شکاف کام و لب ناهنجاری‌های شدیدی در ناحیه دهان، فک و صورت ایجاد می‌کند، افزود: برگرداندن وضعیت صحیح این مجموعه به صورت اثربخش توسط دندانپزشک انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: بهترین زمان برای معاینه اولیه ارتودنسی قبل از پایان رشد است به ویژه مواقعی که ناهنجاری فک و دهان وجود دارد و اگر بخواهیم هدایت را در مسیر طبیعی قرار دهیم بهترین زمان موقعی است که فاکتور‌های رشد وجود داشته باشد.

دبیر مشاوره علمیه دوازدهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه زمان پاپان رشد در دختران و پسران متفاوت است، افزود:، ولی به طور کلی اواخر تبدیل شدن دندان‌های شیری به دائمی و اوایل نوجوانی بهترین زمان برای انجام معاینه ارتودنسی به شمار می‌رود.

شیرازی با اشاره به اینکه تاکنون علم ارتودنسی از جنبه‌های درمانی مورد توجه بوده است، گفت: این مساله در حوزه پیشگیری بیشتر حایز اهمیت است و اگر بتوانیم پیشگیری کنیم، شدت ضایعه که نیاز به ارتودنسی دارد را کاهش و یا از ایجاد آن جلوگیری می‌کنیم در حالی که درمان بسیار هزینه‌بر و زمان‌بر است.

دبیر مشاوره دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه پیشگیری فرد تنها در موضوع پوسیدگی دندان مطرح نیست، افزود: ارتودنسی مجموعه چند فاکتوری است و علاوه بر موضوع درمان، روان و ارتباطات اجتماعی فرد را نیز گاهی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین توجه به آن ضرورت دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که پوسیدگی دندانی علی‌رغم اهمیت، در ارتباطات اجتماعی و سلامت روان فرد تاثیر ندارد لذا این مساله اهمیت پیشگیری از ارتودنسی را مورد توجه قرار می‌دهد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد