۳ کاری که بعد از مصرف افراطی قند باید انجام دهید
مقاومت در برابر خوراکیهای شیرین برای بسیاری از مردم جهان بسیار دشوار است. این در شرایطی است که مصرف بیش از اندازه قند میتواند سلامت انسان را در معرض خطر قرار دهد.
سرویس سبک زندگی فردا: مصرف بیش از اندازه قند میتواند سطوح قند خون انسان را به ناگاه افزایش دهد که پس از مدت کوتاهی نیز کاهش مییابد وبه نقل از سلامت نیوز ، این شرایط احساس گرسنگی زودهنگام و هوس هرچه بیشتر برای غذاهای شیرین را موجب میشود.
مقاومت در برابر خوراکیهای شیرین برای بسیاری از مردم جهان بسیار دشوار است. این در شرایطی است که مصرف بیش از اندازه قند میتواند سلامت انسان را در معرض خطر قرار دهد.
اثرات منفی مصرف فراوان خوراکیهای شیرین تنها به افزایش کالریهای دریافتی و چاقی محدود نمیشود و افرادی که عاشق این نوع خوراکیها هستند پس از مصرف یک وعده بزرگ محصولات حاوی قند احتمالا با پیامدهایی مانند معده درد، لرز، یا افت ناگهانی انرژی و قند خون آشنا هستند.
هنگامی که به میزان فراوان خوراکیهای شیرین مصرف میکنید، بدن قند را به گلوکز تجزیه میکند، که وارد جریان خون میشود. در واکنش به این شرایط، بدن انسولین ترشح میکند تا سطوح قند خون را کاهش داده و به سلولها امکان استفاده از گلوکز را بدهد. قند مصرف نشده نیز در قالب چربی ذخیره میشود.
مصرف بیش از اندازه قند میتواند سطوح قند خون انسان را به ناگاه افزایش دهد که پس از مدت کوتاهی نیز کاهش مییابد و این شرایط احساس گرسنگی زودهنگام و هوس هرچه بیشتر برای غذاهای شیرین را موجب میشود. از این رو، پایان دادن به این چرخه عامل کلیدی محسوب میشود. اما اگر در مصرف خوراکیهای شیرین زیاده روی کرده اید میتوانید انجام برخی اقدامات که در ادامه به آنها اشاره میشود را مد نظر قرار دهید.
مقداری پروتئین و فیبر مصرف کنید
با مصرف مقداری پروتئین و فیبر که از سرعت گوارش آهسته برخوردار هستند میتوانید به پایدار ساختن قند خون خود کمک کنید. اگر این کار را انجام ندهید، قند خون همان گونه که به سرعت افزایش یافته، به سرعت نیز افت خواهد کرد و با احساس گرسنگی و تمایل به غذا خوردن دوباره مواجه خواهید شد. از جمله بهترین خوراکیهای حاوی پروتئین و فیبر میتوان به سیب، کره بادام زمینی، تخم مرغ پخته، پسته، حمص و سبزیجات اشاره کرد.
استرس خود را مدیریت کنید
حدود ۸۰ درصد افراد به این نکته اشاره دارند که در زمان مواجهه با استرس هرچه بیشتر شیرینی مصرف میکنند. مطالعهای که به تازگی توسط دانشگاه کالیفرنیا، انجام شد، نشان داد، واکنش بدن به استرس در زنانی که یک نوشیدنی شیرین مصرف کرده بودند، تشدید شده بود. در نتیجه، هرچه استرس خود را بیشتر مدیریت کنید، تمایل خود به مصرف خوراکیهای شیرین را نیز مهار خواهید کرد.
یک وعده غذایی سالم آماده کنید
مصرف شیرینی موجب میشود تا هرچه بیشتر هوس خوردن غذاهایی که معمولا ناسالم هستند به سراغتان بیاید. با آماده کردن یک وعده غذایی سالم میتوانید از وسوسه مصرف دوباره خوراکیهای شیرین یا ناسالم پیشگیری کنید.
غذاهای پروبیوتیک مصرف کنید
مطالعهای جدید که توسط دانشگاه ایالتی اورگن انجام شد، نشان داد که باکتریهای بد در روده از قند تغذیه میکنند و ممکن است بر عملکرد شناختی شما تاثیرگذار باشند. دفعه بعد که در مصرف شیرینی زیاده روی کردید، مقداری خوراکیهایی مانند کامبوچا، ماست یونانی ساده، یا کلم ترش که حاوی باکتریهای خوب هستند را مصرف کنید.
دیدگاه تان را بنویسید