۱۰ دلیل احساس درد در کف پاها

کد خبر: 757666

چاقی می‌تواند فشار اضافی بر روی پا‌های شما وارد کند. هنگام راه رفتن ۲ تا ۳ برابر و هنگام دویدن ۵ برابر وزن بدن به پا‌ها فشار وارد می‌شود؛

۱۰ دلیل احساس درد در کف پاها

سرویس سبک زندگی فردا: وقتی صحبت از پادرد می‌شود، مشکلاتی همچون پینه پا، التهاب عضلات پا و یا ایستادن‌های طولانی مقصر شمرده می‌شوند. اما چند دلیل دیگر وجود دارد که به پا‌های شما آسیب می‌رسانند و خیلی به چشم نمی‌آیند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت تبیان می‌خوانیم.

۱۰ دلیل احساس درد در کف پاها

کفشی با همان سایز قبلی می‌خرید

اگر اخیرا سایز پای خود را اندازه نگرفته اید، به احتمال زیاد طبق عادت، سایز اشتباهی را برای کفش هایتان انتخاب می‌کنید. سایز پا می‌تواند در اثر افزایش سن یا بارداری افزایش یابد، بنابراین اندازه بودن سایز کفش همیشه اهمیت زیادی دارد.

اگر می‌خواهید کفشی بخرید که هر روز بپوشید، از یک فرد ماهر بخواهید سایز پایتان را اندازه بگیرد و اگر کفش قبلی تان، پا‌های شما را می‌زند (تنگ شده است)، وقت آن رسیده که کنارش بگذارید.

صبح‌ها به خرید کفش می‌روید

نه تنها پا‌های شما در طول سال رشد می‌کنند، بلکه در طول روز نیز تغییر اندازه می‌دهند، به عنوان مثال زمانی که عصر می‌خواهید از محل کارتان به خانه برگردید ممکن است کفش تان پای شما را بزند، در حالیکه صبح موقع بیرون آمدن از خانه، اندازه پایتان بوده است؛ لذا سعی کنید در پایان روز، زمانی که پای شما بیشتر باد کرده است، کفش بخرید. موقع خرید کفش هم حتما هر دو لنگه کفش را بپوشید و کمی راه بروید تا ببینید در آن‌ها راحت هستید یا نه. در حالت ایستاده باید یک سانتی متر بین انگشتان پا و جلوی کفش تان فاصله باشد و باید بتوانید انگشت سبابه خود را بین پاشنه خود و پشت کفش وارد کنید.

شما به مد اعتقاد بیشتری دارید تا به کارایی کفش

اساسا کفش‌های پاشنه بلند به پا‌ها آسیب می‌رسانند، اما کفش‌های تخت مثل کفش‌های عروسکی نیز مناسب نیستند. کفش باید حداقل ۲ سانتیمتر پاشنه داشته باشد. اگر بخش جلویی کفش تنگ باشد، می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، لذا از خرید کفش‌های نوک تیز اجتناب کنید.

اضافه وزن پیدا کرده‌اید

چاقی می‌تواند فشار اضافی بر روی پا‌های شما وارد کند. هنگام راه رفتن ۲ تا ۳ برابر و هنگام دویدن ۵ برابر وزن بدن به پا‌ها فشار وارد می‌شود؛ بنابراین در حالی که چند کیلو وزن اضافی ممکن است تفاوت زیادی در سایز لباس‌های شما ایجاد نکند، اما تا حد زیادی بر روی سلامت پاهایتان تاثیر می‌گذارد.

به کمر، زانو و یا عضله ران تان آسیبی وارد کرده‌اید

اگر نمی‌توانید راه بروید و در حال استراحت و مراقبت از آسیبی هستید که راه رفتن تان را دردناک می‌کند، حتما پاهایتان ضعیف و سست می‌شوند. بدن شما به طور طبیعی از منطقه آسیب دیده محافظت می‌کند. اما اگر شما درد ناگهانی بدون دلیل و یا درد کمر زیادی دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

برای هر نوع فعالیتی تنها از یک نوع کفش ورزشی استفاده می‌کنید

کفش فوتبال، کفش پیاده روی و کفش مربوط به فعالیت‌های تناسب اندام، متفاوت هستند. ممکن است فکر کنید شما می‌توانید با یک کفش ورزشی خوب، همه این ورزش‌ها را به راحتی انجام دهید، اما انواع مختلف تمرینات ورزشی به کفش‌های متفاوتی نیاز دارند.

کفش مربوط به تمرینات بدنی، سبک وزن است، با حداکثر انعطاف پذیری و برای حرکت خطی طراحی شده است. کفش پیاده روی اغلب دارای بند چرم رویی است که آن‌ها را با دوام‌تر و کمی سنگین‌تر می‌کند.

برای ورزش‌های تناسب اندام، کفش‌های سبک‌تر را برای بلند کردن وزنه پیشنهاد می‌کنند. همچنین برای ورزش‌های پرتحرک‌تر مانند تنیس یا بسکتبال باید کفش‌های سنگین‌تر را انتخاب کنید.

در باشگاه، فشار زیادی را متحمل شده‌اید

اگر به تازگی تمرینات ورزشی با شدت زیاد را انجام داده اید، آسیب فشاری (آسیب ناشی از نیروی تکراری) ممکن است موجب درد پای شما شود. آسیب‌های فشاری پا معمولا آسیب بیش از حدی است. اگر پاهایتان با هر بار تمرین بیشتر صدمه دید و یا دچار تورم پا شدید، با پزشک صحبت کنید.

پابرهنه راه می‌روید

وقتی راه می‌رویم، ابتدا پاشنه پا را روی زمین می‌گذاریم، به همین دلیل برای جذب این فشار نیاز به کفش مناسبی داریم، مخصوصا وقتی که ما روی سطح سفتی مثل خیابان راه می‌رویم. کفش همچنین از مفاصل پا حمایت می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد در حالت روان و خنثی حرکت کنند.

زیاد پابرهنه راه رفتن و یا پوشیدن کفش‌هایی که تخت یا انعطاف پذیر هستند، فشار بیشتری را روی پا‌های شما وارد می‌کند و خطر آسیب دیدن آن را افزایش می‌دهد.

به قوس کف پایتان اهمیت نمی‌دهید

قوس کف پای شما با افزایش سن صاف می‌شود، بنابراین اگر برای مدت‌ها از یک نوع کفش استفاده کرده اید، ممکن است وقت آن رسیده باشد که در نوع آن‌ها تجدید نظر کنید (درد پاشنه پا نشان می‌دهد نیاز به حمایت بیشتری از قوس کف پا دارید). متخصصان پا در ارزیابی نوع قوس پایتان و راه رفتن می‌توانند به شما کمک کنند.

آب و املاح بدن‌تان کم شده است

از دست رفتن آب بدن و یا کاهش میزان پتاسیم، سدیم، کلسیم یا منیزیم در خون می‌تواند باعث گرفتگی عضلات و در نتیجه درد پا شود. پس به مصرف آب کافی و تغذیه خود اهمیت دهید.

هشدار

شما وقت زیادی را روی پا‌های خود می‌گذرانید، به همین دلیل یک درد ناگهانی پا می‌تواند بعدا به یک مشکل جدی تبدیل شود، در صورتی که به آن اهمیت ندهید. اگر به تازگی پا‌های شما دچار مشکلی شده اند، به پزشک مراجعه کنید تا علت آن را دریابید و متوجه شوید چه اقداماتی برای کاهش درد لازم است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت