۲ تفاوت زنان و مردان در زندگی مشترک

کد خبر: 756436

به طور کلی می‌توان گفت که مردان از احساس مسؤولیت کمتری نسبت به دوستانشان برخوردار بوده و از سوی دوستانشان با درخواست‌های کمتری مواجه می‌شوند و معمولاً دوستان صمیمی کمتری دارند، دوستانی که در دوران سخت و در هنگامه مشکلات بتوانند به آن‌ها تکیه کرده و به پشتیبانی آنان دلگرم باشند.

۲ تفاوت زنان و مردان در زندگی مشترک

سرویس سبک زندگی فردا: در این جا دو خبر علمی در باره‌ی خانم‌ها و آقایان برایتان گردآورده ام که در شکل گیری روابط اجتماعی و خصوصی همسران موثر است و اگر زن و شوهر‌ها خواهان زندگی آرام و کم تنش هستند بهتر است به نتایج این یافته‌ها بیشتر توجه کنند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت زندگی آنلاین می‌خوانیم.

۲ تفاوت زنان و مردان در زندگی مشترک

در این جا دو خبر علمی در باره‌ی خانم‌ها و آقایان برایتان گردآورده ام که در شکل گیری روابط اجتماعی و خصوصی همسران موثر است و اگر زن و شوهر‌ها خواهان زندگی آرام و کم تنش هستند بهتر است به نتایج این یافته‌ها بیشتر توجه کنند:

تفاوت‌های خانم‌ها و آقایان در روابط دوستانه

داشتن دوستان بی‌شمار ممکن است موجب ایجاد فشار روانی در خانم‌ها گردد و تا حدی برای آنان خطرآفرین باشد. طی تحقیقی که در این مورد صورت گرفته است، مردان و زنان متأهل بالای ۵۰ سال در مورد دوستانشان مورد پرسش واقع شدند.

نتیجه آن بود که خانم‌ها حداقل یک دوست صمیمی بیشتر از آقایان داشتند، اما هر چه تعداد افرادی که در حلقه‌ی دوستی خانم‌ها جای داشتند بیشتر بود، خرسندی، رضایت و احساس آرامش و راحتی آن‌ها به طور کلی نسبت به زندگی کمتر بود.

«تونی‌آنتونیک» سرپرست محققان این پروژه از دانشگاه میشیگان می‌گوید: تعداد دوستان نزدیک مردان، ارتباط چندانی با احساس شادی و خرسندی آن‌ها از زندگی ندارد.

خانم‌ها از حس مسؤولیت بسیار بیشتری نسبت به دیگران برخوردار بوده و تعهد و التزام بیشتری را در حل مشکلات دیگران برای خود قائل می‌شوند.

این محقق چنین ادامه می‌دهد که این داده‌ها به معنای این نیست که مردان به طور کلی دارای حس همدردی و شفقت نمی‌باشند، این نحوه عمل و بی‌توجهی آن‌ها تا حدی ناشی از این است که فکر می‌کنند رسیدگی و حل مشکلات زندگی دوستانشان در محدوده وظیفه آنان نمی‌گنجد، البته در این زمینه نیز استثنائات زیادی به چشم می‌خورد.

بدین ترتیب و به طور کلی می‌توان گفت که مردان از احساس مسؤولیت کمتری نسبت به دوستانشان برخوردار بوده و از سوی دوستانشان با درخواست‌های کمتری مواجه می‌شوند و معمولاً دوستان صمیمی کمتری دارند، دوستانی که در دوران سخت و در هنگامه مشکلات بتوانند به آن‌ها تکیه کرده و به پشتیبانی آنان دلگرم باشند.

زنان سلامت خود را برای دیگران به خطر می‌اندازند

محققان می‌گویند بسیاری از زنان سلامت خود را به خاطر بهبود زندگی عزیزانشان به خطر می‌اندازند. دو سوم از زنانی که در مطالعه‌ای توسط «بنیاد قلب بریتانیا» شرکت کردند گفتند که بیشتر، نگران سلامتی خانواده و دوستان خود هستند تا سلامتی خودشان؛ و یک پنجم از پرسش‌شوندگان که مجموعاً شامل ۱۱۵۴ نفر بود گفتند که اصلاً به فکر سلامت خود نیستند.

روان‌شناسان می‌گویند که این رفتار احتمالاً ریشه‌های ژنتیک دارد و هدف آن اطمینان از تداوم نسل است.

یکی از روان‌شناسان دانشگاه اسکس می‌گوید: «مادر‌ها به خصوص برای فدا کردن خود به خاطر منفعت فرزندانشان پیشتازند». وی افزود: از نقطه نظر علم تکامل، مادر‌ها عمدتاً سرمایه‌گذاری شدیدی در فرزندان خود می‌کنند که اغلب به قیمت سلامتی خودشان تمام می‌شود.

به علاوه انسان عموماً موجود از خود گذشته‌ای است. با توجه به تأکید جامعه نوین بر مراقبت‌های بهداشتی و حفظ سلامتی، انتظار می‌رود اکثر افراد مراقب بستگان، همسر، فرزندان و دوستان خود باشند. اما زنان احتمالاً به خاطر عرف اجتماعی بیشتر نگران عزیزان درجه یک خود می‌باشند.

بنیاد قلب بریتانیا گزارش می‌دهد: «زنان وقتی نوبت به سلامت خودشان می‌رسد می‌توانند بدترین دشمن خود باشند و نیاز‌های خود را فدای رسیدگی به عزیزانشان کنند.»

این مرکز در ادامه گزارش خود می‌افزاید: واقعیت غم‌انگیزتر این است که هزاران زن از ناراحتی‌های قلبی و گردش خون می‌میرند و این در حالی است که اکثر زنان تصور می‌کنند مرد‌ها بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی هستند، غافل از اینکه همین تعداد زن نیز هر ساله در بریتانیا در اثر بیماری قلبی جان می‌بازند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت