بهترین کفپوش برای آشپزخانه کدام است؟

کد خبر: 752311

به غیر از سرامیک، سنگ، کاشی، پارکت و لمینت چه کفپوش‌هایی را می‌شناسید؟ هیچ کدام از این کفپوش‌ها مناسب آشپزخانه نیستند. گروهی از آن‌ها سخت هستند و گروهی به رطوبت حساسند یا نگهداری از آن‌ها هزینه بالایی دارید. دنیای کفپوش‌ها بزرگ‌تر از آن است که فکر می‌کنید.

بهترین کفپوش برای آشپزخانه کدام است؟

سرویس سبک زندگی فردا: چه چیزی باعث می‌شود احساس نیاز به فرش یا موکت در آشپزخانه خود بکنید؟ بیایید کمی تخصصی‌تر به این قضیه نگاه کنیم! شاید مشکل از کفپوش باشد! برای دانستن پاسخ پرسش‌هایتان در این زمینه با ما همراه باشید! در ادامه این مطلب را به نقل از سایت چیدانه می‌خوانیم.

بهترین کفپوش برای آشپزخانه کدام است؟

چرا بانوان ایرانی به فرش در آشپزخانه بله می‌گویند! کفپوش بیشتر آشپزخانه‌ها در ایران سنگ، کاشی و یا سرامیک است. این کفپوش‌ها برای آشپزخانه زیادی سخت هستند. آشپزخانه تنها جایی است که بانوان به معنای واقعی، چندین ساعات پشت سرهم سرپا هستند. تهیه و سرو غذا زمان زیادی می‌برد که باعث می‌شود به پاها، پشت یا کمر آسیب بزند و در دراز مدت در این نقاط از بدن احساس خستگی کنند. پهن کردن فرش و قالیچه روی این کف پوش‌های سخت بستر نرم تری ایجاد می‌کند و فشار کمتری به پا‌ها وارد می‌آورد؛ بنابراین می‌تواند یک راه حل مناسب و ساده باشد، ولی دردسر‌های فراوانی هم با خود به همراه می‌آورد. چرا باید به فرش در آشپزخانه نه بگویید! اگر من یک باکتری کثیف و خبیث بودم حتما لای تار و پود فرش آشپزخانه را برای زندگی انتخاب می‌کردم. اگر شما در آشپزخانه فرش دارید حتما خیلی از اوقات آب روی فرش ریخته اید، در بدترین حالت ظرف خورش روی فرش چپ شده است و در وحشتناک‌ترین حالت تخم مرغ از دستتان افتاده و تا چندین روز بوی زخمش آزارتان داده است. خب راه حلتان برای تمیز کردن فرش چیست؟ هر روز که نمی‌شود شست؟ فرش چیزی نیست که به راحتی جمع شود، شسته شود، خشک شود و پهن شود! در بهترین حالت سالی یک بار به قالیشویی می‌دهید؛ آن هم دم عید است که درست در دید و بازدید خواهر زاده نازنینتان رویش شربت یا چایی می‌ریزد! فرش چاره کار نیست؛ بیایید یک راه حل اساسی پیدا کنیم! انتخاب یک کفپوش مناسب، نه به باکتری‌ها! به غیر از سرامیک، سنگ، کاشی، پارکت و لمینت چه کفپوش‌هایی را می‌شناسید؟ هیچ کدام از این کفپوش‌ها مناسب آشپزخانه نیستند. گروهی از آن‌ها سخت هستند و گروهی به رطوبت حساسند یا نگهداری از آن‌ها هزینه بالایی دارید. دنیای کفپوش‌ها بزرگ‌تر از آن است که فکر می‌کنید. بیایید کفپوش‌های بیشتری را برای آشپزخانه بشناسیم! دکوراسیون آشپزخانه با کفپوش چوب پنبه‌ای کفپوش‌های چوب پنبه‌ای از جمله راحت‌ترین متریال‌ها برای کف می‌باشند. این نوع کفپوش بسیار نرم و اسفنجی است. بعد از نصب کف پوش چوب پنبه‌ای زمانی که کدبانوی خانه برای اولین بار بر رویش می‌ایستد، برق خوشحالی را میتوان در چشم هایش دید، چون این همان کفپوشی است که می‌خواست. البته هر کفپوشی مزایا و معایب مختص به خود را دارد. از جمله معایب این کفپوش میتوان به سطح متخلل آن اشاره کرد که نسبتا زود در برابر چنگال‌های حیوانات خانگی خراشیده می‌شود. اگر حیوان خانگی ندارید می‌توانید با خیال راحت از این کفپوش استفاده کنید. از تنوع زیاد کفپوش‌های چوب پنبه‌ای حیرت زده خواهید شد! کفپوش وینیل در آشپزخانه اگر شما هم مثل من کمی وسواس تمیزی دارید، از کفپوش‌های وینیلی استفاده کنید. این کفپوش‌ها در برابر میکروب‌ها و آب مقاوم هستند و از تنوع بالایی برخوردارند. مشهورتر از این کفپوش پیدا نخواهیدکرد! وینیل به خودی خود راحتی نمی‌آورد بلکه یک ورق نازک است که میزان راحتی اش به سیستم زیر آن بستگی دارد. اینکه روی چه چیزی نصب می‌شود! شما تصمیم بگیرید که چقدر می‌خواهید کف آشپزخانه دلبندتان نرم باشد. دکوراسیون آشپزخانه با کفپوش مشمع اگر شما هم دوستدار طبیعت هستید، بهتر است این کفپوش را انتخاب کنید. کفپوش‌های مشمع از مواد تجدید پذیر مانند روغن بزرک، کلوفون کاج و چوب پنبه‌ی پودر شده ساخته می‌شود و در عین با دوام بودن بسیار نرم هستند. این کفپوش‌ها باعث می‌شوند تا از پختن غذا‌ها بیشتر لذت ببرید. این آشپزخانه فوق العاده راحت است!

۱

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت