بهترین روش برای تمیز کردن انواع ظروف

کد خبر: 751025

در ظرف آشغال فلزاندود و گالوانیزه می‌توانید کاه یا روزنامه بسوزانید تا رطوبت و چربی داخل آن‌ها از بین برود. صمغی شدن گچ بری‌های بالای در، پنجره‌ها و نشان‌ها روی آن‌ها استون بزنید تا صمغ‌ها پاک شود.

بهترین روش برای تمیز کردن انواع ظروف

سرویس سبک زندگی فردا: ظروف مختلفی در آشپزخانه وجود دارد که هر کدام کاربرد مخصوص خود را دارند. هر کدام از این ظروف برای تمیز شدن ترفند مخصوص به خود دارند که در این مقاله به نقل از سایت سیمرغ به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

بهترین روش برای تمیز کردن انواع ظروف

قابلمه‌های آلومینیومی

قابلمه‌های آلومینیومی سوخته را با آب سرد پر کنید و دو قاشق غذاخوری جوش شیرین در آن بریزید و بگذارید به آرامی جوش بیاید. بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد. غذای سوخته حالا به راحتی ور می‌آید اگر لکه‌ها خیلی مقاوم باشند این کار را تکرار کنید و بگذارید تا مدت بیشتری بجوشد. هرگز از کربنات سدیم بلورین استفاده نکنید. اگر قابلمه هنوز لکه دار است در آن ریواس یا پوست سیب بجوشانید.

ظرف‌های کیک پزی و استیل

ظرف‌های کیک، سینی‌های فر و قابلمه‌های استیل نو را با لایه‌ای از روغن یا پیه بپوشانید و در فر داغ بگذارید تا چربی آب شود و به خورد ظروف برود. از فر درآورید و بگذارید خنک شود. سپس با آب گرم و کف بشویید و کاملا خشک کنید. این کار فلز را برای استفاده آماده می‌کند و جلوی زنگ زدگی ظرف و چسبیدن غذا به آن را می‌گیرد.

چاقو‌های فولادی

تیغه چاقو را با پارچه مرطوب و داغی پاک و فوراً خشک کنید. اگر هر روز از چاقو استفاده نمی‌کنید تیغه آن را چرب کنید. تیغه را با فولاد، سنگ چاقو تیز کنی یا چاقو تیز کن برقی تیز کنید. برای پاک کردن لکه‌ها و زنگ زدگی روی تیغه آن را کاغذ سنباده خیلی نرم همراه با کمی آب پیاز بکشید. خوب آبکشی و کاملا خشک کنید.

قابلمه‌های لعابی

برای تمیز کردن قابلمه‌های لعابی سفید، سطح آن را جوش شیرین بمالید و در آب و صابون داغ بشوئید. آب کشی کنید و خوب خشک کنید. برای این که قابلمه‌های لعابی نسوزند و تغییر رنگ ندهند روی گاز، پنبه نسوز قرار دهید یا وقتی آن را حرارت می‌دهید زنگ گاز را روشن کنید.

سطل آشغال

در ظرف آشغال فلزاندود و گالوانیزه می‌توانید کاه یا روزنامه بسوزانید تا رطوبت و چربی داخل آن‌ها از بین برود. صمغی شدن گچ بری‌های بالای در، پنجره‌ها و نشان‌ها روی آن‌ها استون بزنید تا صمغ‌ها پاک شود.

کتری‌های برقی

برای جرم گیری آن‌ها دو قاشق چای خوری بوره (بوراکس) را در یک کتری پر از آب حل می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۵ دقیقه بجوشد. بعد خوب آب کشی می‌کنیم. یک تکه کوچک گیاه لیف را ببرید و در کتری بیندازید تا جرم‌ها را در هنگام استفاده به خود بگیرد.

یک تکه کوچک گیاه لیف را ببرید و در کتری بیندازید تا جـرم‌ها را در هنگام استفـاده به خود بگیرد. وقتی کاملاً رویه اش پوشانده شد آن را درآورید و کتری را خوب آب کشی کنید. رسوب‌ها را برای پاک کردن ظرف‌های لعابی نگهدارید و لیف را دوباره در کتری قرار دهید. قرار دادن یک تکه مرمر در کتری جلوی چسبیدن جرم را به دیواره‌های کتری می‌گیرد.

دسته کارد

هرگز دسته کارد‌ها را در آب ظرفشویی قرار ندهید تا خیس بخورد، چون تیغه آن‌ها کند می‌شود و دسته آن‌ها تغییر رنگ می‌دهد.

در قابلمه‌ها

اگر دستگیره در قابلمه‌ای درآمده است پیچ گوشتی را از سوراخ پشت در وارد می‌کنیم و در یک چوب پنبه می‌پیچانیم.

یخچال

هرگز یخچال را با مواد ضد عفونی کننده پاک نکنید، چون مواد غذایی بوی آن را به خود می‌گیرد و بوی تندی باقی می‌ماند. داخل یخچال را با آب گرم و جوش شیرین بشویید سپس خوب آب کشـی و خشـک کنید.

نمکدان

سوراخ نمکدان‌های آبکاری شده را روغن زیتون بزنید و بگذارید چند روز بماند سپس مطابق معمول تمیز کنید.

سیم و ابر ظرفشویی کثیف

یک لیف (گیاه لیف) را از طول ببرید سپس هر تکه را به شش قسمت تقسیم کنید. این لیف‌ها برای دست‌های شما بسیار نرم‌تر از سیم ظرفشویی هستند و زنگ هم نمی‌زنند. کیسه‌های توری پلاستیکی میوه را جمع کنید و چند تا از آن‌ها را در یکی بگذارید و سرش را با نخی محکم ببندید و از آن به جای ابر ظرفشویی استفاده کنید.

ظرف‌های ذخیره سازی

ظرف‌های انبار کردن یا ظرف‌های پلاستیکی بزرگ را با آب ولرم پر کنید و چند قطره عصاره وانیل در آن‌ها بریزید و بگذارید ۴۸ ساعت خیس بخورد. خوب آبکشی و خشک کنید. این کار بوی نا و ماندگی را از بین می‌برد.

قوری چای

داخل قوری‌های چای و قهوه‌ای که بوی نا و ماندگی می‌دهند را با نمک و سرکه بسایید و بعد با مقدار زیادی آب گرم کاملاً آب کشی کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت