فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

۵ نکته مهم قبل از سوخت‌گیری ماشین توسط بانوان که باید بدانند

کد خبر: 734269

توقف برای سوخت گیری یک امر کاملا طبیعی است اما زمان و مکان آن می تواند بسیار حائز اهمیت باشد بويژه اگر راننده یک زن تنها باشد. در این جا یکسری نکات مهم است که باید قبل از سوخت گیری در نظر داشته باشید چرا که این نکات برای حفظ ایمنی شما در نظر گرفته شده است.

۵ نکته مهم قبل از سوخت‌گیری ماشین توسط بانوان که باید بدانند

سوخت گیری

سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی زاده سرچشمه: هر گاه چراغ هشدار وسیله نقلیه تان روشن شد این درست همان زمانی است که باید به خودروی خود سوخت برسانید. توقف برای سوخت گیری یک امر کاملا طبیعی است اما زمان و مکان آن می تواند بسیار حائز اهمیت باشد بویژه اگر راننده یک زن تنها باشد. در این جا یکسری نکات مهم است که باید قبل از سوخت گیری در نظر داشته باشید چرا که این نکات برای حفظ ایمنی شما در نظر گرفته شده است.

همانطور که می دانید اکثر پمپ بنزین ها و ایستگاه های گاز در خارج از شهر واقع شده اند شاید هم شما توجه کرده باشید که تعداد ایستگاه های سوخت رسانی خارج از شهر خیلی بیشتر از ایستگاه های داخل شهری است. این بیشتر به خاطر ایمنی و شرایط ترافیکی است که ممکن است از طریق ایستگاه های سوخت رسانی خودرو ایجاد شود. شاید برای اکثر مردم بنزین و گاز زدن یک امر کاملا طبیعی و پیش پا افتاده باشد اما پیروی نکردن یکسری اصول حیاتی شاید جان و مال شان را تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه این گزارش شما را با 5 نکته مهم که قبل از سوخت گیری ماشین باید بدانید آشنا می کنیم.

۱۳ ترفند ساده برای کاهش مصرف سوخت خودرو اینجا بخوانید

۱. در صورت امکان در روشنایی روز اقدام به سوخت گیری کنید

معمولا اکثر خلاف ها و نا امنی هایی که ایجاد می شود در پناه تاریکی شب صورت می گیرد. اگر قصد سوخت زدن به خودروی خود را دارید ترجیحا با یک همراه این کار را انجام دهید شاید کسانی از توقف خودروی شما در یک جای پرت از تنها بودنتان سوء استفاده کنند اگر به هر دلیلی مجبور شدید که دیر وقت و در پاسی از شب سوخت گیری کنید یک همراه با خود داشته باشید. سعی کنید به محض اینکه با چراغ هشدار خالی شدن باک سوخت خودروی خود روبرو شدید سریعا اقدام به سوخت گیری کنید.

۲. به دنبال ایستگاه هایی باشید که به اندازه کافی روشنایی دارند

اگر هنگام شب در خارج از شهر به اندازه کافی فرصت دارید تا به مسیر خود ادامه بدهید سعی کنید دنبال ایستگاه های سوخت رسانی باشید که دارای روشنایی کافی باشند تا با خیال آسوده تر باک خودروی خود را پر کنید. به هیچ وجه در هنگام شب به دنبال ایستگاه های که در مکان های پرت و دور از جاده هستند نروید چنین مکان هایی می توانند در هنگام تاریکی شب خطراتی را به دنبال داشته باشند. البته گاهی اوقات ممکن است چاره ای نداشته باشید و مجبور می شوید به ایستگا های سوخت رسانی بروید که به اندازه کافی روشنایی ندارند در چنین شرایطی احساس ناخوشایند خود را کنترل کنید و به فکر آن باشید که خیلی زود کارتان تمام می شود و می توانید به ادامه مسیر بپردازید.

۳. در هنگام سوخت گیری ماشین تان را قفل کنید

وقتی برای سوخت گیری کردن وارد جایگاهی می شوید این تصور را نداشته باشید چون جایگاه بنزین است پس هیچ خطری شما را تهدید نمی کند برخی سارقین چنین فرصت هایی را برای دزدیدن ماشین و وسایل شخصی تان را از دست نمی دهند و منتظر چنین فرصت هایی هستند. بهترین کار برای اینکه از دست سارقین خودرو در امان باشید این است که تا زمانی که سوخت گیری تان به پایان نرسیده است قفل در خودروی تان را باز نکنید. قفل و خاموش کردن خودرو یک راه پیشگیری کاملا مناسبی است. در ضمن اگر شخص و یا بچه ای هنگام سوخت گیری با شما است در صورت لزم از او بخواهید تا از ماشین پیاده شود این کار به نفع مسافر نیزاست. اگر در چنین مکان هایی شخصی از شما خواست تا مسیری را با شما همراه شود عذرش را بخواهید حتی اگر شخص مورد نظر زن باشد.

۴. وسایل شخصی را به همراه خود داشته باشید

وقتی برای سوخت گیری در یک ایستگاه توقف کردید وسایل شخصی خود را به همراه داشته باشید در صورت امکان، موبایل و کیف دستی را حتما به همراه داشته باشید و به هیچ وجه آنها را درون خودرو به حال خود رها نکنید این کار را حتی برای چند لحظه هم انجام ندهید. در ضمن از بالا بودن و قفل بودن شیشه های ماشین خود اطمینان حاصل کنید. نگاه کردن به اطرف برای سنجش اوضاع، کار خوب و زیرکانی‌ای است. این کار باعث می شود اگر شخصی قصد سرقت از شما را داشته باشد ممکن است با این عمل شما از کار خود منصرف شود. رفتن به پمپ بنزین های شلوغ راه خوبی است تا از شر سارقین و افراد خرابکار در امان باشید. یاداتان باشد که مسئولین جایگاه سوخت رسانی هیچ گونه مسئولیتی در قبال به سرقت رفت وسایل شما توسط افراد ناشناس، را ندارند.

اینجا بخوانید: 6 نکته‌ای که مصرف سوخت در سفر عید را کاهش می‌دهد +عکس

۵. در باک سوخت را خوب ببندید

بستن در باک سوخت یکی از ضروری ترین کارهایی است که پس از سوخت گیری باید انجام شود سوخت هایی مثل بنزین که فراریت بسیار بالایی دارند در صورتی که در درون مخزنی بدون در پوش قرار گیرند به راحتی بعد از مدتی بخار می شوند. برای خیلی از راننده ها پیش می آید که پس از سوخت گیری یا در باک را خوب نمی بندند و یا یادشان می رود تا آن را ببندند. اگر می خواهید هزینه های تبخیر شدن بنزین را نپردازید بهتر است پس از سوخت گیری از بسته بودن در باک مطمئن باشید.

نکاتی عمومی و مهم در مورد سوخت گیری خودرو

- قبل از ورود به جایگاه سوخت رسانی در مورد سمتی که می خواهید از آن طرف سوخت گیری کنید، را در نظر داشته باشید تا درون جایگاه دچار مشکل نشوید.

- باز کردن در باک را در نظر داشته باشید برخی خودروها در باک شان از داخل ماشین بصورت فشار یک دکمه و یا یک شاسی باز می شوند دانستن این مورد باعث می شود در پمپ بنزین دچار آشفتگی نشوید.

- قبل از سوخت گیری مطمئن باشید که به همراه خود پول داشته باشید در بسیاری از ایستگاه های سوخت رسانی پیش آمده است که راننده پس از سوخت گیری متوجه شده است که با خودش پولی ندارد. سوخت گیری کردن و نداشتن پول ممکن است شما را وارد یک مناقشه ناخواسته کند.

- اگر در مسیر خاصی هفتگی و یا ماهانه تردد می کنید آمار جایگاه های سوخت رسان را داشته باشید تا در صورت نیاز راحتر بتوانید خودتان را به جایگاه برسانید.

- در صورت امکان در روز های شلوغ، اللخصوص در ایام تعطیلات قبل از حرکت با باک پر راهی جاده شوید تا زمان زیادی را بخاطر ترافیک در جایگاه های سوخت بخاطر سوخت گیری از دست ندهید.

هیچ لزومی ندارد تا منتظر شوید چراغ هشدار دهنده سوخت خودروی تان روشن شود و بعد اقدام به سوختگیری کنید. شاید جایگاه سوختی را که در نظر دارید تعطیل باشد. در ضمن هر چقدر باک سوخت خودرو خالی تر باشد امکان جذب رسوبات توسط پمپ بنزین بالا می رود این کار به سیتم سوخت رسان خودروی شما آسیب جدی وارد می کند.

چگونه مصرف سوخت خودرو در زمستان را کاهش دهیم؟ اینجا بخوانید

نکات ایمنی مهم که نباید در هنگام و پس از سوخت گیری از یاد ببرید

- درهنگام سوخت گیری مطمئن باشید که ماشین تان خاموش است.

- هرگز از تلفن همراه خود در نزدیکی یک نازل بنزین استفاده نکنید.

- در صورت هرگونه حادثه در پمپ بنزین و ایستگاه های سوخت رسان به آتش نشانی و پلیس اطلاع رسانی کنید.

- در هنگام پرداخت پول حواستان به ماشینتان باشد و حتما در آن را قفل کنید.

منبع: wikihow

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت