۱۲ فرمول طلایی برای یادگیری ریاضی

کد خبر: 728238

اگر شما درون یک گروه مطالعه هستید، سعی کنید از یکدیگر امتحان بگیرید و یا از یکی از اعضای خانواده و یا دوستان خود بخواهید تا از شما در مورد سوالات ریاضی امتحان بگیرد. هر وقت که می‌خواهید به صورت آزمایشی امتحان بدهید، سعی کنید شبیه سازی واقعی صحنه امتحان را رعایت کنید.

۱۲ فرمول طلایی برای یادگیری ریاضی
سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی زاده سرچشمه: فهمیدن درس ریاضی فقط با تمرینات مستمر میسر می‌شود، از این رو معلمان این درس برای دانش‌آموزان مسائل زیاد و تکالیف خسته کننده، اختصاص می‌دهند. بسیاری از مردم سعی می‌کنند با حفظ کردن فرمول‌ها و معادلات ریاضی به سبک خواندن کتاب تاریخ آن را حفظ کنند. این درحالی است که فهمیدن و دانستن فرمول‌ها و معادلات ریاضی برای حل مسائل بسیار مهم است. اگر می‌خواهید در فراگیری درس ریاضی دچار مشکل نشوید، باید با شروع کلاس‌ها شما هم حضور مستمر داشته باشید و به کمک معلم‌تان تمرین و حل مسائل مختلف را پیش ببرید و اگر در حین درس با مشکلی روبه رو شدید، از معلم خود کمک بگیرید. به هیچ وجه در سر درس ریاضی از پرسیدن سوال اجتناب نکنید و تا مطمئن نشدید که به جواب سوال خود رسیده‌اید، وارد بحث جدید نشوید.
چگونه خود را برای امتحانات ریاضی آماده کنیم
آماده شدن برای امتحان
۱. نگاه کردن به یادداشت‌های کلاس در خانه
وقتی بعد از مدرسه به خانه برگشتید، سعی کنید روزانه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به مطالعه آن چیزی که در مدرسه آموخته‌اید، بپردازید. یادداشت‌های سر کلاس خود را به شیوه‌ای نگاه کنید که انگار شب امتحان است. این دیدگاه باعث می‌شود که با دقت بیشتری مسائل را بررسی کنید. همچنین توجه ویژه به مثال‌های معلم، این امکان را به شما می‌دهد تا آن را تجزیه و تحلیل کرده و شیوه درست حل کردن آن را با فرم خاص بیاموزید.
۲. به فکر راه حل‌های متفاوت برای تکالیف خود باشید
فرض کنید معلمتان عددهای فرد را برای تکالیف شب شما اختصاص داده است، اما جواب‌هایی که در انتهای کتاب است، پاسخ‌هایشان اعداد صحیح هستند. سعی کنید، روی این گونه مسائل که شما را گیج می‌کند، بیشتر کار کنید. سپس پاسخ‌های خود را بررسی کنید تا نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنید. از معلم خود درباره دروسی که آنلاین ارئه می‌شود، بپرسید. اگر شما یک وب سایت آنلاین در اختیار داشته باشید، به کمک آنها می‌توانید به آزمون ها و موارد آموزشی بیشتری دسترسی داشته باشید.
۳. به یک گروه مطالعه بپیوندید
افراد مختلف مفاهیم و مسائل را با دید متفاوتی می‌بینند. شاید آن چیزی از مسئله که فهمش برای شما دشوار است، برای شخص دیگر بسیار آسان باشد و این قضیه می‌تواند بلعکس نیز باشد. اگر می‌بینید در تیمی که برای یادگیری تشکیل داده‌اید، هیچکدام‌تان یک مسئله خاص را درک نکرده‌اید، می‌توانید از معلم خود کمک بگیرید. شما می‌توانید با دوستان خود هماهنگ باشید و سعی کنید هفته‌ای یک الی دو بار و برای حل برخی مسائل مشکل، با هم در ارتباط باشید. این ارتباط می‌تواند رودر رو، تلفنی و یا به وسیله چت کردن باشد.
بیشتر بخوانید: چرا فرزندتان در درس ریاضی ضعیف است؟
۴. صحنه امتحان را قبل از امتحان واقعی تجربه کنید
اگر شما درون یک گروه مطالعه هستید، سعی کنید از یکدیگر امتحان بگیرید و یا از یکی از اعضای خانواده و یا دوستان خود بخواهید تا از شما در مورد سوالات ریاضی امتحان بگیرد. هر وقت که می‌خواهید به صورت آزمایشی امتحان بدهید، سعی کنید شبیه سازی واقعی صحنه امتحان را رعایت کنید. به طور مثال برای خود محدویت زمانی تعیین کنید. به یاد داشته باشید، هر چقدر تمرینات و این گونه امتحانات را بیشتر تجربه کنید، آمادگی بیشتری برای امتحان واقعی را خواهید داشت.
۵. در هنگام مطالعه برای خود پاداش تعیین کنید
به یاد داشته باشید؛ پس از چند ساعت مطالعه، شما شایسته استراحت هستنید. سعی کنید، پس از یک مطالعه سخت، برای خود تفریحی را درنظر بگیرید که به آن علاقه‌مند هستید. این کار باعث می‌شود تا برای مطالعه بعدی آمادگی کافی داشته باشید و محیط مطالعه برای شما دلگیر و کسل کننده نباشد. به عنوان مثال؛ شما می‌توانید یک تکه شکلات خوشمزه و یا دوچرخه سواری را به عنوان پاداش درنظر بگیرید و یا به مدت 2۲۰ دقیقه به بازی‌ای که علاقه دارید، بپردازید. در این گونه مواقع می‌توانید به هر فعالیتی که بیشترین لذت و کمترین زحمت را برای شما دارد، بپردازید.
۶. استراحت کنید و درست قبل از امتحان یک غذای سبک بخورید
در شب امتحان ریاضی به خودتان فشار نیاورید. خواب کافی برای شب قبل از امتحان را از دست ندهید. اگر امتحان‌تان در نوبت صبح است یک وعده صبحانه کامل را از دست ندهید و اگر نوبت امتحان‌تان بعد از ظهر است، ناهار را از دست ندهید. سعی کنید از یک میان وعده سبک مانند بادام، قبل از امتحان برای رساندن انرژی به مغز خود استفاده کنید. این میان وعده می‌تواند از دیگر خشکبار و یا حتی میوه‌ها باشد.
۱۲ فرمول کاربردی برای یادگیری درس ریاضی
رفتن مرتب و سر وقت به کلاس
۷. حضور مستمر در کلاس را از دست ندهید
توجه داشته باشید؛ حضور در کلاس نشانه آن است که نیمی از راه آموختن را پیموده‌اید. بنابراین توجه و گوش دادن سر کلاس برای یادگیری لازم و ضروری است. دیدن شیوه حل مسائل ریاضی، برای فهمیدن هرچه بهتر درس ریاضی به کمک‌تان می‌آید. هر گونه مشکلی را که در فهمیدن مسائل ریاضی دارید، با معلم خود درمیان بگذارید. تکیه بر یادداشت‌های خودتان بهتر از کتاب درسی می‌تواند می‌تواند به کمک‌تان بیاید. برای پیدا کردن جواب مسائل به درس متکی نباشید. سوال‌هایی که معلم‌تان برای فهمیدن مسائل ریاضی می‌کند، روشی بسیار عالی برای فراگیری درس ریاضی است.
بیشتر بخوانید: ژن ریاضی وجود ندارد!
۸. قبل از شروع امتحان از معلم خود سوال بپرسید
در بعضی از مواقع معلم‌ها درباره شیوه امتحان گرفتنشان چیزهایی به دانش آموزان‌شان می‌گویند. این درست می‌تواند همان کدی باشد که شما با آن مشکل دارید. این راهنمایی به شما کمک می‌کند تا به فکر جواب مسئله‌ای که با آن مشکل دارید، بیافتید. سوالات شما نشانه پیگیر بودنتان نسبت به مسائل درسی است، از این گزینه نهایت استفاده را ببرید. سعی کنید، هر شب یادداشت‌هایی که سر کلاس نوشته‌اید، را نگاه کنید و برای هر سوال یک سوال جدید طراحی کنید. شما می‌توانید برای توضیح بیشتر این گونه سوال‌ها از معلم خود نیز کمک بگیرید.
۹. متن سوال را به خوبی بخوانید
سوال‌های مربوط به ریاضی را جدی بگیرید، چرا که فهمیدن سوال به شما کمک می‌کند تا مسئله را راحت‌تر حل کنید. پس توجه داشته باشید، سوالات ریاضی را به خوبی مطالعه کنید و سپس به فکر آنچه که از شما خواسته شده، باشید. درک سوالات کتاب‌های درسی مخصوصا درس‌هایی که دارای فرمول و معادلات هستند، بسیار حائز اهمیت است. شما نباید به فکر جواب‌هایی باشید که در ذهنتان است، بلکه به فکر آنچه که طراح سوال از شما می‌خواهد، باشید. پرسیدن از شیوه سوال، برای فهمیدن مسئله، می‌تواند به شما برای رسیدن به جواب کمک فراوانی کند.
۱۲ فرمول کاربردی برای یادگیری درس ریاضی
هر روز مطالعه داشته باشید
۱۰. مطالعه در اسرع وقت را از دست ندهید
با شروع کلاس‌ها مطالعه آن را هر شب انجام دهید. سعی کنید یادداشت‌هایی را که سر کلاس نوشته‌اید، حتما بخوانید. این کار به شما این امکان را می‌دهد تا در فاصله زمانی کم مسئله‌ای که تازه فراگرفته‌اید را بهتر درک کنید. اگر زمان کافی برای بررسی مطالب خود داشته باشید، در درک مسائل شتاب بیشتری خواهید داشت. این کار اگر تدریجی و پشت هم باشد، بیشتر کارایی دارد. علاوه بر این، شما می‌توانید نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و در صورت لزوم از معلم و یا دوستان خود کمک بیشتری دریافت کنید.
بیشتر بخوانید: معادله ترس از ریاضی حل خواهد شد
۱۱. آیا با مسائل مشکلی دارید؟
معلم‌ها معمولا سر کلاس مسئلی را حل می‌کنند که اکثر دانش آموزان با آن مشکل دارند و آن مسئله از همه مهمتر و مفیدتر است. توجه داشته باشید که اینگونه مسائل با سوالات امتحانی شباهت‌های زیادی دارند. بنابراین انجام تکالیف روزانه می‌تواند شما را برای آزمون نهایی آماده‌تر کند. البته شما نباید نسبت به روش‌ها و دیگر مسائلی که معلم‌تان وقت درس دادن آن را ندارد، بی خیال باشید. توجه داشته باشید، محدودیت زمانی به معلمتان چنین اجازه‌ای نمی‌دهد که یک معادله و یا فرمول را در با انواع مثال‌ها مختلف سر کلاس ارائه حل کند. شما می‌توانید از پاسخ‌های کتاب برای رسیدن به جواب تکالیف خود کمک بگیرید، به شرط آنکه اول خودتان برای رسیدن به جواب تلاش کنید. در صورت نرسیدن به جواب درست، می‌توانید از آن نیز کمک بگیرید. این کار نقطه ضعف‌تان را نمایان می‌کند. تمام تمریناتی را که در طول شب انجام می‌دهید را نزد خود نگاه دارید و از آنها برای مطالعه به عنوان روش‌های آزمون استفاده کنید. تکالیف هم‌کلاسی‌های خود را به در صورت امکان کپی نکنید.
۱۲. کارایی فرمول را درک کنید
به طور معمول مفید است، بدانید که چگونه یک فرمول مشتق شده است و صرفا به خاطر آن باید حفظ شود. یادآوری اولین گام خوب است، اما احساس اینکه چگونه یک فرمول می‌تواند برای رسیدن به جواب به کمک‌تان بیاید، بسیار مهم‌تر است. شما برای شروع کار باید با خود فرمول آشنا شوید. این کار مستلزم خواندن زبان فرمول است که هر کدام از اجزای آن چه کاری را برعهده دارند. این کار به شما کمک می‌کند تا فرمول‌ها را راحت تر حفظ کنید و بکارگیری آن نیز برایتان آسان‌تر می‌شود. به عنوان مثال؛ شما می‌توانید به سادگی مجموع یک زاویه داخلی مثلث را حفظ کنید که همیشه با ۱۸۰ درجه اضافه می‌شود. با این حال، آیا می‌توانید با این فرمول، دیگر مشکلات ریاضی، مثل پیدا کردن زاویه ناشناخته در شش ضلعی را نیز حل کنید؟ امتحان کردن فرمول‌ها در مسائل مختلف می‌تواند خلاقیت شما را بالا ببرد و همچنین شما را برای هرچه بهتر آموختن مسائل ریاضی ترغیب کند.
منبع: wkihow
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد