۱۵ اشتباه رایج در زمان لاک زدن

کد خبر: 720294

قبل از لاک زدن باید با استفاده از یک تکه پنبه که در لاک پاک کن خیس خورده است، سطح ناخن را تمیز کنید. چربی موجود در لوسیون‌ها مانع چسبیدن لاک به ناخن می‌شود.

۱۵ اشتباه رایج در زمان لاک زدن
سرویس سبک زندگی فردا: لاک زدن نیز راهکار خودش را دارد به همین دلیل است که زمانی که در سالن‌های زیبایی ناخن‌هایتان را طراحی می‌کنید از ماندگاری بیشتری نسبت به زمانی که خودتان در خانه لاک می‌زنید دارد. به نقل از مشروح همه ما می‌دانیم که لاک زدن ناخن‌های خودمان کار آسانی نیست و معمولاً نتیجه کار تمیز و بی نقص از آب در نمی‌آید. دلیل این مسئله، فقط مهارت نداشتن نیست بلکه نکاتی است که با رعایت کردن آن‌ها خواهیم توانست به خوبی آرایشگر‌ها لاک بزنیم. در این مطلب مواردی را که باعث می‌شود لاک‌های دست و پایتان زیباتر و بادوام‌تر باشد را برایتان آورده‌ایم.
اشتباهات رایج در زمان لاک زدن
۱. آماده نکردن سطخ ناخن‌ها قبل از لاک زدن باید با استفاده از یک تکه پنبه که در لاک پاک کن خیس خورده است، سطح ناخن را تمیز کنید. چربی موجود در لوسیون‌ها مانع چسبیدن لاک به ناخن می‌شود. لاک پاک کنی که دارای استون خالص است، سبب می‌شود سریع‌تر از شر مواد باقی مانده راحت شوید، اما گر خیلی ناخن شما را خشک می‌کند از یک پاک کننده بدون استون استفاده کنید. ۲. گرفتن دوش آب گرم پس از لاک زدن هیچ وقت فورا پس از لاک زدن دوش نگیرید. به لاک ناخن خود وقت دهید تا کامل جا بگیرد. بدتر از آن، این می‌تواند باشد که آن را در معرض گرما و بخار آب داغ قرار دهید. بهتر است بعد از هر بار لاک زدن به ناخن‌ها تا یک ساعت منتظر بمانید تا خشک شود و سپس اگر می‌خواهید استحمام کنید. ۳. رفتن به رختخواب پس از لاک زدن اگرچه ممکن است به نظر برسد که لاک ناخن پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خشک می‌شود، ولی درواقع خشک شدن لاک ناخن ۲۴ ساعت کامل طول می‌کشید. یکی از راه هایی که وجود دارد تا لاک ناخن را سریع‌تر خشک کنید، این است که یک دقیقه بعد از لاک زدن، ناخن‌ها را زیر آب یخ بگیرید تا لاک ناخن شما سریع‌تر خشک شود. این کار را برای سه دقیقه انجام دهید. مراقب باشید که آب را مستقیم روی لاک نگیرید؛ چرا که باعث لک افتادن روی لاک می‌شود.
۴. لاک نزدن قسمت انتهایی ناخن
لاک نزدن قسمت بالایی ناخن نه تن‌ها از درخشندگی مانیکور می‌کاهد، بلکه طول عمر مانیکور را نیز کاهش می‌دهد. شما همچنین می‌توانید یک لایه اضافی لاک به قسمت انتهایی ناخن اضافه کنید تا طول عمر لاک ناخن تان را بالا ببرید. ۵. لاک نزدن قسمت ابتدایی ناخن لاک زدن قسمت ابتدایی ناخن باعث صافی سطح ناخن و پرداخت بهتر لاک تا انت‌ها می‌شود. همچنین چسبندگی لاک را روی ناخن بهتر انجام می‌دهد و از دانه دانه شدن لاک روی ناخن جلوگیری می‌کند. این کار زمان زیادی می‌برد، ولی ارزشش را دارد. ۶. ایجاد لایه ضخیم لاک روی ناخن بعضی مواقع برای روشن‌تر کردن رنگ لاک روی ناخن، ما چند بار عمل لاک زدن را انجام می‌دهیم، اما در این مواقع صبر کردن یک عامل کلیدی است. هرچقدر که لایه‌های لاک نازک‌تر باشد، نتیجه کار کیفیت بهتری خواهدداشت. ضخیم بودن لایه‌های لاک، نتیجه عکس دارد، زیرا اجازه نمی‌دهد که ناخن‌ها به خوبی خشک شود و لک می‌شود و مراحل کار را خراب می‌کند. شما می‌توانید یک لایه نازک لاک بزنید و دو دقیقه صبر کنید تا خشک شود. همچنین اگر لاک ضخیم بزنید، ممکن است لاک به قسمت اتصال پوست و ناخن نفوذ کند که برای تمیز کردن آن وقت زیادی باید صرف کنید. ۷. لاک زدن با یک بار کشیدن برس لاک اگر قرار باشد یک تکنیک از سالن‌های زیبایی و مانیکوریست‌های حرفه‌ای یاد بگیرید، آن این است که آن‌ها برس لاک را سه تا چهار بار روی ناخن می‌کشند یک بار کشیدن لاک باعث می‌شود که گوشه‌های ناخن لاک نخورده باقی بماند و طوری به نظر برسد که انگار ناخن‌هایتان را لاک نزده‌اید. همچنین رنگ لاک تان خیلی زود از بین می‌رود.
۸. لاک زدن ناخن‌ها زمانی که کثیف هستند
وقت ناخن‌هاتان روغنی یا چرب است، از لاک زدند خودداری کنید؛ چرا که لاک روی سطح چرب و روغنی نمی‌چسبد و به راحتی کنده می‌شود. سطح ناخن را بسیار تمیز کنید. هر اثری از گرد و خاک، رطوبت یا ذرات باقی مانده از سوهان کشیدن، مانع چسبیدن لاک جدید به ناخن می‌شود. پس ابتدا سطح ناخن را با محلول‌های پاک کننده چربی، پاک کنید و سپس ناخن‌های خود را لاک بزنید. برای قدرت ماندگاری بیشتر، یک مسواک کهنه را آغشته به صابون دست کنید و از آن برای پاک کردن گوشه‌ها و زیر ناخن ها- جایی که چربی ممکن است پنهان شده باشد- استفاده کنید. ۹. صرف نظر از یک لایه پایه یک لایه پایه در زیر لاک اصلی باعث می‌شود لاک روی ناخن محکم بچسبد. به علاوه یک لایه پایه بهتر از خود لاک به ناخن می‌چسبد. این لایه پایه بهتر از خود لاک به ناخن می‌چسبد. این لایه نرم و چسبنده است، بنابراین می‌تواند با ناخن‌های شما منبسط و منقبض شود و به چسبیدن و ماندگاری رنگ کمک کند. ۱۰. صرف نظر از یک لایه پوشاننده در پایان کار زمانی که ناخن خود را لاک زدید، سطح آن را با یک لایه پوشاننده که به آهستگی خشک می‌شود، بپوشانید. استفاده از انواع که سریع خشک می‌شود وسوسه کننده است، اما با وجود سرعت در کار، شما حفاظت و استحکام را از دست می‌دهید. یک لایه پوشاننده که دیر خشک می‌شود، باعث می‌شود در پایان کار لاک شما سخت‌تر و مقاوم‌تر باشد. لایه‌ای که سریع خشک می‌شود را برای چند روز بعد جهت اصلاح پس از مانیکور استفاده کنید. ۱۱. عدم مراقبت و نگهداری شاید امری بدیهی به نظر برسد، اما بد نیست یادآوری کنیم که اگر قصد دارید با ناخن‌های لاک زده خود قابلمه و ماهیتابه بسابید، حتما دستکش پلاستیکی دست کنید. همچنین این توصیه برای هر فعالیت دیگری که ممکن است منجر به پوسته پوسته شدن و خراشیدن لاک ناخن‌های شما شود نیز صدق می‌کند. یک روز در میان، یک لایه پوشاننده که زود خشک می‌شود را روی لاک خود بزنید تا ماندگاری لاک شما بیشتر و همچنین براق‌تر شود. برای حفظ رطوبت ناخن‌های خود نیز یک روز در میان روی سطح ناخن‌ها و کوتیکول‌های آن روغن زده و از مقدار زیادی کرم دست استفاده کنید.
۱۲. لاک زدن قبل از مانیکور
وقتی لاک به جز سطح ناخن، به پوست اطراف آن هم زده شود، اصلا تصویر زیبایی را به نمایش نمی‌گذارد. سعی کنید قبل از لاک زدن، کوتیکول را حتما مرتب کنید و دقت کنید که لاک از خط سطح ناخن بیرون نزند. ۱۳. لاک زدن قبل از مانیکور وقتی لاک به جز سطح ناخن، به پوست اطراف آن هم زده شود، اصلا تصویر زیبایی را به نمایش نمی‌گذارد. سعی کنید قبل از لاک زدن، کوتیکول را حتما مرتب کنید و دقت کنید که لاک از خط سطح ناخن بیرون نزند. ۱۴. خوابیدن پس از لاک زدن اگر چه اینطور به نظر می‌رسد که لاک هایتان در عرض ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خشک می‌شوند، اما در واقع ۱ ساعتی زمان لازم است تا این اتفاق بیافتد. یکی از راههایی که به سریع خشک شدن لاک هایتان کمک می‌کند این است که دست هایتان را زیر آب سرد بگیرید. البته حواس تان باشد که آب را به طور مستقیم روی ناخن هایتان نپاشید، زیرا فشار آب ممکن است که لاک تان را خراب کند. ۱۵. استفاده نکردن از لاک بی رنگ
توصیه می‌شود که پس از لاک زدن، یک لاک بی رنگ بردارید و آن را روی ناخن هایتان بزنید. در این صورت نه تنها رنگ لاک تان براق‌تر می‌شود بلکه دوام بالاتری نیز خواهد داشت.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت