۴ تکنیک برای پیشگیری از تیره و تار شدن رابطه با همسر

کد خبر: 715652

تاکید می‌شود که نکات ارائه‌شده باید به صورت همیشگی و دائم مورد استفاده قرار گیرند تا اثربخشی‌شان نیز دائم باشد. همان‌طور که مرتب مسواک می‌زنید یا سر ساعت خاصی غذا می‌خورید، باید اطلاعات دریافتی خود را هم به طور دائم استفاده کنید

۴ تکنیک برای پیشگیری از تیره و تار شدن رابطه با همسر
سرویس سبک زندگی فردا: اگر رابطه بین شما و همسرتان تیره و تار شده، بی‌شک این امر به مرور اتفاق افتاده است و اگر قرار باشد این رابطه بهبود یابد و بهتر شود، باید صبور باشید و به مرور این رابطه را درست کنید. معمولا بعضی از افراد وقتی به مشاوره می‌روند، از متخصصان انتظار معجزه دارند و می‌خواهند رابطه‌ای که در طی چند سال کم‌کم خراب شده است در مدت بسیار کوتاهی بهبود یابد. درحالی که چند نکته قابل توجه در این مساله وجود دارد که نسرین ابراهیم‌زاده، به این نکته‌ها اشاره می‌کند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سلامانه می‌خوانیم.
تکنیک‌های برای پیشگیری از بد شدن رابطه با همسر
نکته اول: نکته حائز اهمیت این است که مشاوران معجزه‌گر نیستند و نمی‌توانند جادو کنند. مثلا با چند کلمه و ورد، معجزه‌ای را رقم بزنند. بلکه در فرآیند مشاوره، مشاوران کمک می‌کنند تا مراجعین اطلاعات جامع‌تری را کسب کنند و بتوانند از این اطلاعات در جهت بهبود روابط و زندگی خود استفاده کنند. بنابراین نقش خود مراجعین بسیار مهم‌تر است و تا زمانی که مراجع خودش نخواهد و تلاش نکند، امکان ندارد اتفاق خاصی رخ دهد. حتی بهترین تکنیک‌ها و مشاوره‌ها هم کارساز نخواهند بود. تنها راه موفقیت در جهت تغییر و بهبود روابط، خواستن و تلاش کردن است. از طرفی باید صبور بود تا کم‌کم مشکلات مرتفع شوند.
نکته دوم: در بسیاری از موارد دیده شده است که مراجعین برای مدت کوتاهی از تکنیک‌ها و راهبردهای ارائه‌شده استفاده می‌کنند و نتیجه هم می‌بینند ولی دوباره به مرور زمان رعایت این تکنیک‌ها را فراموش می‌کنند و به روال قبل برمی‌گردند. تاکید می‌شود که نکات ارائه‌شده باید به صورت همیشگی و دائم مورد استفاده قرار گیرند تا اثربخشی‌شان نیز دائم باشد. همان‌طور که مرتب مسواک می‌زنید یا سر ساعت خاصی غذا می‌خورید، باید اطلاعات دریافتی خود را هم به طور دائم استفاده کنید تا در اثر تکرار به صورت مهارت‌های روتین برایتان درآیند و به قول معروف شل‌کن سفت‌کن نباید باشد. باید جزء عادت‌های مثبت قرار گیرند.
نکته سوم: بعضی مراجعین نیز بسیار عجول هستند و انتظار دارند یک رابطه خراب در مدت بسیار کوتاهی با تغییر کوتاه‌مدت آنها خوب شود. مثلا دو هفته خوب رفتار می‌کنند و بعد می‌گویند هیچ تاثیری نداشته است. شما باید مرحله اعتمادسازی را به مرور زمان و مداوم انجام دهید تا هر دو طرف به یکدیگر بتوانند اعتماد کنند و باور کنند که تغییرات عمیق و پایدار هستند.
نکته چهارم: باز هم تاکید می‌شود: در فرآیند مشاوره، نقش زوجین مهم‌تر است و باید با صبر و حوصله و به صورت مداوم رفتارهای مثبت را انجام داد تا به تدریج رابطه ترمیم شود و نتیجه حاصل شود. نقش زمان در کنار تلاش و خواسته شما اهمیت بسزایی دارد. یک رابطه معیوب بی‌شک برای اصلاح شدن نیاز به زمان دارد. بنابراین ناامید نشوید و رفتارهای مثبت را ادامه دهید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت