اگر جویای کارید این اشتباهات را مرتکب نشوید

کد خبر: 710703

امروزه با افزایش جمعیت فرصت‌های شغلی و نیاز بازار به نیروی کار افزایش یافته است، اما برای پیدا کردن شغل و کار خوب ممکن است یکسری از اشتباهات رایج مانع دست یابی به یک فرصت شغلی شود و حتی زمانی هم که تجربه اندک و یا مهارت و توانایی وجود دارد بازهم نتوانیم به یک شغل خوب دست پیدا کنیم.

سرویس سبک زندگی فردا: امروزه با افزایش جمعیت فرصت‌های شغلی و نیاز بازار به نیروی کار افزایش یافته است، اما برای پیدا کردن شغل و کار خوب ممکن است یکسری از اشتباهات رایج مانع دست یابی به یک فرصت شغلی شود و حتی زمانی هم که تجربه اندک و یا مهارت و توانایی وجود دارد بازهم نتوانیم به یک شغل خوب دست پیدا کنیم. این اشتباهات معمولا رایج هستند، اما با راهکار‌های مناسب می‌توان از آن‌ها اجتناب نمود. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت باروت می خوانیم.
۱- نداشتن هدف. چیزی که هنگام کاریابی بیش از همه باید به آن توجه کنید هدف است. وقتی که برای پیدا کردن کار هدف داشته باشیم و برای آن برنامه ریزی کنیم بهتر می‌توانیم به یک شغل خوب دست پیدا کنیم. همیشه کارفرمایان به هدف کارمندان از انجام کار و فعالیت توجه میکنند بنابراین اگر برای آینده‌ی کار خود و انتخاب یک شغل هدف نداشته باشید حتی پیدا کردن کار نیز با مشکل مواجه می شود. ۲- هدف شغلی خود را خیلی وسیع در نظر نگیرید. در مراحل اولیه یافتن شغل و تلاش برای استخدام، ممکن است موجب شود که شما به همه آگهی‌های استخدامی توجه کرده و با آن‌ها تماس بگیرید. ثبت نام در موسسات کاریابی بدون دانستن مسیری که می‌خواهید دنبال کنید، کمک موثری به شما نمی‌کند. برای رسیدن به نتیجه مطلوب، وقت کافی برای مشخص کردن آنچه واقعا می‌خواهید و شناسایی فرصت‌های مربوط به آن اختصاص دهید. آن دسته از سایت‌های استخدام و کاریابی یا روزنامه‌هایی راکه اطلاعات بیشتری از شغل و کارفرما ارائه می‌دهند را در اولویت جستجو قرار دهید. ۳- استفاده از منابع محدود کاریابی. برای کار پیدا کردن سعی کنید روزانه آگهی‌های روزنامه‌های مختلف، آگهی‌های موجود در اینترنت و وب سایت‌های کاریابی را مورد بررسی قرار دهید. چون ممکن است یک فرصت کاری در یک آگهی روزنامه یا در سایتی در اینترنت درج شود و شما به دلیل اینکه فقط از یکسری از منابع استفاده می کنید دیگر فرصت‌ها را از دست بدهید. ۴- نداشتن یک رزومه‌ی خوب. رزومه‌ها نیاز به به روز شدن دارند. داشتن یک رزومه‌ی با کیفیت که به روز شده باشد و تمام نکات نگارشی در آن رعایت شده باشد برای یک شغل خوب مورد نیاز است. یک رزومه‌ی خوب باید دارای اطلاعات کاری و تجربیات باشد و همچنین از نظم کافی در نوشتن برخوردار باشد. ۵- ارسال رزومه‌های یکسان برای مشاغل مختلف. این روند که افراد رزومه‌های یکسانی را به مشاغل مختلف می‌فرستند مساله‌ای کاملا رایج شده است. این کار کاملا اشتباه است و به هیچ وجه بازخورد خوبی نخواهد داشت. رزومه خود را با توجه به شرح وظایف مورد نیاز در مشاغل مختلف هماهنگ و ارسال نمایید. مثلا اگر مهم‌ترین وظیفه در یک شغل، مدیریت تیمی است بهتر است سوابق خود را در زمینه مدیریت گروهی ارائه دهید. البته در نظر داشته باشید که رزومه خود را از مسائل کلیشه‌ای رها سازید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت