با ۸ بیماری شایع پوستی آشنا شوید

کد خبر: 698208

انواع آکنه و جوش صورت به دلایل مختلفی از جمله مشکلات هورمونی، رژیم نامناسب غذایی، قرارگیری در مکان‌های آلوده، استرس و مشکلاتی از این دست به وجود می‌آید.

با ۸ بیماری شایع پوستی آشنا شوید
سرویس سبک زندگی فردا : بیماری‌های پوستی از جمله شایع‌ترین بیماری‌ها در جهان است که حتی می‌تواند سبب مرگ انسان شود، پوست نقشی بسیار مهم برای مراقبت و سلامت انسان دارد از این رو باید کوچکترین مشکلات پوستی مورد توجه قرارگیرد. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
آشنایی با ۸ بیماری شایع پوستی
بیماری‌های پوستی می‌توانند بسیار خطرناک باشند، این بیماری‌ها حالت مسری یا غیر مسری دارند و به همین دلیل باید افراد به طور مرتب تحت مشاوره و کنترل متخصص برای بررسی وضعیت پوست خود قرار داشته باشند، بویژه اگر سابقه بیماری پوستی در خود یا اطرافیان واعضای خانواده خود را دارند. شایع‌ترین و مشهورترین بیماری‌های پوستی که در هر فردی می‌تواند بروز کند موارد زیر را می‌توان نام برد: سرطان‌های پوستی را بشناسید سرطان‌های شایع ملانوما و کارسینوم از جمله مرگبارترین بیماری‌های پوستی هستند که می‌توانند در صورت تاخیر در شناسایی و درمان بیماری با سرایت به سایر قسمت‌های بدن موجب مرگ بیمار شوند. عوامل دخیل در بروز آکنه و جوش صورت
انواع آکنه و جوش صورت به دلایل مختلفی از جمله مشکلات هورمونی، رژیم نامناسب غذایی، قرارگیری در مکان‌های آلوده، استرس و مشکلاتی از این دست به وجود می‌آید. آکنه‌ها معمولاً پس از دوران بلوغ به وجود می‌آیند، اما می‌توانند حالت مزمن نیز داشته باشند و تا سال‌ها فرد را درگیر کنند. آکنه علاوه بر درد می‌تواند بر اعتماد به نفس فرد تاثیر بگذارد به همین دلیل رسیدگی و درمان فوری آن ضروری است.
اگزمای پوستی، بیماری شایع در نوزادان
این بیماری نیز در دسته واکنش‌های آلرژیکی پوست قرار می‌گیرد و منشاء بیرونی دارد. اگزما می‌تواند بسیار شدید باشد و فرد به مراقبت‌های درمانی دائمی نیازداشته باشد. این بیماری در نوزدان بسیار شایع است و معمولاً به خاطر البسه، حسایت‌های پوستی و خوردن برخی مواد غذایی آلرژی زا ایجاد می‌شود.
پسوریازیس سیستم ایمنی بدن را درگیر می‌کند
پسوریازیس دردسته بیماری‌های خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به سلول‌های پوستی حمله می‌کند و سبب ایجاد لکه‌های پوستی قرمز و دردناک بر سطح پوست می‌شود. پسوریازیس می‌تواند بر چهره و بدن فرد اثر منفی بگذارد و ارتباط آن با برخی بیماری‌های مزمن اعضای بدن تایید شده است.
قارچ‌های پوستی با دارو بهبود می‌یابند
قارچ‌های پوستی می‌توانند به دلیل در معرض قرار گرفتن پوست با مواد آلوده و یا دارای قارچ ایجاد شوند، برخی از بیماری‌های پوستی حالت واگیر دارند. خوشبختانه بسیاری از بیماری‌های پوستی با استفاده از دارو، انجام آزمایش و مراقبت‌های درمانی بهبود پیدا می‌کنند.
وقتی آبله مرغان تبدیل به زونا می‌شود
بیماری آبله مرغان نیز منشاء ویروسی دارد و جوش‌های آب دار بر روی بدن ایجاد و فرد دچار تب و احساس خارش شدید می‌شود. این بیماری پس ازگذشت یک الی دوهفته در صورت انجام دقیق مراقبت‌های درمانی بهبود پیدا می‌کند. در کودکان معمولاً این بیماری شدید نیست، اما در سالمندان و افراد بزرگسال می‌تواند با تحت تاثیر قراردادن سیستم عصبی بدن آن‌ها به یک بیماری جدی و خطرناک به نام زونا تبدیل شود.
برص درمان قطعی ندارد بیماری برص نیز از سالیان دور وجود داشته و در دسته بیماری‌های خود ایمنی است، دراین بیماری سیستم ایمنی بدن با حمله به سلول‌های رنگدانه‌ای پوست باعث از بین رفتن رنگ آن‌ها می‌شود. افراد مبتلا به این بیماری رنگ پوست خود را به تدریج از دست می‌دهند. متاسفانه برای این بیماری درمان قطعی وجود ندارد، اما برخی دارو‌ها می‌تواند از رشد بیماری و از دست رفتن رنگدانه‌های پوستی تا حد زیادی جلوگیری کند. آفتاب سوختگی را در تابستان جدی بگیرید! آفتاب سوختگی یک عارضه شایع بویژه در فصول گرم سال است، افرادی که بدون استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و لباس مناسب مدت زمان زیادی در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند امکان دارد با مشکلاتی، چون قرمزی، التهاب، خارش، سوزش، زخم و تاول‌های پوستی مواجه شوند که نشان دهنده آفتاب سوختگی است. درمان آفتاب سوختگی با انواع دارو‌ها و کرم‌ها انجام می‌شود، اما نیاز به ممارست دارد، افرادی که دائماً دچار آفتاب سوختگی می‌شوند امکان دارد در آینده مبتلا به سرطان پوست شوند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت