۹ راهکار طلایی برای اینکه تا آخر ماه بی‌پول نشوید

کد خبر: 694965

یکی از راه‌های صرفه‌جویی در مصرف پول این است که یک هدف برای خود در نظر بگیرید. برای برنامه‌ریزی در صرفه جویی بهتر است اول روزهای تعطیل را در نظر بگیرید و این ایام را برای صرفه جویی در اولویت قرار داده و درباره هزینه‌های آن فکر کنید. سعی کنید ابتدا و انتهای یک ماه را برای برنامه ریزی خود در نظر بگیرید. سپس دریابید که چقدر طول می‌کشد تا بتوانید مقداری ذخیره کنید.

۹ راهکار طلایی برای اینکه تا آخر ماه بی‌پول نشوید
۸ روش ساده برای صرفه جویی در در مصرف پول
سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی‌زاده سرچشمه: گاهی اوقات سخت‌ترین کار برای صرفه‌ جویی در مصرف پول شروع این هدف است. به طور معمول پیدا کردن راه‌های ساده برای صرفه جویی در هزینه‌ها و نحوه‌‌ٔ استفاده از پس انداز و پیگیری اهداف مالی، کاری سخت و دشوار است. در این یادداشت سعی شده که شما را با روش‌های گام به گام و پیوسته در نحو‌هٔ مدیریت پس اندازتان آشنا کنیم تا با پیروی از آن بتوانید پس انداز قابل توجه‌ای نسبت به درآمدتان کسب کنید.
بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای بهبود اوضاع مالی
۱. هزینه‌های خود را ثبت کنید
اولین اقدام برای صرفه‌جویی در مصرف پول این است که تمامی هزینه‌های خود را یادداشت کنید. پیگیر تمام هزینه‌های خود باشید یعنی هرچیزی از گرفتن چای، روزنامه و هر چیز کوچک و یا بزرگی که خریداری می‌کنید و حتی اگر خیلی هم ناچیز باشد را در نظر بگیرید. هنگامی که تمام داده‌های خود را از؛ هزینه تمامی قبوض، وام‌ها و خریدهای خود را سازماندهی کنید. آنها را دسته بندی کرده و تمامی این هزینه‌ها را با استفاده از عابر بانک اعتباری خود پرداخت کنید. اگر هم آنلاین هستید این کار را با اینترنت انجام دهید و از صفحه پرداخت اسکرین شات داشته باشید. وقتی شما تمامی هزینه‌ها را دم دست دارید مدیریت شما در این زمینه قوی‌تر شده و کنترل شما روی پولتان بالا می‌رود.
بودجه
۲. برای خود بودجه در نظر بگیرید
وقتی شما از مصرف ماهانه خود مطلع می‌شوید، می‌توانید برای این هزینه‌ها، بودجه عملیاتی سازماندهی کنید. بودجه شما باید به نحوی باشد که تمامی خرج کرد ماهانه‌تان را در آن لحاظ کرده باشید. به‌نوحی که آخر ماه دچار کسری بودجه برای خود نشوید تا بخواهید از منابع دیگر این کسری را جبران کنید. پس در انتخاب بودجه ماهانه کاملا دقت کنید و مبلغی را برای حوادث پیش بینی نشده در نظر بگیرید. سعی کنید به مرور زمان با مطالعه خرج کرد خود میزان بودجه تعریف شده را به هزینه‌های مربوطه نزدیک کنید.
بیشتر بخوانید: چطور می‌توان پس‌انداز کرد؟
۳. برنامه‌ای برای صرفه جویی در هزینه‌ها تدارک ببینید
اکنون که شما برای خود بودجه ایجاد کرده‌اید برای پس‌انداز ماهانه خود نیز اقدام کنید. سعی کنید ۱۰ الی ۱۵ درصد درآمد خود را به عنوان پس انداز در نظر بگیرید. این در حالی است که هزینه شما خیلی بالا نباشد و گرنه این گزینه برای کسانی که هزینه‌هایشان زیاد است کارایی ندارد. برای چنین کسانی وقت آن رسیده است که به طور جدی روی مخارج خود فکر کنند، به طور مثال ملزومات غیر ضروری را کنار بگذارند؛ مانند سرگرمی و سفارش غذا از بیرون. در نظر داشته باشید که صرفه جویی در مصرف پول و کاهش هزینه‌ها‌ی ماهانه، ثابت شوند. در چنین مواقعی ایده‌ها را باهم ترکیب کرده‌ایم.
نکته: با توجه به صرفه جویی در هزینه‌های مشخص، مثل مصرف مواد غذایی، که به طور ثابت هر روز تکرار می‌شوند، این موارد می‌توانند پشتوانه خوبی برای پس انداز باشد.
پس انداز پول
۴. مواردی را برای ذخیره کردن در نظر بگیرید
یکی از راه‌های صرفه‌جویی در مصرف پول این است که یک هدف برای خود در نظر بگیرید. برای برنامه‌ریزی در صرفه جویی بهتر است اول روزهای تعطیل را در نظر بگیرید و این ایام را برای صرفه جویی در اولویت قرار داده و درباره هزینه‌های آن فکر کنید. سعی کنید ابتدا و انتهای یک ماه را برای برنامه ریزی خود در نظر بگیرید. سپس دریابید که چقدر طول می‌کشد تا بتوانید مقداری ذخیره کنید. شما برای فهمیدن این موضوع که چقدر هزینه و یا پس انداز می‌توانید در طول ماه داشته باشید نیاز به زمان دارید، پس صبور باشید. وقتی زمان مورد نظر فرا رسید دریابید چقدر طول می‌کشد تا بتوانید مقداری پول ذخیریه کنید.
بیشتر بخوانید: راه‌هایی ساده برای پولدار شدن
۵. پرداخت اولیه در یک خانه یا یک پروژه بازسازی
اگر شما برای بازنشستگی و یا تربیت فزندان خود پس انداز می‌کنید، در نظر داشته باشید که این پول باید در یک حساب بلند مدت سرمایه‌گذاری شود. بیاد داشته باشید که سرمایه گذاری با خطراتی همراه است و ممکن است پولتان را از دست بدهید. شما برای اینکه دچار این مشکل نشوید بهتر است پول خود را جایی سرمایه گذاری کنید که احتمال شکست در سرمایه گذاری وجود نداشته باشد.
خرید ماشین
۶. اهداف و اولویت‌ها را در نظر بگیرید
پس از مشخص شدن هزینه و درآمدتان بدون شک اهدافتان بیشترین تاثیر را بر روی نحوه صرفه جویی‌تان خواهد گذاشت. در این گونه مواقع اهداف بلند مدت‌تان را به خاطر داشته باشید. نیازی نیست در مورد بازنشستگی برنامه ریزی کوتاه مدت داشته باشید. اولویت بندی اهداف می‌تواند یک تصویر واضح راجع به جایی که قرار است از آنجا ذخیره سازی صورت گیرد در اختیارتان قرار دهد. به طور مثال وقتی در آینده نزدیک نیاز به تعویض ماشین داشتید می‌توانید در برنامه‌ریزی کوتاه مدت این موضوع را لحاظ کرده و مقدار پول مورد نیاز را کم‌کم و بدون استرس ذخیره کنید.
بیشتر بخوانید:‌ با این ۵ عادت اشتباه در آینده بی‌پول می‌شوید
۷. ابزار مناسب را انتخاب کنید
اگر برای اهداف کوتاه مدت صرفه جویی می‌کنید، برای این مورد بانک‌ها موارد جذابی را ارائه می‌دهند فقط قبل از آنکه درون بانکی حسابی باز کنید درباره بانک مورد نظر اطلاعات کافی را جمع آوری کنید. بانک‌ها برای پس انداز پول شما روش‌های گوناگونی را پیش روی شما قرار می‌دهند:
۱. حساب پس انداز منظم و معمولی که مقداری سود در ماه برای آن درنظر می‌گیرند و هر موقع که شما نیاز داشتید می‌توانید پول خود را برداشت کنید.
۲. حساب پس انداز بلند مدت؛ اینگونه حساب‌ها از حساب‌های معمولی سود بیشتری را در اختیارتان قرار می‌دهند به شرط آن که در مدت معینی حق خالی کردن حساب خود را نداشته باشید.
حساب پس انداز بانکی
۳. حساب پس انداز بانکی، که دارای نرخ بهره متغیر است و می‌تواند پس انداز شما را افزایش دهد.
۴. یک نوع دیگر پس انداز وجود دارد که باید مبلغ پس اندازتان بالا بوده تا مشمول اینگونه پس اندازها باشید. اینگونه پس انداز‌ها برای کسانی خوب است که در بلند مدت به پولشان نیازی ندارند و دوست دارند بدون دردسر و اصطحکاک بازار، ماهانه سود حاصل از پس انداز خود را کسب کنند. این گونه حساب‌ها روی مبلغ و زمان خاصی قفل می‌شود.
بیشتر بخوانید: ارزش پول را این گونه به کودکتان یاد بدهید
این موارد را برای اهداف بلند مدت در نظر بگیرید:
برای سپرده گذاری در اهداف بلند مدت بیمه‌های بازنشستگی می‌توانند راهکار خوبی باشند که در این زمینه در کشورمان کارفرمایان موظف هستند زیر مجموعه خود را بیمه کرده و ازحقوق خود کارگران مقداری را برای شان سپرده گذاری کنند تا زمان بازنشستگی شخص مورد نظر بتواند از مزایای که در طول ۳۰ سال جمع آوری کرده است را مورد استفاده قرار دهد.
اوراق بهادار نیز گزینه مناسبی برای اهداف بلند مدت است که شما می‌توانید با سرمایه گذاری در آن از طریق حساب‌های سرمایه گذاری با یک کارگزار داد و ستد کنید بیاد داشته باشید، سرمایه گذاری در این بخش مثل بیمه و بانک‌ها نیست و این سرمایه توسط شخص و یا نهادی تضمین نمی‌شود، بسته به اوضاع بازار با سرمایه شما کار می‌شود و در این گونه سرمایه گذاری احتمال زیان در سرمایه اصلی وجود دارد و خالی از خطر نیست.
پس انداز پول
۸. ذخیره سازی خودکار
تقریبا در تمام بانک‌ها بین سپرده‌ها و حساب‌های پس انداز شما به صورت خودکار عملیات بانکی انجام می‌شود. در اینجا شما می‌توانید انتخاب کنید که چه مقدار پول از کجا به کجا منتقل گردد و یا حتی سپرده مستقیم خود را بین حساب‌های پس انداز خود تقسیم کنید. انتقال اتوماتیک یک راه عالی برای صرفه جویی در هزینه است. زیرا شما مجبور نیستید در مورد آن‌ها فکر کنید. این کار از وسوسه شدن شما برای خرج کردن پول نیز می‌کاهد.
بیشتر بخوانید: آموزش مفاهیم مدیریت مالی به نوجوانان
۹. پیشرفت خود را هر ماه چک کنید
چک کردن پیشرفت کار به صورت ماهانه به شما این امکان را می‌دهد تا برای پس انداز شخصی خود برنامه داشته باشید، شما با این کار می‌توانید مشکلات را شناسایی و آن‌ها را حل کنید. این راه‌های ساده برای صرفه جویی در خرج کردن پول ممکن است برای شما الهام بخش بوده تا بیشتر ذخیره کنید و به اهداف خود سریعتر دست یابید.
منبع: bettermoneyhabits
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت