کودکتان را در تابستان از شیر نگیرید

کد خبر: 689031

شیوع بیماری «گاستروآنتریت» یا بیماری التهاب روده و معده، یک بیماری عفونی ویروسی است که با اسهال و علائم دیگری همراه است و ابتلای کودک در تابستان به این بیماری موجب از بین رفتن آب زیادی از بدن او می‌شود.

کودکتان را در تابستان از شیر نگیرید
سرویس سبک زندگی فردا : یک فوق تخصص نوزادان گفت: از ۱۸ ماهگی تا دوسالگی زمانی است که می‌توان برای از شیر گرفتن کودک اقدام کرد، اما بهتر است تا دوسالگی شیردهی ادامه پیدا کند، ضمن این‌که تاکید می‌شود شیرخوار در فصل گرم تابستان از شیرمادر محروم نشود. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت آنلاین بخوانید.
راهنمای مادران شیرده: کودکتان را در تابستان از شیر نگیرید
دکتر منوچهر عسگری افزود: شیوع بیماری «گاستروآنتریت» یا بیماری التهاب روده و معده، یک بیماری عفونی ویروسی است که با اسهال و علائم دیگری همراه است و ابتلای کودک در تابستان به این بیماری موجب از بین رفتن آب زیادی از بدن او می‌شود. با تغییرات تغذیه‌ای کودک و در صورت از شیر گرفتن کودک در فصل گرم ممکن است کودک بیشتر در معرض این بیماری قرار بگیرد. وی با تاکید بر این که کودکان حداقل تا ۱۸ ماهگی با شیر مادر تغذیه شوند، گفت: به علت ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن کودکان شیرخوار و احتمال ابتلای کودک به عفونت‌های میکروبی، آلرژی و آسم قبل از ۱۸ ماهگی، بهتر است شیردهی تا این زمان و یا بهتر از آن تا دوسالگی ادامه یابد. به گفته وی، وجود هموگلوبین در شیرمادر موجب می‌شود که کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند از سیستم ایمنی بالاتری نسبت به کودکان دیگر برخوردار باشند و ابتلا به بیماری‌های مذکور در آن‌ها به حداقل برسد، این فاکتور مهم در سلامت کودکانی که با شیرمادر تغذیه می‌شوند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این فوق تخصص نوزادان در پاسخ به این پرسش که در چه شرایطی ضرورت دارد شیردهی نوزاد قبل از موعد تعیین شده متوقف شود، اظهار داشت: تن‌ها در صورتی که مادر بیمار باشد و یا دارویی را مصرف کند که پزشک شیردهی را ممنوع کرده باشد، لازم است شیردهی متوقف شود حتی اگر قبل از ۱۸ ماهگی باشد. عسگری در پاسخ به دیدگاه افرادی که معتقدند کودک شیرخواری که غذا نمی‌خورد را باید از شیر گرفت تا اشتهای لازم را برای غذای خودن داشته باشد، تاکید کرد: این باوری کاملا اشتباه و علم پزشکی هم آن را تایید نکرده است. برای به غذا افتادن کودک نباید او را از شیر مادر محروم کرد، بلکه شروع غذای کمکی کودک باید از شش ماهگی با شیرمادر همراه باشد. وی توضیح داد: با غذاهایی نظیر سوپ، فرنی و پوره می‌توان اولین غذاهای کمکی را به کودک خوراند و از ۱۱ تا ۱۲ ماهگی هم غذای خانواده را به آن افزود. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تاکید کرد: تن‌ها موادغذایی که نباید به کودک زیر دوسال داده شود، عسل و بادام زمینی است و دادن میوه‌های آلرژی زا مانند توت فرنگی و تمشک و هندوانه تا یکسالگی توصیه نمی‌شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد