۱۱ عادت بد که پس از دوران بلوغ باید ترک کنید

کد خبر: 684584

در خیلی از مقالات تاکید شده است که وعده صبحانه را حتما میل کنید، حتی اگر خیلی خواب آلود و کسل باشید. اما این نکته فقط برای وعده صبحانه نیست این مورد برای وعده‌های ناهار و شام نیز کاربرد دارد. سعی کنید در وعده‌های غذایی خود نظم و ترتیب را رعایت کنید و از ریزه خواری برحذر باشید و سعی نکنید کمبود مصرف مواد غذایی یک وعده را در وعده‌های بعدی جبران کنید. از پر خوری در یک وعده غذایی نیز پرهیز کنید.

۱۱ عادت بد که پس از دوران بلوغ باید ترک کنید
۱۱ عادت بد غیر بهداشتی که سن بلوغ رسیده اید باید از یاد ببرید###
سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی‌زاده سرچشمه: وقتی شما وارد سن ۲۰ سالگی می‌شوید وقت آن رسیده است که عادت‌های بد نوجوانی را از یاد ببرید. در این دوران که شما از محیط آموزشی مدارس فاصله گرفته و وارد محیط دانشگاهی می‌شوید و کمی از پدر و مادر و خانواده خود خاسته و یا ناخاسته فاصله گرفته‌اید. باید رفتارهای تحریک‌آمیز دوران نوجوانی را کنار بگذارید. وقت آن شده است که که پا به دوران بزرگسالی بگذارید و برای رسیدن به این مقصود باید نکاتی را رعایت کنید. درست است که در این سن یادآوری این که چگونه باید زندگی کنید و چه بخورید کمی بی معنی به نظر می‌رسد، اما توجه داشته باشید که انسان‌ها در هر سنی که باشند نیاز به آموزش و آموختن داردند. در این مطلب سعی شده است تا نکاتی را یادآوری کنیم که در دوران نوجوانی یکی از کارهای عامیانه بحساب می‌آمدند اما در سنین بالاتر جواب‌گوی نیاز شما نیستند و ممکن است با انجام این کارها سیستم بدنتان دچار مشکل جدی شود. همه ما به اقتضای سن‌مان نیاز به عادت‌های بهداشتی بهتری برای پیشرفت خود داریم.
بیشتر بخوانید: فقر باعث بلوغ زودرس پسران می‌شود
قدم اول
با یک راهنمایی آسان شروع می‌کنیم برای تبدیل شدن به یک شخص بالغ نیاز نیست، خود را به زحمت بیاندازید هر روزی که از عمرتان می‌گذرد شما را به بلوغ فکری و جسمی می رساند، اما برای تبدیل شدن به یک شخص بالغ و ایده‌آل نیاز دارید که یکسری نکات را انجام دهید و یکسری دیگر از کارها را کم یا کنار بگذارید. اولین نکته در این راه خواستن است. تا فعل خواستن صرف نشود عملی برای ارتقای شما صورت نمی‌گیرد، پس قدم اول را محکم بردارید.
چیپس ها
۱. مصرف مواد غذای بی‌ ارزش را کاهش دهید
کاملا واضح است که اگر هر شب، مقدار زیادی مواد غذایی بی ارزش مثل چیپس‌ها، پفک‌ها و نوشیدنی‌های قندی گازدار را وارد بدنتان کنید جز اضافه کردن وزن، چربی‌های مضر و دیگر امراضی که ممکن است در آیندی نه چندان دور گریبان گیرتان شود، کار دیگری انجام نمی‌دهید. وقت آن رسیده است که غذاهای این‌چنینی را برای همیشه از منوی غذاییتان حذف کنید اما این کار باید در آرامش کامل و به صورت تدریجی صورت گیرد. توجه داشته باشید هر چقدر کمتر این مواد را مصرف کنید، لذت بیشتری را تجربه خواهید کرد.
گرم کردن غذا های منجمد با مایکروفر
بیشتر بخوانید: این کودکان در معرض بلوغ زودرس‌ قرار دارند
۲. فاصله گرفتن از خوردن مواد غذایی منجمد
در نگاه اول غذا‌های فریز شده بسیار عالی است. از آن جهت که آسان تهیه می‌شود و نگهداریش بی دردسر بوده و یکبار مصرفی آن نیز کار را برای شما راحت می‌کند اما اینگونه غذاها پر از سدیم بوده و برای شما یک غذای سالم به‌شمار نمی‌آید.
رسیدن به سن ۲۰ سالگی، زمان مناسبی است برای یادگیری طبخ غذا است. این کار واقعا سخت نیست شما می‌توانید با استفاده از کلاس‌های آموزشی، فیلم‌های آشپزی و کتاب‌های فراوانی که در این باره منتشر شده است و البته کمک والدین به مهارت‌های آشپزی دست یابید. البته مهارت‌های آشپزی در زندگی آینده‌تان نیز به کارتان می‌آید، پس دلیلی ندارد که آشپزی را یاد نگیرید.
نوشیدن قهوه
۳. مصرف قهوه و چای پررنگ را کاهش دهید
تحقیقات جدید، نشان می‌دهد که نباید بیش از ۴ فنجان قهوه در روز نوشید. نوشیدن قهوه و چای پر رنگ بی‌خوابی‌تان را زیاد می‌کند و بی‌خوابی نیز خود می‌تواند عامل مشکلات جدی در بدن شود. از آنجایی که برای شیرین کردن قهوه و چای پر رنگ باید شربت و شکر زیادی مصرف شود شما ناخواسته قند زیادی را وارد بدن خود می‌کنید و این می‌تواند در دراز مددت باعث به وجود آمدن امراض گوناگون در شما شود.
مواد پلاستیکی
۴. از لیوان‌های یک بار مصرف فاصله بگیرید
درست است که لیوان‌های کاغذی جانشین مناسبی برای لیوان‌های پلاستیکی است و به محیط زیست خیلی کمتر آسیب می‌زند، اما توجه داشته باشید این لیوان‌ها را نمی‌توان دوبار برای نوشیدن قهوه استفاده کرد. فروشندگان قهوه پول لیوان کاغذی را نیز از شما می‌گیرند سعی کنید در لیوان‌های شیشه‌ای قهوه‌تان را میل کنید. این کار باعث می‌شود در پولتان صرفه جویی کرده و از انباشت زباله نیز جلو گیری کرده باشید.
با این ۷ راهکار به نوجوان در حال بلوغ کمک کنید بیشتر بخوانید
شستن ظروف غذا
۵. شستن ظروف غذا
شما در مواقعی که یک هم اتاقی داشته باشید، سعی می‌کنید برای احترام وی هم شده ظروف باقی مانده بعد از مصرف غذا را بشویید. این کاری است که هرشخصی بطور عادی انجام می‌دهد. سعی کنید در مواقعی که تنها هم هستید ظرف غذاخوری را درون سینک آشپزخانه تلمبار نکنید. این بار به خودتان احترام بگذارید و آنها را بشویید تا کم کم روش درست شستن وسایل نیز دستتان بیاید. باید مسئولیت کارهای شخصی خود را به عهده بگیرید.
نوشیدن آب فراوان
۶. آب بیشتری بنوشید
بدن خود را از دهیدارته (خشک شدن بدن/ کم آبی) شدن حفظ کنید. پوست، کبد، و اساسا کل بدن در مواقعی که آب به اندازه کافی مصرف می‌کنید از شما تشکر خواهند کرد از یاد نبرید که مزایای زیادی در نوشیدن آب است.
در کنار تمام مزایای سلامتی که از نوشیدن آب به دست می‌آورید، این کار یک نوع صرفه جویی در هزینه نیز است. بطور مثال وقتی می‌خواهید ساندویچی میل کنید به جای نوشیدنی‌های دیگر که عمدتا از آب گرانتر نیز هستند، می‌توانید آب را جایگزین آنها کنید تا هم در هزینه و سلامتی خود سرمایه گذاری کرده باشید.
رژیم غذایی
۷. برای ثابت کردن دوستی لازم نیست خود را به زحمت بیاندازید
آیا دوست شما به تازگی یک رژیم غذایی بر پایه گیاهان گرفته است؟ توجه داشته باشید این رژیم غذایی ممکن است برای شما مفید نباشد. لزومی ندارد برای اینکه دوستیتان را ثابت کنید از او پیروی کنید و سوگند یاد کنید که با او این رژیم غذایی را ادامه خواهید داد، امکان دارد چنینی رژیمی بعد از یک مدت کوتاه در شما بیزاری به وجود بیاورد و شما دچار سوءهاضمه شوید و چون از قبل به دوستتان قول داده‌اید برای شکستن چنینی قولی ممکن است شرمنده و سرشکسته شوید. سعی کنید از زندگیتان لذت ببرید و تحت تاثیر کسی قرار نگیرد، حتی بهترین دوستتان!
درباره آنچه می‌خورید تحقیق کنید
۸. درباره غذایی‌هایی که می خورید اطلاعات کسب کنید
غذایی که می‌خورید چقدر کالری دارد؟ شما می‌توانید با سفر به بازارهای فروش مواد غذایی کشاورزی از کشاورزان به طور مستقیم درباره درست کردن غذا و کشت میوه‌ها سوال کنید. با یک سرچ ساده در سایت‌های اینترنتی درباره مواد غذایی که مصرف می‌کنید، اطلاعات کسب کنید. مهم است که بدانید چیزی را که مصرف می‌کنید چه خواص و یا اثراتی دارد.
میان وعده
۹. به وعده‌های غذایی خود سر و سامان دهید
در خیلی از مقالات تاکید شده است که وعده صبحانه را حتما میل کنید، حتی اگر خیلی خواب آلود و کسل باشید. اما این نکته فقط برای وعده صبحانه نیست این مورد برای وعده‌های ناهار و شام نیز کاربرد دارد. سعی کنید در وعده‌های غذایی خود نظم و ترتیب را رعایت کنید و از ریزه خواری برحذر باشید و سعی نکنید کمبود مصرف مواد غذایی یک وعده را در وعده‌های بعدی جبران کنید. از پر خوری در یک وعده غذایی نیز پرهیز کنید.
در مواقعی که از یک وعده کامل خبری نبود و یا فرصت مصرف یک وعده کامل را ندارید، می‌توانید با یک میان وعده کامل نیاز غذایی خودتان را برطرف کنید. فقط سعی کنید این برای شما عادت نشود.
کیسه خرید
۱۰. وقتی خرید می‌کنید از کیسه‌های خرید چند بار مصرف استفاده کنید
وقتی برای خرید به فروشگاه می‌روید کیسه‌های خرید را با خود ببرید تا مجبور نباشید از کیسه‌های پلاستیکی استفاده کنید. شما با این کار به محیط زندگی خود احترام می‌گذارید.
وعده غذایی
۱۱. بردن غذا به محل کار
در محیط کار و یا در سفر‌هایی کاری‌ای که که برای شما پییش می‌آید، وعده ناهار خود را با خود ببرید و از خرید مواد غذایی فست فودی جدا خوداری کنید. شما با این کار هم سلامت خود را حفظ کرده‌اید و هم در هزینه‌ها صرفه جویی می‌کنید.
نکته آخر
این عادت‌های غذایی که ذکر شد کاملا قابل کنترل و قابل اجراست و برای شما که به مرحله جدیدی از زندگی پا گذاشته‌اید، در نظر گرفته شده است.
منبع: msn
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت