۶ توصیه برای تربیت نوجوان مهربان

کد خبر: 681956

تربیت نوجوان باید بیشتر بر اساس رفتار باشد تا صحبت‌هایتان. اگر به فرزند خود می‌گویید که باید با دیگران مهربان باشد، باید این مهربانی را در زندگی روزمره خود نشان دهید. به طور مرتب به دیگران محبت کنید و به اشکال مختلف به جامعه خدمت کنید.

۶ توصیه برای تربیت نوجوان مهربان
سرویس سبک زندگی: برای همه والدین شادی و موفقیت فرزندشان بسیار مهم است. گرچه بسیاری از والدین موفقیت فرزند برایشان در درجه اول اولویت قرار دارد، برخی از والدین، مهربان و دلسوز بودن فرزندشان برایشان مهمتر است. مهربان و رئوف بارآوردن فرزندان در دنیای امروز نیاز به تلاش و کوشش بسیاری دارد. در این مطلب پیشنهاداتی به شما ارائه می شود که کمک می کند نوجوان خود را مهربان و رئوف بارآورید. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.
۶ آموزش برای تربیت نوجوان مهربان
تمرین دلسوزی برای دیگران
نوجوانان باید یاد بگیرند چگونه برای رفاه حال دیگران دل بسوزانند و این نیازمند تمرین است. تکرار روزانه این رفتار راه خوبی است تا به نوجوان خود بیاموزید چگونه غمخوار دیگران باشد. برای مثال نوجوان خود را تشویق کنید تا در ورزش های گروهی و یا گروه های موسیقی شرکت کند و رفتار مهربانانه با دیگران را تمرین کند. موقعیت هایی در طول روز فراهم کنید تا نوجوان شما دوستان، همسایه ها، فامیل که نیاز به کمک دارند را شناسایی کرده و کمک کند.
تشریح نگرانی‌ها
نوجوانان نسبت به فامیل نزدیک و دوستان صمیمی به راحتی دچار نگرانی می شوند. بایستی سعی کنید به نوجوان خود بیاموزید نگرانی های افراد خارج از محدوده دوستان و آشنایان نزدیک را بشناسد. مثلا دغدغه یک کودک گم کردن اسباب بازی اش است و همسایه پیر دغدغه چمن زدن حیاطش را دارد یا کودکی در قسمت دیگری از جهان آب و هوای سالم ندارد. با نوجوان خود درباره دغدغه ها و نگرانی های جهانی صحبت کنید و درباره مردمی که حتی از داشتن نیازهای ضروری خود محرومند. این باعث می شود دیدگاه فرزند شما از سطح دوستان و آشنایان نزدیک فراتر برود و جهان بینی عمیق تری پیدا کند.
یک الگوی اخلاقی قوی برای او باشید
تربیت نوجوان باید بیشتر بر اساس رفتار باشد تا صحبت‌هایتان. اگر به فرزند خود می‌گویید که باید با دیگران مهربان باشد، باید این مهربانی را در زندگی روزمره خود نشان دهید. به طور مرتب به دیگران محبت کنید و به اشکال مختلف به جامعه خدمت کنید. از طرفی اشتباهات و نواقص خود را شناسایی کنید و با فرزندتان در اینباره صحبت کنید که چگونه رفتار شما بر دیگران اثر گذاشته است.
به نوجوان خود یاد دهید چگونه احساسات منفی خود را مدیریت کند
نوجوانانی که نمی توانند احساسات منفی خود شامل عصبانیت، حسادت و خجالت را کنترل کنند ممکن است به دیگران ضربه بزنند. باید به روش های صحیح به نوجوان خود آموزش دهید که چگونه به طرز کارآمدی این احساسات را کنترل کند. مهارت های حل مساله و حل تعارض را به وی یاد دهید. به علاوه سعی کنید با او درباره احساساتش، روش حفظ آرامش و مواجهه با عواطف و احساسات مختلف صحبت کنید.
به او یاد دهید کمک و دلسوزی برای دیگران را در درجه اول اولویت قرار دهد
از نوجوان خود بخواهید در کارهای خانه کمک کند و با اطرافیان مهربان باشد. هر روز با او درباره انتظاراتی که در طول روز برای انجام دادن یا انجام ندادن فعالیت های دلسوزانه از او داشته اید، صحبت کنید. به جای آنکه به او بگویید «من می خواهم تو شاد باشی» بگویید «من می خواهم تو شاد و مهربان باشی». در مواقعی که نوجوان شما می خواهد تصمیم گیری کند مثلا درباره اینکه به جشن تولد دوستش برود یا نه و یا از تیم ورزشی اش بیرون بیاید، با او درباره اینکه چگونه این تصمیم بر روی دیگران اثر می گذارد صحبت کنید نه اینکه صرفا از روی دلخواه خود تصمیم بگیرد.
به او کمک کنید اخلاق مدارانه بیندیشد
بیشتر نوجوانان دوست دارند کار خوب انجام دهند اما در عین حال به دنبال شجاعت انجام کار درست هستند. درباره مسائل اخلاقی که احتمالا نوجوان شما به طور منظم در مدرسه با آن مواجه می شود، صحبت کنید. مثلا برای دوستش که در مدرسه برگزیده شده بایستد و تشویق کند و یا با دانش آموز جدید که چندان نیز محبوب نیست، دوست شود. با او درباره اینکه چگونه می توان در مدرسه و یا جامعه به یک رهبر تبدیل شد که با بی عدالتی ها می جنگد، صحبت کنید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت