۱۲ توصیه برای درمان کودکان آفتاب سوخته

کد خبر: 681692

پوست‌های جوان بیشتر در معرض آسیب پذیری در برابر اشعه فرابنفش قرار دارند. کودکان کمتر از ۶ ماه، مقدار کمی ملانین دارند.

۱۲ توصیه برای درمان کودکان آفتاب سوخته
سرویس سبک زندگی فردا : هوای گرم بهترین فرصت برای کودک است که بیرون برود و زیر نور خورشید مشغول بازی شود. اما بسیار مهم است که از محافظت پوست کودک خود در برابر اشعه‌های آفتاب اطمینان حاصل کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
اگر کودکمان آفتاب سوخته شد چکار کنیم؟
دکتر آنجالی ماهتو در این مقاله مهم‌ترین توصیه‌های پوستی در برابر نور آفتاب را با ما درمیان می‌گذارد: پوست کودکان و فرابنفش (UV) پوست‌های جوان بیشتر در معرض آسیب پذیری در برابر اشعه فرابنفش قرار دارند. کودکان کمتر از ۶ ماه، مقدار کمی ملانین دارند. ملانین رنگدانه‌ای در پوستشان است و همچنین پوست کودکان در این سن برای استفاده از ضد آفتاب بسیار حساس است. بسیار مهم است که کودکان را زیر نور مستقیم خورشید ر‌ها نکنیم. بعد از گذشتن از ۶ ماهگی می‌توانید به پوست کودک ضد آفتاب بزنید. در ضد آفتاب به دنبال چه باشیم؟ توصیه می‌شود به دنبال کرم‌های ضد آفتاب وسیع الطیف باشید که با حداقل SPF ۳۰ در برابر نور‌های UVA و UVB از پوست محافظت کنند. به خاطر داشته باشید ۳۰ دقیقه قبل از اینکه بیرون بروید کرم بزنید و بعد از شنا کردن یا عرق کردن دوباره، از کرم استفاده کنید. محافظت نوزادان و کودکان در برابر نور خورشید بین ساعت‌های ۱۱ صبح تا ۳ بعد از ظهر به دنبال سایه باشید، چون خورشید در این ساعات گرم‌ترین حالت ممکن را دارد. قبل از ساعت ۱۰ صبح یا بعد از ۴ بعد از ظهر پیاده روی کنید. لباسی سبک تن فرزند خود بکنید که دست‌ها و پاهایش را بپوشاند. با یک کلاه مناسب سر، گردن و گوش‌های کودکتان را محافظت کنید. برای نوزادان و کودکانی که سن پایینی دارند، کالسکه‌های دارای پوشش نیز می‌توانند به عنوان لایه محافظتی اضافه عمل کند. اگر کودکمان آفتاب سوخته شد چکار کنیم؟
دکتر آنجالی ماهتو توضیح می‌دهد اگر یک کودک کمتر از ۱۲ ماه دچار آفتاب سوختگی شد باید هرچه سریع‌تر به دنبال درمانش باشید، چون ممکن است مشکل تبدیل به وضعیتی شدیدتر شود.
برای کودکان بالای ۱۲ ماه این موارد توصیه می‌شود:
۱. سریع عمل کنید و از آفتاب خارج شوید
نواحی تحت تاثیر قرار گرفته را پوشش دهید و کودک خود را در سایه نگه دارید تا آفتاب سوختگی التیام بیابد. به کودک لباس پنبه‌ای ر‌ها بپوشانید تا پوست آفتاب سوخته بتواند نفس بکشد. ۲. مرتب از داروهای التیام دهنده درد بدون نیاز به نسخه استفاده کنید
تا پوست شروع به آرام شدن کند. ۳. پوست را خنک کنید
یک کمپرس خنک را روی پوست بمالید. حتی می‌توانید یک حوله مرطوب شده با آب خنک را نیز به مدت ۱۵ دقیقه روی محل آفتاب سوختگی قرار دهید. یا می‌توانید کودک را به یک دوش آب سرد ببرید. دمای آب را زیر ولرم نگه دارید. مطمئن شوید هنگام دوش گرفتن آب آرام پایین بیایید و با تمام قدرت باز نباشد. اگر پوست تاول زد کودک را حتما برای دوش گرفتن به حمام ببرید، اما هنگام خشک کردن حوله را مخصوصا روی جاهایی که تاول زده نکشید بلکه خیلی آرام فقط رطوبت را با حوله بگیرید.
۴. از مرطوب کننده استفاده کنید
بعد از یک حمام یا دوش از یک کرم یا لوسیون بی عطر استفاده کنید تا پوست آرام شود. تداوم مالیدن این کرم‌ها ضروری است تا جلوی شدت ظاهر پوسته پوسته محل آفتاب سوختگی را بگیرد. آلوئه ورا نه تن‌ها تاثیر التیام بخش روی پوست دارد بلکه به عنوان یک ضد التهاب نیز عمل می‌کند. مواظب باشید کرم هایی که حاوی بنزوکائین یا لیدوکائین هستند را استفاده نکنید. این موارد گرما را در پوست نگه می‌دارند و یا باعث تحریک پوستی موضعی می‌شوند. ۵. بدن را هیدراته نگه دارید
آفتاب سوختگی می‌تواند از دست دادن مایعات در سراسر بدن را افزایش دهد. به کودک خود مقدار زیادی آب بدهید تا از کم آب شدن بدنش پیشگیری شود و ریکاوری زودتر اتفاق بیفتد. ۶. تاول‌ها را به حال خود بگذارید
به کودک خود بیاموزید که تاول‌ها را باز نکند، چون این کار باعث عفونت و زخم می‌شود. تاول را که به حال خود بگذارید ظرف یکی دو روز خودش التیام پیدا می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت