۵ تمرین برای تقویت یادگیری حافظه

کد خبر: 680968

از تصاویر استفاده کنید تا اطلاعات را به خود یاد آوری کنید. اگر تصوری پویا داشته باشید و عادت به تصویر سازی از قبل در شما شکل گرفته باشد می‌توانید به سادگی از این ترفند استفاده کنید.

۵ تمرین برای تقویت یادگیری حافظه
سرویس سبک زندگی: آیا تا به حال پیش آمده که به سادگی قرارها را فراموش کنید و یا وظایفتان یادتان برود؟ آیا پیش خودتان نگرانید که عقلتان را از دست بدهید؟ در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بدونیم می‌خوانیم.
تمرینات حافظه ای که یادگیری را برایتان ساده تر می کند
اصلا نترسید شما و خیلی‌های دیگر هر روز با یک مشکل مشابه درگیر هستید. ما در دنیایی پر سرعت زندگی می‌کنیم که ارتباطات بسیاری دارد به همین دلیل فراموش کردن کارهای روزمره اتفاق می افتد. درباره اش فکر کنید. ۳۰ سال پیش می‌توانستید با استفاده از حافظه شماره‌ای را بگیرید و اصلا هم به خودتان زحمت ندهید. حالا دیگر به لیست مخاطبین گوشی همراهمان وابسته شده ایم و اصلا نیازی به حفظ کردن آنها نداریم.
زمانی که می‌خواهیم یک چیز را به خاطر بسپاریم و حس می‌کنیم نمی‌توانیم چه اتفاقی می‌افتد؟ برای حل این مشکل در زمان به عقب می‌رویم، راهکارهای قدیمی را پیدا و جدیدشان می‌کنیم.
خلاق شوید و همه چیز را آهنگین کنید
یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای به خاطر سپردن چیزی این است که به آن قافیه دهیم و یک آهنگ بسازیم. برای مثال به خاطر دارم وقتی کودک بودم به اشتباه ولنتاین را دائم ولنتایم می گفتم برای اینکه مجبور شوم این کلمه را درست ادا کنم شعر «will you be my Valentine» را حفظ کردم چون با خواندنش مجبور می‌شدم ولنتاین را درست تلفظ کنم. همیشه به خاطر آوردن چیزی که ریتم دارد برای مغز ساده تر است چون آهنگش ما را به یاد آن خواهد انداخت.
اگر در به خاطر سپردن عادی مشکل دارید آن موضوع را با چیزهای دیگر همراه کنید
نام‌ها یکی از شایع ترین چیزهایی است که ما فراموششان می کنیم، مخصوصا بعد از اینکه با کسی ملاقات می کنیم. به من گفته بودند وقتی با کسی ملاقات کردی برای فراموش نکردن نامش آن را چند بار پشت سرِ هم بگو اما من بیشتر اوقات این کار را بی فایده دیدم. من برای به خاطر آوردن نام دیگران سعی می کردم بین نامشان و یک شخصیت، وسیله یا هرچیز مربوط ارتباطی ایجاد کنم. با این روش به خاطر آوردن نام ها ساده تر می شود.
تصور کنید از کلمات تصویر بسازید
گاهی از کلمات پر می‌شویم و فراموش می‌کنیم که می‌توانیم پا از آنها فراتر بگذاریم. از تصاویر استفاده کنید تا اطلاعات را به خود یاد آوری کنید. اگر تصوری پویا داشته باشید و عادت به تصویر سازی از قبل در شما شکل گرفته باشد می‌توانید به سادگی از این ترفند استفاده کنید.
قبل از انجام کاری کمی مکث کنید و نیازهای خود برای انجام آن را تصور نمایید
چند بار تا به حال برایمان پیش آمده که به یک اتاق برویم و فراموش کنیم اصلا چرا به آن اتاق رفته ایم؟ مسلما شما هم تجربه اش کردید و خیلی هم آزار دهنده است اما مطمئن باشید به سادگی می توانید از آن جلوگیری کنید. کمی مکث کنید و به این فکر کنید که از آن اتاق چه می خواستید. فرض کنیم برای خوردن یک لیوان آب به آشپزخانه رفته اید قبل از رفتن به آن اتاق به چیزی که میخواهید فکر کنید و هنگامی که وارد آشپزخانه شدید نیز به همین شکل ادامه دهید نگذارید هیچ چیز ذهنتان را منحرف کند.
از همه مهمتر به همه اطلاعاتی که حاضر هستند توجه کنید
مطمئنم همه شما می گویید اما من که توجه می کنم! کاملا درک می کنم اما وقتی با کسی در این باره به تازگی صحبت می کنم معمولا فک می کنیم که توجه می کنیم در حالی که چنین نیست. وقتی نام ها را فرموش می کنیم بیشتر به این خاطر است که تحت شعاع محیط و نگرانی دیدار با کسی قرار گرفته ایم. وقتی به آشپزخانه می رویم و یادمان می رود برای چه آنجاییم به این خاطر است که یکباره به جهت های مختلف کشیده می‌شویم. کمی صبر کنید، نفسی عمیق بکشید و با دقت به اطلاعاتی که در دست دارید توجه کنید.
با دنبال کردن همین کارهای ساده خواهید دید آنقدرها هم که فکر می کنید فراموشکار نیستید.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد