۷ توصیه برای مدیریت هزینه‌های خرید لباس

کد خبر: 665759

یک دامن ارزان و یک دامن گران ممکن است در ظاهر چندان تفاوتی با هم نداشته باشند، اما اندکی بیشتر هزینه کردن سبب می‌شود از خرید دوباره و دوباره جنس ارزان ( که نشان می‌دهد چندین بار شسته و پوشیده‌اید) جلوگیری کنید و پول خود را برای طولانی مدت ذخیره کنید.

۷ توصیه برای مدیریت هزینه‌های خرید لباس
سرویس سبک زندگی: صرفه جویی در هزینه‌ها صرفا به این معنا نیست که از خرید لباس جدید پرهیز کنید. با ترفندهایی که در ادامه گفته می‌شود می‌توانید در عین حال که خرید می کنید اما پولتان را ذخیره کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.
۷ توصیه برای مدیریت هزینه‌های خرید لباس
کمی قبل از هر فصل خرید کنید: اکثر خرده فروش ها حداقل دو هفته یکبار جنس های جدید برای فروش عرضه می کنند. به همین خاطر مجبورند جنس های قبل را کنار بگذارند. این یعنی اجناس هر فصل ( مثلا شلوارک و صندل برای تابستان، دستکش و کلاه برای زمستان) یک ماه زودتر در قفسه های مغازه قرار می گیرد به همین خاطر قیمت ها خیلی کمتر از فصل خودشان است ( مثلا الان زمان خوبی برای خرید مایو است). به جای خرید لباس در همان فصل بگذارید وقتی که قیمت ها شکسته می شود خرید کنید، اینطور برای چند ماه آینده می توانید از آنها استفاده کنید.
جنس باکیفیت بخرید: وقتی وارد مغازه می‌شوید انواع و اقسام لباس‌ها در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف و همچنین قیمت‌های متنوع در معرض خرید است اما وقتی قصد دارید لباسی بخرید که ماه‌ها و حتی سال‌ها برایتان قابل استفاده باشد، بیشتر سمت لباس‌های با کیفیت‌تر می‌روید. یک دامن ارزان و یک دامن گران ممکن است در ظاهر چندان تفاوتی با هم نداشته باشند، اما اندکی بیشتر هزینه کردن سبب می‌شود از خرید دوباره و دوباره جنس ارزان ( که نشان می‌دهد چندین بار شسته و پوشیده‌اید) جلوگیری کنید و پول خود را برای طولانی مدت ذخیره کنید.
نگذارید کلاه سرتان بگذارند: آیا جزء کسانی هستید که تمام حراجی‌ها را دنبال می‌کنند و در تمام فروش فوق العاده‌ها خرید می‌کنند؟ آیا همیشه گوش به زنگ پیام فروشگاه‌ها برای تخفیف‌ها هستید؟ ممکن است فکر کنید خیلی مقتصد و صرفه جو هستید که همیشه خریدهای خود را نصف قیمت انجام می‌دهید، اما در واقع بخشی از بازی روانشناسی مشتری هستید که فروشندگان، برای خرید بیشتر شما به کار می‌بندند. بار دیگر که پیام تخفیف مراکز خرید را دریافت کردید از خود بپرسید که آیا این همان چیزی است که من حاضرم به قیمت اصلی هم بخرم یا فقط به خاطر آنکه نصف قیمت است خرید می‌کنم؟
از خشکشویی لباس بپرهیزید: پس از خرید لباس و پیش از بیرون آمدن از مغازه، به برچسب مراقبت از لباس توجه کنید تا دیگر لازم نباشد بابت شستشوی لباس هزینه ای به خشکشویی بدهید. اگر روی برچسب نوشته شده بود که فقط باید خشکشویی شود، به این فکر کنید که آیا قیمت لباس به نسبت هزینه ای که باید برای شستشوی آن بدهید ارزش دارد یا خیر؟ هر بار که این لباس را می پوشید باید هزینه شستشوی آن را مدنظر قرار دهید. لباس هایی خریداری کنید که خودتان بتوانید آنها را بشویید تا در هزینه ها صرفه جویی کنید.
به برچسب مراقبت از لباس توجه کنید: اگر نمی خواهید از خشکشویی استفاده کنید، پس باید در مراقبت از لباس توجه زیادی بکنید. اینکه لباسی نیاز به خشکشویی نداشته باشد لزوما به این معنا نیست که نیاز به مراقبت ندارد. برچسب لباس را مطالعه کنید و بر اساس دستورالعملی که نوشته شده است، عمل کنید مثلا نوشته شده تنها با آب سرد بشویید، لباس را پهن کنید تا خشک شود یا فقط با دست بشویید. این کار در افزایش عمر لباس تاثیر بسزایی دارد.
از تخفیف گرفتن خجالت نکشید: تا به حال شده از مغازه‌ای لباس لکه‌دار خریداری کرده‌اید، بابت آن هزینه پرداخت کرده‌اید اما وقتی به خانه آمده‌اید متوجه شده‌اید که لک دارد؟ اغلب، مسئله بزرگی نیست مثلا لک کوچکی است که قابل پاک شدن است، یا درز کوچکی که پاره شده و یا دکمه‌ای که افتاده. همه اینها را می‌توان در خانه با استفاده از وسایل خیاطی برطرف نمود. به جای آنکه لباس را به فروشنده پس بدهید، می‌توانید از آن به عنوان موقعیتی برای دریافت تخفیف استفاده کنید. معمولا آنها برای چنین مواقعی ۱۰ درصد تخفیف در نظر می‌گیرند حتی اگر آن لباس در حراجی بوده است.
جایگزین‌هایی برای خرید پیدا کنید: مغازه و فروشگاه تنها گزینه برای تهیه لباس نیستند. می توانید لباس‌هایتان را با دوستانتان معاوضه کنید یا از سایت‌های خرید و فروش لباس استفاده کنید. حواستان به فروشندگان محلی و عمده فروشی‌ها هم باشد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت