با این روش آیفون یا آیپد خود را برای کودکان قفل کنید

کد خبر: 659831

امکانات ایده‌آل برای اعمال این قفل‌ها تحت عنوان Restrictions and Guided Access نامیده می‌شوند. گزینه اول (Restrictions) برای قفل کردن گوشی بصورت کلی و گزینه دوم (Guided Access) برای استفاده‌های موقتی مفید هستند.

با این روش آیفون یا آیپد خود را برای کودکان قفل کنید
سرویس سبک زندگی فردا : شما احتمالا مایل هستید گوشی هوشمند یا وسیله الکترونیکی خود را با اطمینان از اینکه کسی به آن دست نخواهد زد، تنها بگذارید. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید. درخصوص بچه‌های شما چطور؟ با کنجکاوی و تمایل ذاتی به دانستن که در وجود شان هست، تن‌ها گذاشتن وسیله الکترونیکی‌تان با آن‌ها کار هوشمندانه‌ای نخواهد بود. اما نگران نباشید، در صورتی که آن‌ها تمایل به کنجکاوی داشته باشند، ابزارهای مفیدی وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن آیفون یا آیپد خود را قفل کنید. با این ابزارهای قفل کننده، شما می‌توانید دسترسی مطمئن و محدودی به آن‌ها بدهید.
چگونه آیفون یا آیپد خود را برای کودکان قفل کنیم؟
امکانات ایده‌آل برای اعمال این قفل‌ها تحت عنوان Restrictions and Guided Access نامیده می‌شوند. گزینه اول (Restrictions) برای قفل کردن گوشی بصورت کلی و گزینه دوم (Guided Access) برای استفاده‌های موقتی مفید هستند.
Guided Access (دسترسی هدایت شده) این امکان برای شما فعال خواهد شد تا بتوانید برنامه‌های خاصی را متوقف کنید. برای نمونه اگر شما بخواهید وسیله الکترونیکی‌تان فقط برنامه‌ها و بازی‌های آموزشی را اجرا کند، این ابزار مناسبی خواهد بود. کودکان شما می‌توانند به برنامه‌ها دسترسی داشته باشند، اما آن‌ها قادر نخواهند بود از سایر برنامه‌ها استفاده کنند. این امکان از یک پین کد استفاده می‌کند. پس شما می‌توانید پس از اتمام کار، گوشی خود را باز کنید و بصورت طبیعی از آن استفاده کنید. اعمال تنظیمات دسترسی هدایت شده، آسان است. شما تن‌ها می‌بایست روی گزینه setting کلیک نموده، به قسمت general رفته، گزینه Accessibility را انتخاب نموده، و در نهایت Guided Access را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که این گزینه را روشن کرده و یک رمز مخصوص به خود را وارد کنید. برای فعال کردن این امکان، به آسانی برنامه‌ای را که می‌خواهید قفل کنید باز کرده، سپس دکمه home را سه مرتبه به سرعت پشت سرهم فشار دهید. حال شما قادر هستید تا صفحه مربوط به دسترسی هدایت شده را مشاهده کنید. پس دیگر از بابت سرک‌کشیدن به آن برنامه راحت باشید. شما می‌توانید motion، دکمه‌های سخت افزاری، تنظیمات لمس سیستم در برخی قسمت‌ها (یا در تمام آن) و چیزهایی از این قبیل را قفل و غیر فعال کنید. دیگر نیازی برای تنظیمات دیگری نیست. اگر می‌خواهید این روند را آغاز کنید، به سادگی بر روی Start option که در قسمت بالا، سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید.
زمانی که دکمه home را فشار دادید، (برای برگشت به منوی اصلی و خروج از برنامه)، شما میوانید اعلان‌هایی را درباره فعال شدن امکان دسترسی هدایت شده مشاهده کنید (اعلان‌ها در قسمت بالایی صفحه نمایش داده خواهد شد). دکمه home را مجددا سه بار پشت سر هم فشار دهید، سپس یک صفحه تنظیم در پایین مشاهده می‌کنید. به راحتی پین مورد نظر را در قسمت مربوطه قبل از ترک صفحه دسترسی هدایت شده، وارد کنید. از این لحظه به بعد، تن‌ها نیاز است وارد برنامه‌ای که می‌خواهید قفل کنید شده و سه بار دکمه home را فشار دهید تا دسترسی هدایت شده بر روی آن برنامه فعال شود.
Restrictions (محدودیت ها) همانطورکه قبلا اشاره شد، محدودیت‌ها، اساسا برای برای قفل‌کردن برنامه‌های مشخصی از دسترس کودکان بصورت دائمی استفاده می‌شود. از امکان ایجاد محدودیت‌ها می‌توان استفاده‌های بسیاری کرد: قفل کردن خریدهای درون برنامه ای، جلوگیری از نصب برنامه‌های جدید، جلوگیری از استفاده از برنامه‌هایی مشخص، محدودسازی دسترسی به صفحات وب مشخص، و اعمال دیگر تنظیمات قفل‌سازی و بسیاری کارهای دیگر. شما برای فعالسازی همه چیز، نیاز وارد کردن یک پین دارید. اعمال محدودیت‌ها نیز آسان است. بر روی گزینه setting کلیک کرده، سپس گزینه general را انتخاب کرده و گزینه Restrictions را انتخاب کنید. زمانی که این امکان را فعال کردید، از شما تقاضای مشخص کردن یک پین خواهد شد که بوسیله آن می‌توانید تنظیمات را تغییر دهید. شما باید قادر باشید تا فهرستی از برنامه‌هایی که می‌خواهید دسترسی به آن‌ها را محدود کنید، ببینید. آزاد خواهید بود تا بتوانید محتوی، گونه‌ها و تنظیمات برنامه‌ها را تغییر دهید. برای مثال اگر می‌خواهید رده سنی محتوی را محدود کنید، باید به بخش Allowed Content اسکرول کنید و بر روی بخش Apps کلیک کنید، پس از آن نوع نرم افزارهایی را که کودکانتان مجاز به نصب آن‌ها هستند را انتخاب کنید.. اگر نمی‌خواهید برنامه‌های با محدودیت سنتی ۱۷ + سال را نصب کنند، می‌توانید چنین چینشی را ایجاد کنید. شما می‌توانید بر روی تنظیمات وب سایت کلیک کرده و مرورگر را از باز‌کردن خودکار برخی سایت‌های مشخص، ممانعت کنید. شما می‌توانید درسترسی به سایت‌های مشخصی را محدود یا وبسایت‌های داری محتوی ویژه بزرگسالان را به کلی مسدود کنید. درصورتی که می‌خواهید برخی سایت‌ها را به کلی مسدود کنید، می‌توانید دسترسی به مرورگر را به راحتی غیرفعال کرده و امکان نصب برنامه‌ها را مسدود کنید. با انجام این کار، فرزندان شما قادر نخواهند بود از مرورگر موجود استفاده کرده یا مرورگر دیگری نصب کنند. تنظیمات دیگری وجود دارد که بوسیله آن‌ها می‌توان سیستم و تنظیمات حریم خصوصی را قفل کرد، تا دیگر نتوان آن‌ها را دستکاری کرد. بعنوان مثال اگر نمی‌خواهید کودکانتان به سیستم پیام رسان، تقویم و ایمیل‌ها دسترسی داشته باشند، همیشه می‌توانید تنظیمات درست را به آسانی پیدا کنید. همین‌طور تنظیماتی برای مرکز بازی وجود دارد (درست در قسمت پایینی). جایی که این امکان فراهم می‌شود تا کودکانتان دوستان خود را به بازی‌ها ملحق کرده یا بازی‌های چند نفره انجام دهند. فراموش نکنید زمانی که تنظیمات را انتخاب کردید، فعال خواهند ماند تا زمانی که آن‌ها را با وارد کردن پین کد، تغییر دهید. برای غیر فعال کردن امکان‌ها، به سادگی بر روی گزینه Disable Restrictions کلیک کرده، کلمه عبوری که ایجاد کردید را تایپ کنید، و حالا ابزار الکترونیکی شما آزاد است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت