۶ نکته مهم برای خرید یک هدیه مناسب برای روز پدر

کد خبر: 652511

کیبورد لمسی همیشه از آن ویژگی‌هایی بوده که بزرگ‌ترها از آن شکایت دارند. پیدا کردن یک گوشی با کیبورد غیرلمسی و امکانات معقول کمی سخت ولی ممکن است...

۶ نکته مهم برای خرید یک هدیه مناسب برای روز پدر
سرویس سبک زندگی: کادو خریدن برای پدرها، اسمش بد درفته وگرنه اینطورها هم که می‌گویند نیست! جوراب خریدن، بیشتر تبدیل به یک شوخی بامزه شده تا واقعیتی که اتفاق بیفتد. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت همشهری آنلاین می‌خوانیم.
هدیه به روز برای روز پدر
هرسال، هرچه بیشتر به روز پدر نزدیک می‌شویم، پیراهن‌مردانه‌فروشی‌ها، ادکلن‌فروشی‌ها، چرم‌فروشی‌ها و... و البته بازارهای موبایل شلوغ‌تر می‌شوند. حالا اگر از آن دسته فرزندانی هستید که تصمیم گرفته‌اید امسال با تمام آن شوخی‌های جورابی بجنگید و پدرتان را با یک گوشی موبایل، غافلگیر کنید، بهتر است فکر همه‌جایش را کرده باشید؛ از سطح نیاز و علاقه پدرتان تا پول توی جیب خودتان. همه‌چیز را بررسی کنید و بعد، هدیه هیجان‌انگیزتان را بخرید. حواستان را جمع کنید که گوشی موبایل، خیلی هم قابل تعویض نیست که بتوانید آن را عوض کنید؛ حسابی دقت کنید؛ هم هنگام خرید، به‌عنوان یک مشتری و هم هنگام انتخاب، به‌عنوان یک هدیه‌دهنده!
نکته‌هایی که باید درنظر بگیریم
می‌خواهید برای پدری که احتمالا سنش ۵۰ سال به بالاست، گوشی موبایل بخرید. حتما شما بهتر از هرکسی می‌دانید که تا به حال، پدرتان از موبایلش چه استفاده‌هایی کرده و از چه چیزهایی در گوشی قبلی‌اش ناراضی است یا چه چیزی لازم داشته که آن موبایل قبلی نداشته. پس برای خریدن یک موبایل مناسب برای پدرتان، باید همه ویژگی‌های لازم و غیرلازم را درنظر بگیرید.
کیفیت صدای گوشی : اگر سن پدرتان بالاست، ممکن است صدای آدم‌های آن طرف خط، کمی ناواضح به گوش‌اش برسد؛ پس دنبال تلفن همراهی بگردید که بتواند اصلی‌ترین وظیفه‌اش را به‌خوبی انجام بدهد و بزرگ‌ترین مزیتش، کیفیت صدای گوشی باشد، ضمن اینکه امکان کم و زیاد کردن صدا، به قول معروف خوش‌دست باشد.
اندازه : اندازه صفحه نمایش، اندازه دکمه‌ها و امکانات تغییر اندازه فونت نوشته‌های گوشی موبایل، از آن ویژگی‌هایی هستند که برای خیلی از پدرها مهم است. مسلما برای پدرهایی که چشمشان ضعیف است و عینکی هستند، باید دور گوشی‌هایی که فقط خوشگلی دارند و اندازه نوشته‌ها و عددهای شماره‌گیری‌شان کوچک و ریز است، خط بکشیم.
سایر امکانات : بدانید که پدرتان از تلفن موبایل چه استفاده‌های جنبی‌ای خواهد داشت؛ دائم با اینترنت سر و کار دارد یا تنها انتظارش از تلفن همراه این است که با بچه‌هایش تماس بگیرد و از احوالشان با خبر شود؟ زنگ‌خورش بالاست یا فقط در مواقع لازم سراغ گوشی‌اش می‌رود؟ اگر رادیو گوش می‌دهد، دنبال گوشی‌های رادیودار باشید؛ آن هم نمونه‌هایی که بدون سیم هندزفری رادیویشان فعال شود. اگر اهل تکنولوژی و ارتباطات است، سراغ سیستم‌عامل‌های پیشرفته بروید که انواع برنامه‌های ارتباطی را داشته باشد. شناخت‌تان از پدرتان، مهم‌ترین چیزی است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهترین گوشی موبایل را برایش بخرید.
دوربین : پدرتان از آن آدم‌های خوش ذوق است که دلش می‌خواهد هنگام قدم زدن در خیابان، از منظره‌ها و طبیعت عکس بگیرد یا کارش طوری است که دوربین خوب و با کیفیت، برایش لازم و ضروری است؟ اگر به هر دلیل، پدرتان به عکاسی نیاز و علاقه دارد یا فکر می‌کنید با داشتن یک گوشی که امکان عکاسی به او می‌دهد، به این کار علاقه‌مند خواهد شد، موقع خرید به کم و کیف دوربین گوشی‌هایی که پیشنهاد می‌شود دقت کنید. از فروشنده بخواهید گوشی‌هایی با قیمت متوسط که امکان عکاسی قابل‌قبولی دارد به شما پیشنهاد بدهد.
طراحی : حواستان باشد که برای یک مرد کادو می‌خرید. سراغ رنگ و طرح مردانه بروید و خیلی با سلیقه و علاقه شخصی خودتان خرید نکنید. بهتر است از قبل بدانید که پدرتان نسبت به گوشی‌هایی با اندازه بزرگ که به سختی در دست گرفته می‌شوند، چه احساسی دارد. اگر طرح و شکل و رنگ گوشی را دوست نداشته باشد، بقیه خوبی‌های گوشی به چشمش نمی‌آید، حتی اگر به رویتان هم نیاورد.
قیمت : این ویژگی، بیشتر از اینکه برای پدرتان مهم باشد، برای خودتان اهمیت دارد. درست است که می‌خواهید سالی یک‌بار برای پدرتان کادو بخرید ولی بدانید اینطور نیست که هر قدر گوشی‌ای که می‌خرید گران‌تر باشد پدرتان بیشتر خوشحال می‌شود. اگر یک گوشی مناسب با کارکرد پدرتان و با قیمت مناسب بخرید، خیلی بهتر است تا اینکه موبایلی با قیمت گران و انواع امکانات بخرید و چند روز بعد ببینید جز هفته‌ای یک پیامک تبلیغاتی کاربرد دیگری برای پدرتان ندارد.
یشنهادهایی از بین صدها انتخاب
برای پدرهای آشنا به تکنولوژی اما کم‌توقع؛ یک گوشی با سیستم هوشمند بگیرید که به درد پدرهایی که دوست دارند در حد معمول با تکنولوژی سروکار داشته باشند بخورد. وقتی می‌گوییم سیستم هوشمند، یعنی امکاناتش تقریبا کامل است ولی در کیفیتش با دیگر گوشی‌های هوشمند تفاوت دارد.
برای پدرهایی که می‌گویند موبایل فقط برای حرف زدن است؛یک گوشی موبایل خیلی ساده و البته به درد بخور که قیمت خیلی خوبی دارد بگیرید. اگر پدرتان اهل ظاهر و تجملات نیست و فقط از یک تلفن، توقع تلفن بودن دارد، این گوشی‌ها کاملا برایش مناسب است. یک صفحه ۲ اینچی با کیبوردی که لمسی نیست، به درد آن پدرهایی می‌خورد که کار کردن با کیبورد لمسی برایشان سخت است. با خریداین گوشی‌ها خیالتان از داشتن زبان فارسی هم می‌تواندراحت باشد که مشکل اکثر پدرها برای کارکردن با گوشی‌هاست. علاوه بر این، رادیو و چراغ قوه هم اغلب دارند.
برای پدرهای ساده‌زیست؛ کیبورد لمسی همیشه از آن ویژگی‌هایی بوده که بزرگ‌ترها از آن شکایت دارند. پیدا کردن یک گوشی با کیبورد غیرلمسی و امکانات معقول کمی سخت ولی ممکن است. این گوشی‌ها به‌خاطر ابعاد و اندازه صفحه‌ و رنگ‌بندی‌های متنوعشان، ابزار تقریبا زیبا و پرطرفداری برای نسل قدیم هستند. البته به درد عکسبرداری و فیلمبرداری با کیفیت و خوب نمی‌خورند. ولی اگر می‌دانید که پدرتان انتظار خیلی زیادی از موبایلش ندارد و کارش با ارسال پیامک و زنگ و گرفتن و دیدن عکس‌های خیلی معمولی و البته گوش کردن به رادیو راه می‌افتد، این گوشی‌ها برای هدیه به او مناسب هستند.
برای پدرهای اهل بیزینس و تکنولوژی و آنهایی که دلشان جوان است؛ اگر پدرتان مثل جوان‌ها با برنامه‌های ارتباطی سروکار دارد و به واسطه شغل و نیازش اینترنت تلفن برایش ضروری است، گوشی‌هایی که برنامه‌های اندرویدی را به راحتی اجرا می‌کنند؛ گزینه‌های خوبی برایتان محسوب می‌شوند؛ گوشی‌هایی که از ۳۰۰ هزار تومان شروع می‌شوند و تا ۲ میلیون تومان هم می رسند.
برای پدرهایی که کار کردن با نوع موبایل، برایشان سخت است؛ یک گوشی ویژه در بازارهست که مناسب افراد خیلی مسن و پدربزرگ‌هاست که نمی‌توانند به راحتی با گوشی کار کنند و نیاز به کلیدهای بزرگ دارند و علاوه بر این، وارد شدن به برنامه‌های گوشی برایشان سخت است. برای همین بیشتر برنامه‌ها، مثل دوربین، گالری و رادیو، به‌عنوان یک دکمه، روی خود گوشی و کنار کیبورد گوشی قرار دارد. پدرهای مسن، فقط یک هدف دارند و آن هم برقراری تماس است. این گوشی سبک است، ساده است و دکمه‌هایش سخنگو هستند و اگر کسی نمی‌تواند دکمه‌های روی گوشی را بخواند، با فشار دادن هر دکمه، صدایی پخش می‌شود که شماره آن را اعلام می‌کند. شارژرش سیم ندارد و اگر گوشی را روی یک دستگاه، مثل دستگاه‌های تلفن‌های خانگی‌مان قرار بدهیم، شارژ می‌شود و آخرین ویژگی خوبش هم دکمه اختصاصی SOS است. با فشار دادن این دکمه، یک پیغام مثل «به من کمک کنید» برای شماره‌هایی که قبل از آن به حافظه‌اش داده شده است، فرستاده می‌شود.چراغ قوه، دوربین و البته رادیویی که نیاز به هندزفری ندارد هم دارد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت